Inlägg

Inlägg som kxdude har skrivit i forumet
Av kxdude
Skrivet av Hulle:

Är det bara jag som tycker att spelet helt enkelt är jättetråkigt?

Jag älskar World of Tanks men här känns det som att det enda man gör är att flyga i cirklar och hålla inne avtryckaren...

Flygplanen känns inte heller så annorlunda motvarandra som i WoT, man ser dem nästan aldrig nära och det går alldeles för snabbt. Kanske inte så mycket att göra åt i ett flygspel men det blir helt enkelt ett sämre spel då också.

Nä jag väntar nog på World of Warships hellre... det lär ju ha ännu långsammare gameplay än WoT så det blir nog mer taktiskt.

/hulle.

Jag älskar World of Tanks jag med. WowP är ju inte färdigt än så det är mycket möjligt att spelet blir roligare med tiden. Bara i senaste patchen gjorde de ju om hela spelet kändes det som. Det kommer garanterat hända mycket och jag hoppas verkligen i att det landar på samma roliga nivå som WoT.

Jag tycker att WowP är helt klart kul (trots att jag lirar med joystick) men inte som WoT. Men som sagt jag hoppas och tror att det blir ännu roligare.

Av kxdude
Skrivet av Boombastic:

det kommer bli en nollställning nu när open beta kommer om några dagar. de som har 100+ spelade matcher kommer få bonusplan när open beta släpps och de med 700+ kommer få nånting utöver bonusplanen.

Skickades från m.sweclockers.com

Du missförstod nog det där lite. Som jag förstår det så får de med minst 100 matcher men färre än 700 ett emblem och/eller någon sorts medalj. De med 700+ matcher får ett premium plan( eller flera ) beroende på i vilken fas man började spela/testa WoWP. Jag antar att de som började i alfa kommer få det bästa eller flera plan och de som började först i open beta kommer få det sämsta av dessa planen. Allt detta är när spelet går "live" alltså när det inte är någon testfas längre.

Av kxdude

Har aldrig märkt något lagg. Har konstant över 100fps i princip. Spelet ligger på en SSD och så har jag ett GTX670

Av kxdude

Ja det var väldigt tråkigt detta. Det var kanske lite lyxigt med tanke på aktiviteten men jag tycker att WoT är så pass mycket mer fasetterat än många andra spel så det ändå förtjäner en plats i underforumet. Det kan inte ha gjort så himla ont att ha det kvar. Jag kommer iaf besöka sweclockers mycket mer sällan nu än tidigare pga detta... kanske bara en gång om dagen.

Extra tråkigt är också att den enda? WoT tråden som skapats har låsts utan eg anledning. Jag hade hoppats på att mycket kunde hållas till en tråd men det är ju rätt hopplöst nu. Tog musten ur mig då det inte är första gången trådar låses helt i onödan.

Av kxdude
Skrivet av Den Maskerade Daskaren:

Fastnat någe brutalt för detta spel, jag som trodde jag tappat "känslan" för spel med åldern men sen kommer detta och ger mig hopp igen.
Jag är besatt av historia, i synnerhet WW2, och detta har en perfekt balans av realism och arkad att välja mellan. Grafiken är underbar, ljudeffekterna är helt sinnesjuka. Kontrollerna med mus och tangentbord i arkad är perfekta.

Äntligen hittat ett spel att nöta igen. Längtar till army och fleet också, hoppas man kan rulla i konungstiger!

Lägg till mig i spelet: NewOrder

Jag har hoppat över till World of warplanes istället som betatestare. Jag kommer ju inte längre in i War Thunder av någon underlig anledning men visst är det ett bra spel när man väl kommer in. World of Warplanes är inte alls lika realistiskt (mer förlåtande) men det är ändå väldigt kul.

Av kxdude
Skrivet av IceDust:

Inga som helst problem. Låter som brandvägg eller antivirus som bråkar med dig.

Märkligt är det iaf. Jag har stängt av antivirus och brandväggar, öppnat alla portar men inget fungerar. Dessutom så har det ju fungerat tidigare och jag har inte ändrat någonting, inte installerat någonting eller gjort något annat med datorn än att spelat World of tanks och surfat lite.

