Inlägg

Inlägg som Albert har skrivit i forumet
Av Albert

*tråd flyttad*

Jag har flyttat tråden till projektloggsforumet för att trådskaparen ska kunna redigera sina inlägg.

Av Albert

*tråd låst*

Det framstår som tveksamt om trådskaparen menar allvar. Även om han skulle göra det, bedömer jag att det är ofrånkomligt att tråden spårar ur och att det inte finns förutsättningar för en ordentlig diskussion. Eftersom tråden därmed får anses sakna diskussionsvärde, låser jag den (jfr § 3.4 i reglerna).

Av Albert

*tråd flyttad*

Av Albert
Skrivet av Kent:

Kul att du är nöjd! Glöm inte @anders190, det var han som uppmärksammade tabben

Däremot går det bra att glömma bort mig, alltså?

Av Albert
Skrivet av Peterboxy:

Jag vill varken diskutera eller recensera, ville bara uttrycka lite teknikglädje.

Det är roligt att höra att du är nöjd, men jag är rädd att jag måste låsa den här tråden eftersom den saknar diskussionsvärde. Du är dock givetvis välkommen att skapa en ny tråd om du stöter på problem, vill skriva något mer recensionsliknande eller vill starta en diskussion.

*tråd låst*

Av Albert

*tråd flyttad*

Jag har flyttat tråden till forumets avdelning för frågor om bärbara datorer. Välkommen till SweClockers!

Av Albert

*tråd flyttad*

Jag flyttade tråden från feedbackforumet till forumdelen för köpråd avseende bärbara datorer. Dessutom justerade jag rubriken lite, så att det redan av den framgår hur mycket du är beredd att betala.

Av Albert

*tråd rensad*

Jag tog bort några inlägg som ifrågasatte om annonsen är tillåten. I marknaden finns det ingen begränsning till datorrelaterade produkter. Om någon har synpunkter på detta, är det lämpligare att skapa en tråd i feedbackforumet än att skriva i den här tråden (se § 11 i forumreglerna). Annars spårar den här tråden ur, vilket förstås vore olyckligt.

Av Albert

*tråd flyttad*

Av Albert

*tråd flyttad*

Av Albert
Skrivet av Superlight:

Men tycker däremot att begränsningen när man t.ex startar tråd är lite för hård. Man vill t.ex lägga ny information eller liknande. Det behöver ju inte vara ett problem.

Det går som sagt att lägga till ny information i nya inlägg, men visst, jag håller med om att det finns nackdelar med den nuvarande lösningen. Som nämnts tidigare i tråden är problemet dock att det ofta var just de första inläggen i trådarna som en del medlemmar förstörde, så det skulle inte vara möjligt med någon form av undantag som gör att inlägg som inleder en tråd kan redigeras obegränsat.

Av Albert
Skrivet av Superlight:

@Biberu

Om man har t.ex löst ett problem (kan vara problem med datorn eller liknande) så ska man kunna få redigera sitt inlägg tycker jag. Jag tycker alla fall när man startar en tråd (första inlägget alltså) så bör det inte finnas någon begränsning. Man hittar kanske lösningar på problem. Ni är lite för hårda enligt mig.

Vi är medvetna om att förändringen skapar problem, men vi bedömde att alternativen skulle vara sämre. Just när det gäller att berätta i en tråd om hur man löst ett problem, går det utmärkt att skriva ett nytt inlägg i tråden.

Av Albert

*tråd flyttad*

Av Albert

*tråd flyttad*

Av Albert
Skrivet av Punnisher:

Exempel på trådar där man hör talas om spel långt innan de släpps som exempelvis Battlefront, då anser jag att det är en självklarhet att enkelt kunna uppdatera med nyare information allt eftersom.
Eller ett annat exempel nu när gräsrotsfinansierade projekt är vanliga, där man får ta del av nya funktioner, ersätta döda länkar och uppdatera andra viktiga nyheter innan något ens är klart, exempelvis Star Citizen, men detta är ju bara en av många ämnen där saker förändras.

Problemet är att det ofta var just trådskapare som förstörde trådar på det sätt som fick oss att införa begränsningen. Den som har skapat den där typen av trådar där det första inlägget behöver redigeras ofta kan höra av sig till oss, så tittar vi på om vi kan ta bort begränsningen för just den personen.

Av Albert

God jul!

Av Albert

Det där är en allmän standardtext, se https://en.wikipedia.org/wiki/Lorem_ipsum. Tanken i det här fallet är att visa hur texten i ett vanligt inlägg skulle se ut.

Av Albert
Skrivet av Rouge of Darkness:

ok bra att veta. blev snopen när ja inte kunne fixa stavfel på ett inlägg från inatt..

Du kan anmäla inlägget, så rättar vi stavfelet i mån av tid.

Av Albert
Av Albert
Skrivet av hejsann:

Så snälla minska på reglerna lite Sweclockers.. (tog sista, enda som stack ut vid snabbtitt).

Vilken typ av förändringar är det du skulle vilja ha?