Inlägg

Inlägg som danneee har skrivit i forumet
Av danneee
Skrivet av Aphex:

Inte ett dugg svårt, finns massor av internetanslutna vårdsystem som hanterar känsliga personuppgifter, läkemedelsbeställningar et cetera. De som använder fax gör det främst för att de har svårt för förändring.

Eller för att som du säger, det finns massor av olika system. Det går inte att skicka en remiss till någon som inte har system att ta emot den för att man i te använder samma. Då blir det fax.

Av danneee
Skrivet av LeVvE:

Va? Wii spelade GameCube, Wii U spelade Wii, 3DS spelade DS, GBA spelade GBA och GB.

Och DS spelade GBA.

Att NSW2 blir bakåtkompatibel är ju en lågoddsare här, precis som att den kommer bygga vidare på sin föregångare fast med nån ny spin (förhoppningsvis en bra sådan).
Själv hoppas jag lite på att pointer/motion controls gör en comeback.

Har rätt många lir på mina Nintendo konton så B/C gör den till ett dag 1 köp för mig (än mer så om den har stod för VRR/Freesync).

Av danneee

Nu var det rätt länge sen jag softmoddade ett PS3 men har något svagt minne av att du måste ha USB minnet i en specifik ingång på konsolen för att det ska funka. Borde finnas rätt utförliga guider på ex Reddit, tänk på att det kan skilja sig mellan modeller/revisioner/firmwareversioner.

Av danneee

Utan att vara insatt i hur det skiljer sig så verkar det finnas jailbreak till PS5 så kan man väl vara krass och fråga varför någon skulle vilja ha en PS4 om den inte är väldigt mycket billigare. Är det totalt 3000 du lagt på den och vill ha så är det säkert inte omöjligt om du hittar rätt köpare.

Av danneee

Bryr mig inte så hemskt mycket om OLED, kände inte själv att Switch OLED var det jätteklivet andra tyckte. Däremot måste skärmen stödja VRR (och dockan bör stödja Freesync över HDMI).

Av danneee
Skrivet av BlockBuilder:

Om man bortser från de billiga tredjeparts produkterna så skiljer det 3000kr mellan Z1E kampanjen på 5990:- och nuvarande pris på Legion go så någon tusenlapp i mellanskillnad är snarare en sannolikhet än en eventualitet.

Känns det bättre för dig om jag tar bort "eventuellt" från annonsen?

Av danneee

ROG Ally Z1Extreme mot Legion Go

Känner att jag vill ha en större bärbar så slänger ut en koll om någon vill byta sin Legion Go mot min ROG Ally Z1E.
Allyn är ca 3 veckor gammal och i toppskick, SSD:n är utbytt mot en Corsair MP600 1tb och jag har köpt till ett Scull&Co grip och en tredjeparts docka/ställ. Original SSD:n medföljer såklart också (samt, kvitto, box, laddare osv).
Allyn är i nyskick och det är kravet på Legion Go vid ev byte. Kan eventuellt tänka mig att lägga nån tusenlapp i mellanskillnad.

Läs hela annonsen här

Av danneee

TN eller IPS skärmar? Vill minnas att TN bara är 768p varianterna men lika bra att fråga.

Av danneee

Användare: @baath
Typ av affär: Sälj
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: Apple Watch 6 SS

Positivt:

  • Mycket trevlig, rakt på sak

  • Snabb betalning och inget snålprutande:)

Negativt:

  • Ingenting

Slutbetyg: 5/5

Av danneee

Har inte handlat på webhallen sen jag slutade vara student och hade 8% extra på fyndvaror, tar emot att.köpa utan rabatten och de ordinarie priserna är som folk nämner inte direkt bättre än någon annanstans.

Av danneee
Nytt bud: 500 kr 500 riksdaler plus frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av danneee

Annonsen är avslutad

Av danneee
Skrivet av Giganten14:

Jag såg att vissa låg på 1.900kr på tradera. Kan tyvärr inte ge dig de priset du söker :/

1.700kr är mitt slutbud plus frakt.

Ser inga AW6 44mm i rostfritt stål på tradera under 2k men jag kanske är för dålig på att söka där. Tackar nej till ditt bud iallafall:)

Av danneee
Skrivet av Giganten14:

1.700kr + frakt

2k+frakt kan jag gå med på

Av danneee

Apple Watch 6 44mm Stainless Steel

Apple Watch 6 Stainless Steel silver 44mm med milanese loop. GPS+cellular. 100% batteri, sparsamt använd, inga repor eller större märken (förutom sedvanliga microrepor man får i metallen). Komplett med box, laddare dock ej kvitto.

Läs hela annonsen här

Av danneee

Annonsen är avslutad

Av danneee

Fick precis med Rog Ally från Power levererad och det är Z1 Extreme versionen, iaf enligt boxen:)
Bra deal!

Av danneee
Skrivet av anon352238:

Så då kan ja ju lika gärna köpa direkt från rockstargames? eller är det något annat jag inte tänkt på.

Jag tycker personligen att det är najs att ha allt på ett ställe så köper på Steam. Ska du köpa en Steam Deck är det ju smidigare också.

Av danneee

Rog NUC hade varit riktigt intressant men jag gissar att den kommer kosta en bra bit över vad man får en laptop för idag med samma grafik kretsar, blir förvånad om den inte kommer kosta över 15k och kanske närmare 20.

Av danneee

Du kommer behöva Rockstar launcher även om du köper det på Steam (och Epic förmodar jag), samma som för UBI/EA/osv.