Av kxdude

fortfarande helt omöjligt att komma in i spelet. Error 80130182: "The authorization server is unavailable" kommer hela tiden. Lika för alla eller bara för mig?

WOT
Av kxdude

Sjuuuukt dåligt och borde vara straffbart att de tog bort vårt forum

Av kxdude
Skrivet av IceDust:

Nej, energy fighting är inte boom and zoom. Boom and zoom ingår i energy fighting och thats it. Där slutar likheterna.

Energy fighting handlar om att ta tillvara på exakt alla fördelar ett energy plan har i stridens alla moment. Från turns, climbs till dives och allt där ikring. Du kan lura folk in i stalls eller rope a dope där får en fiende att, kort förklarat, följa dig i en stigande turn för att få övertag i energi och utföra en boom and zoom. Exempel: http://www.youtube.com/watch?&v=cQWyrOSB6uw

Försöker du med energy fighting i en Fw190 t.ex så lär du inte vara långlivad. Där håller du dig ENBART till boom and zoom.

Imponerande kunskaper. Tror dock inte att särskilt många är så intresserade av att veta allt detta med vad olika taktiker heter men jag kan ha fel. Jag är ju dock oxå väldigt intresserad av flygplan och främst kanske WW2 eran. Gjorde mitt examensarbete i gymnasiet på 90-talet i ämnet. Har dock inte alls dina kunskaper men fann det ganska intressant nu.

Är väldigt ny i spelet och har väll bara låst upp första planet i det amerikanska trädet. Tyckte dock att de första planen till och med var något bättre. Har dock väldigt mycket problem med "Bad internet connection" och flygplanet störtar plötsligt till marken i ca 2000 km/h Andra gånger går det inte ens att komma in i spelet.

Av kxdude
Skrivet av Allexz:

Tar det inte bort hela ide´n då?

Känns lite konstigt att bli matad sådan information...

Än mer konstigt är väll att tanks bara ploppar upp ur tomma intet då de plötsligt blir synliga. Dataspelsvärlden är väldigt digital och det skulle bli svårt och nästan tråkigt att göra det för verkligt. Hur kul skulle det vara om tanksen endast hade 6 skott för vissa hade faktiskt inte plats för fler eller om man såg tanks på några kilometers avstånd dvs över hela banan. Då skulle man aldrig gå fri från artilleri tex. Den röda glorian får man väll tänka sig motsvara extremt bra radiokommunikation då man kan se tanks rakt igenom saker och ting. (sina allierade beskriver på radion vad som händer där man själv eg inte ser)

Av kxdude
Skrivet av lasse48:

Oj vad tips och grejer. Tänkte fråga är t 57 en sån fantastisk vagn, verkar omåttlig populär? Skjuta besättningen hur går det till?

Det är ju ett stort spel med väldigt många saker att önska sig. Brukar ni forska fram allt på vagnarna eller bara en del? Viktigaste att träna besättningen först?
När man har vagnar som man inte vill ha kvar eller plats med kan man ta delar och flytta runt?

Vissa delar passar till andra tanks i samma nation. Det är ganska ofta jag hoppar över att utforska delar som inte behövs. Det kan tex vara alternativa kanoner eller den värsta radion som inte alltid behövs på alla tanks. Däremot om det är en tank jag gillar utforskar jag alltid allting och trycker på accelererad träning av besättningen vilket man kan köra när man utforskat allt på en tank.

Personligen spelade jag ca 5000 matcher utan att ha läst på någonting om några taktiker eller tittat på någon film om hur man bäst spelar vissa tanks men efter att jag började med det så har jag förbättrat mig med över 50%. Jag kan därför starkt rekomendera att kolla upp tanks även de du inte spelar. Det finns dessutom div mods som kan underlätta något. Kolla tex curse gaming för div mods.

Av kxdude

Jag ligger på ungefär samma stadie som du. Har låst upp sista bössan men inte köpt den då jag inte gillar de fjuttiga 85 pen. Behåller ärtbössan på denna. Det är inte första gången heller som man gör bäst i att behålla den första bössan. tex i Brittiska trädet är "pom pom" helt hopplöst värdelös på allt förutom när man står 0-1 m från fienden.

