Inlägg

Inlägg som kxdude har skrivit i forumet
Av kxdude

Jag är byggnadsingenjör och delägare av Arosproj Byggkonsulter AB. Mestadels ritar och räknar jag på prefabricerade hus.

Av kxdude
Skrivet av Miska:

De Samsung telefoner jag ägt genom åren har haft en hel del bloatware som man aldrig haft användning utav, men för 5 år sen valde jag att gå en helt ny bana med telefoner och valde Huawei P20 Pro DS som kom ut rätt så tom, mao en ren Android på den tiden. Nu visserligen körs den med HMS Core, men har aldrig upplevt bloatware även vid skift från Android till nuvarande kärna. Och ja, jag sitter än idag med min P20 Pro, och jag är stolt över den lilla telefonen.

Men du, köp en "200MP" telefon du och säg hur den är efter 6 månader, med alla medföljande appar m.m. Du lär nog sitta där med en massa onödiga spel som kommer från Samsung Galaxy Store som du aldrig kommer spela och sen när du väl behöver utrymme kommer du på att dessa appar som du låtit telefonen ladda in vid varje uppdatering tar en massa plats.
Samsung är ökänd för att ladda ned en massa skit ner i telefonen med varje uppdatering. Många av mina vänner som ägt Samsungs telefoner fick nog av allt skit som kom med varje uppdatering så nu är de utspridda bland OnePlus, Google m.m. mindre aktörer.

Hej!
Du gissar ju bara. Försök lägga lite fakta eller riktiga upplevelser istället för att sprida dynga. Min upplevelse av S21 som jag köpte när den kom ut har inte blivit det minsta lilla seg så även om jag inte använder all bloatware så segar de inte ner telefonen.

Av kxdude

Gillar lite kortare men detta var för kort... gärna kring 30 min iaf. Hela avsnittet var lite trött och begravingsstämning. Mer energi hade varit trevligt.

Av kxdude

De här frågorna hade väl eventuellt VR-anktnytning men var mer en historialektion än något annat. Hade varit kul med lite mer nutidsorienterade frågor.

Av kxdude

för mig är Half-Life: Alyx absolut bästa spelet 2020. Jag har dock inte testat så mycket andra nya spel detta år dock men det är iaf riktigt riktigt bra.

Av kxdude
Skrivet av Hulle:

Säkert rätt.

Undrar hur Apple gör nästa år med Iphone, kan ju inte heller köra på 13, det funkar inte i Asien.

/hulle.

Kina är en stor del av asien och de bryr sig vad jag vet inte särskilt mycket om 13. Numret 4 betyder däremot död så det är ett otursnummer i kina. Men detta var rätt mycket off topic. Numreringen nu gillar jag skarpt. Svårt att göra det mer logiskt och lättföljt i mitt huvud iaf :). Tråkigt för sweclockers quiz sen bara.... "när kom Samsung galaxy S34?"... eh ja just ja 2034 kanske..

Av kxdude

Oj och lol! Man ska ha bra mycket hybris för att ställa denna fråga :S Nej sweclockers har absolut inte påverkat mig i mitt val av yrke.

Av kxdude

Sennheiser HD558. Som mic har jag en Samson GO (bordsmikrofon)

Av kxdude

10/10. Var helt säker på alla.

Av kxdude

World of tanks. Grymt bra free to play spel. En match är i snitt 5 min men kan ta max 15 min.. har ingen vunnit då blir det draw. Dör du är det bara å hoppa ut och köra en ny match

Av kxdude

Kul! Tiden springer iväg även för mig. Denna sida är fortfarande som alltid tidigare den sida jag tittar till mest.... flera gånger om dagen och gärna innan jag lägger mig. Hårvarunörden i mig har svalnat men jag kan inte sluta läsa här på swec. Förut var det många liknande sidor som jag hängde på men denna är den enda som jag har kärt kvar.

Av kxdude

Det måste ju vara så att Sarah var mamma till John ( så klart ) men att John hade en annan pappa första varvet av eventuella tidslopar alternativt att någon annan skickade Johns pappa till dåtiden för john som han framställs i tiden kan inte framställas exakt som honom utan hans specifika genunderlag. Han kan med en annan pappa varit nästan lika dan men sedan blivit så som han framställs i 2:an efter att hans ((edit) NYA) pappa rest till dåtiden.

Edit 2: Det är iaf enkelt att konstatera att man inte kan skicka tillbaka sina gener innan man först har fått dem för enligt biologins lagar krävs det gener från en man och en kvinna innan en annan människa eller levande organism blir till. Detta faller dock lite om man tror på reinkarnation kanske för då kan ju iaf samma själ vara i olika kroppar och gener. Men det är ganska långsökt och dessutom så har man generellt en kristen tro i USA där filmen är gjord

Av kxdude

delete

Av kxdude

@Trixtr:
Jag har gått ifrån quadro i mina Autocaddatorer . Jag har kanske valt för dåliga till mina laptops men har nu gått över till mer rena speldatorer och tycker jag får ut mer prestanda till en något mindre peng utan att ha fått några problem alls. Vet ju inte vad du håller på med men när jag ritar hus i autocad så ser jag ingen nytta med quadro alls.

Av kxdude

@waverider:
Jag har precis samma problem på min med kontakten. Den strömkabeln som följde med passar inte som den ska men jag kunde byta den mot en anna strömkabel till skärmen bredvid och då passade allt mycket bättre.

Av kxdude

@Beeerg:
Nja det verkar vara dagsform om jag kan välja 144 eller 120. Jäkligt märkligt. Jag har G-sync på men just nu går det ändå inte att välja 120 Hz. Jag har dock kunnat gjort det med denna skärm en gång. Det är dock inget jag lider av.

Av kxdude
Skrivet av paranoiid:

Fan, jag var helt säker på att jag skulle vinna med
"Jag skulle gett det till Åsa Romson så att hon får en bättre bild av verkligheten."

Jag förstår dock att du inte vann med den meningen då det blir lite påhoppande. MEN du borde verkligen ha gjort det för det var helt lysande.

Av kxdude

@Beeerg:
Fick min skärm (Acer Predator XB270HU) idag och är supernöjd. Näst intill ingen backlight bleeding och inga döda pixlar. Det enda som är är att jag inte kan välja 144 Hz utan 120 är det högsta men det kanske beror på att jag har ett sketet GTX 670. Med min förra (värdelösa) ASUS RoG SWIFT 278Q kunde jag ibland välja 144 Hz och ibland inte. Känns som att det är lite olika på dagsformen.

Det var ett litet hål i kartongen till skärmen men det kan jag leva med

Av kxdude

@Beeerg:
Köpte skärmen du tipsade om. Tack för tippset hoppas jag

Av kxdude

Alltså undrar om jag fick ner rätt men det stod U4 i slutet av filmen men detta har jag sett för ganska länge sen och det ser fan skitdåligt ut för att vara nytt. Det här fixade man lätt 2009.