Inlägg

Inlägg som nisse007 har skrivit i forumet
Av nisse007

6000 på aktier till mig själv. God jul

Blir ju inte någon jul med familj i år så då får man nöja sig med en julklapp till sig själv.

Av nisse007

Vi hade ca 4 st Asus plattor med Windows os på gamla jobbet för att man skulle kunna se bilden från webbkameror runt om i lokalen. Dessa plattor va allt annat än jätte stabila och bra. 3 av dom dog med tiden och när jag sluta där så var den 4e och sista på väg att ge upp med. Inget man kommer sakna och jag hoppas dom stannar på historiens gravhög.

Av nisse007

Kommer minnas honom som den som alltid stod på den andra sidan under fildelningens glansdagar i början av 2000 talet.

Av nisse007

Minns en del goa lanpartyn tidigt 2000 tal man hade hemma hos föräldrarna på den lilla övervåningen. 6 Pers med crt skärmar alla knölade ihop sig på ett medelstort bort. Va inte mycket plats över för varje snubbe. Hela helgen spelades det cs,aoe och age of mythology. Det luktade inte tårta på den övervåningen kan jag säga och det såg ut som en soptipp efter helgen med läskburkar och godispapper överallt.

Av nisse007

Clock Gunnar

Av nisse007

Får nog bli min 4790K som levererar än. Även min Nexus 5 telefon som var fantastisk ända fram tills skärmen beslutade sig för att bara visa lila sträck efter en hård dejt med ett betonggolv.

Av nisse007

@wilsontaylor: Yes det är 2 sorters tabasco och en flarra siracha sås. Är en sån person som alltid äter framför datorn så blir ibland rätt fullt med grejer på skrivbordet.

Av nisse007

Skrivbordet helt ocensurerat i all sin prakt.

https://i.postimg.cc/8kRXw1bC/Skrivbord.jpg

Av nisse007

@Etherhawk: The road from legitimate suspicion to rampant paranoia is very much shorter than we think. Vi karnske blir galna fortare nu hehe

Av nisse007

Kul med nya moderkort men den lilla fläkten kunde stannat kvar i början av 2000 talet där den hör hemma. Får ta och citera Jean-Luc Picard om fläktarnas framtid. "The line must be drawn here! This far, no further!"

Av nisse007

Factorio och Planetary Annihilation TITANS. Behövs lite avbrott efter julfirande.

Av nisse007

Risken för Wallmart effekten finns ju där. Någon som vet hur det har gått på andra ställen där dom har slagit upp portarna? Hur har näthandel i Tyskland och England gått sen Amazon kom?

Av nisse007

@Wifi: 180 lång varsågod

Av nisse007

Jag hänger gärna med.

Mat: Hamburgare / Crème Brûlée

Av nisse007

De fina 4 kr pet flaskorna tillhörde ju med för att få den rätta stämningen. Själv drack jag mest Cuba cola på LAN. Mins dock inte om cuba cola någonsin fans på 4 kr pet.

Av nisse007
Skrivet av tcntad:

Trodde inte BIOS kunde autouppdatera sig, det kräver input från människa...

Var ett msi moderkort z97-s02 med liveupdate. Kan vara så att ägaren tryckte på något i den aplikationen han inte skulle göra men vill inte erkänna. Det var en av teorierna när jag höll på att felsöka.

Av nisse007

Det är inte bioset som har auto uppdaterat sig då? Råkade ut för det för ett tag sedan med en dator som vägrade starta då bioset det uppdaterade till hade någon bugg i sig.

Av nisse007

fel i explorer.exe

jag brukar få fel i explorer.exe lite då och då när jag kopierar filer mellan hdd s och när det e möe mappar öppna vad beror det på?