Av kxdude
Skrivet av Xizten:

212:an är mindre, smidigare, tar mer ammo, skjuter lite snabbare, siktar lite bättre och kan vrida kanonen 1 grad mer åt vadera håll. Blev själv trött på att inte kunna vrida kanonen så mycket och gav upp den ryska arty-linjen till förmån för den franska. På T8 är man tillbaks på bara +-5 grader igen, inget för mig.

Kanske ni visste redan men man kan ju låsa tornet om man måste rotera hela tanken. Då behöver man inte börja om med siktet helt och hållet igen. Håll bara ner höger musknapp. Det kan man även använda för att kolla runt på banan utan att behöva flytta sitt sikte. Ett till tips är att tryka "X" för att låsa traverseringen så man inte av misstag snurrar å tanken och får därmed sikta om.

Av kxdude

Jag älskade verkligen Cromwell och hatade Cometen när jag började köra den. Nu älskar jag båda men lyckas bättre i Cometen. Helt klart en bra T7 medium tank. Det är många gånger jag har läxat upp T7 heavys med den och allt under det är en barnlek. Den är grym att döda scouter med ( det är båda visserligen ). Hoppas verkligen att Centurion kommer vara lika bra/kul ( handlar väll om spelstil dock ).

Av kxdude

såg läskig ut den där sidan och att acceptera avtal mm Annars skulle jag väll kunna passa in rätt bra i eran clan. är 32 år och har snart maus och hyffsat snart färdig med ferdinand,... fast den har jag inte kört på typ ett år eller så. Har ju dessutom en otroligt oförtjänt dålig noobrating som verkar sjunka fast mina senast ca 300 matcherna har jag haft en vinrtate på minst 60%. Slutar många dagar på över 70% winrate.

Aja jag tycker nog att jag är mycket bättre än vad jag eg är bara

Just nu ligger jag på 61,9% winrate de senaste 42 matcherna idag.... men nu lägger jag ner denna kväll

Av kxdude

Hyffsat svar men inget exakt då de själva inte har något exakt system

Complaint processing scheme

No complaint is considered separately. Game masters do not receive entries of a kind: "Player John Doe accused Jane Doe of bullying his favourite Tiger.” The review process is statistical. Complaints are the basis for viewing user’s logs.

Simply put, the complaint review is based on daily, consolidated statistics. Game masters open a daily complaint list and by sorting find the most odious players to be penalized in the first place. Game masters check validity of complaints with appropriate interfaces and note complaints as valid or false. As a result of this operation odious users receive a penalty (this will involve supporting backyard interfaces), and informants will have their ranking changed.

Since logs are kept for a limited time, the maximum period of complaints review is 14 days. After two weeks, unprocessed complaints are written off, and informant’s ranking does not change.

Det hjälper nog mycket att få många att hjälpa till att rapportera...

Av kxdude
Skrivet av IceDread:

Ja, från min kanske lite snäva vy i denna fråga så anser jag det. Gör jag något så vill jag göra det ordentligt, det är ju inte direkt någon kostnad att tänka på.

Jag tror inte du har förstått innebörden av vad noob betyder i så fall. Oavsett så tycker jag att vi kan hålla oss borta från ord som dessa då de har en onödigt negativ klang och som dessutom är så extremt uttjatad i spelet redan så vi absolut inte behöver ha det här i forumet.

Av kxdude

Som med alla språk så finns det flera dialekter av språket. På spanska kan ll uttalas både j och lj. Så om ni vill så kan ni ju köra lj varianten och göra hyffsat rätt på alla varianter.

Av kxdude

har en i7 2700K @3,5GHz. ligger på ca 90% hela tiden på en kärna.
Har ett smått överklockat GTX670 och 16 GB ram för övrigt.

ligger konstant på 59-61 fps då jag har V-sync igång.

Av kxdude
Skrivet av Alakai:

Ja. Gäller även perks.

lol du skrev om min text men använde ändå svengelska

Tack för svaret!