Inlägg

Inlägg som Tobbe_Nilsson har skrivit i forumet
Av Tobbe_Nilsson

Mouse Acc och Vsync

Hejsan, jag har precis fått hem min nya dator med windows vista.. Är det någon som kan hänvisa till nån sida där man kan tanka en mouse acc fil? Och samt förklara hur jag blir av med Vsyncen.. Har haft gamla Nvidia drivar på min gamla dator och nu har jag nya och jag hittar ingenting om Vsync i dom.

Av Tobbe_Nilsson

Hur gör jag den uppgraderingen?

Av Tobbe_Nilsson

Svart

Av Tobbe_Nilsson

Mitt modem står på mitt skrivbord utan något ståendes på det eller nåt under det.
Vet inte riktigt om jag har det modemet som du säger, men det är ett 24mbit ner och 1mbit upp modem.

Av Tobbe_Nilsson

Det var lite olika i början, jag satt och spelade starcraft en stund på kvällen, var med 20-25minuters intervaller då, det höll på ett tag tills jag blev så less att jag formatera, tänkte jag fått nåt virus/spyware. Sen efter installationen så började det igen. Efter ett tag med bara ett fåtal minuters intervaller. Till slut hann mitt internet bara komma igång så gick det ner.
Då ringde jag en polare och han sa att jag skulle testa ipconfig /release och sen /renew, gjorde det och de funkar än sålänge i alla fall. Dock så står det samma sak på telias support att jag har problem att hålla kvar IP.

Jag har ett Zyxel modem.

Av Tobbe_Nilsson

Dina grafikinställningar försvinner, dina UI inställningar försvinner, dina key bindings osv. Men dina addons är kvar. Du måste bara konfigurera om allt.

Problemet med target of target kan ju vara så att personen du tittar på kanske inte tittar på någon?

Och som personen ovan sa, ta bort dom mapparna så ska det lösa sig, har själv haft liknande problem med combat loggen osv.

Av Tobbe_Nilsson

Problem att hålla kvar IP

Hej, jag har haft ett problem hela kvällen. Blir disconnected med jämna mellanrum hela tiden och sen när jag gjorde en felanmälan på Telias sida så säger dom:

Inget fel hittades men du verkar inte kunna tillhandahålla en ipadress. Testa att starta om en eventuell router och därefter din dator. Om det fortfarande inte fungerar och du har en router så ser vi gärna att du testar att koppla bort denna för att se om detta.

Problemet är att jag har ingen router. Och vad kan det vara för fel om man inte kan tillhandahålla ipt? Till slut blev jag så less att jag formaterade datorn och installerade allting på nytt igen, men det funkar i alla fall inte.
Om nån har nåt tips på vad man kan göra eller vad det är för fel så säg.

Tacksam för svar.

Av Tobbe_Nilsson

Nej den funkar, har provat med andra mickar och det är samma sak. Så att köpa en ny känns bara onödigt.

Av Tobbe_Nilsson

Den har jag redan i bockad. Funkar inte i alla fall som det ska.

Av Tobbe_Nilsson

MIC boost.

Hejsan, nu är det så att jag har precis köpt ett Creative SB Audigy 4. Hade visserligen samma problem med mitt gamla Realtek AC'97. När jag ska sitta på ventrilo och snacka med polare så hör folk inte mig. Ljudet på micen är maxat i windows och outbounden är maxad i ventrilo.

Det enda som jag har kommit på som kan fixa det är att installera counterstrike och sätta igång en extra micboost där, då fungerar det.

Men jag vill ju inte vara tvungen att ha ett spel installerat bara för att använda micboosten i det, så jag undrar om det finns några drivare eller program till Creative SB Audigy 4 där man kan fixa och dona med mic volymen.

För som det är nu har jag något program som heter Audioconsole och det verkar inte ha några såna funktioner. Så om nån har förslag på ett program som man kan starta en micboost i eller ett bra driverprogram till mitt ljudkort där man kan fixa problemet.

Tacksam för svar.

Av Tobbe_Nilsson

3dmark03

Tja, jag har precis köpt nytt grafikkort, minne och nätagg. Fick 3500 poäng i 3dmark03. Låter väldigt lite nån som vet vars felet ligger? mitt system syns längre ner

Av Tobbe_Nilsson

kontaktat supporten men det tar säkert flera dagar... tänkte om det var nåt annat fel som man kan fixa själv

Av Tobbe_Nilsson

kan inte fylla i något... det enda jag kan göra är att adda ett gamecard. när jag trycker på change payment method så kommer [ServletException in:/WEB-INF/jsp/account/paymentMethod.jsp] /WEB-INF/jsp/account/paymentMethod.jsp(23,0) /WEB-INF/jsp/account/includes/menu.jsp(44,9) Unable to load tag handler class "org.apache.taglibs.standard.tag.common.core.OtherwiseTag" for tag "c:otherwise"'

fattar absolut ingenting... sidan är helt blank förutom det jag skrev.

Av Tobbe_Nilsson

Månadskostnad WoW

Tja. Jag har ett prob när jag ska köpa en ny månad av WoW. Det står This account is active and can be used for playing.

Men när jag startar spelet står att My Prepaid time is over eller nåt liknande. Sen står det Your Visa will be automatically billed on 11 May 05 15:01 CEST. Då hade jag inga pengar på kortet och idag satt jag in pengar och undrar varför jag inte kan beställa nytt nu?
Står bara Pending på status längst ner och har ingen aning om vad det betyder.
Jag kan inte heller Change Subscription eller Change Payment Method för då kommer jag till en felsida.

Payment Method: Invalid details or Payment refused står det.

11/05/05 | 12.99€ | One-Month Subscription | Pending

Nån som fattar nåt?

Av Tobbe_Nilsson

2.86:a
3.86:a
4.86:a

Pentium 75Mhz
Pentium 266Mhz
Pentium 500Mhz
Pentium 733Mhz

AMD Ahtlon XP 1900+
AMD Athlon XP 2500+
AMD Athlon64 XP 3000+

Av Tobbe_Nilsson

Låter Thermalright XP-120 mycket eller är den tyst? Har en likadan processor och min temp ligger på 70grader, tycker jag är lite väl mycket. Sen vill jag ha en tyst fläkt om jag ska köpa nån.

Av Tobbe_Nilsson

Köp av skärm

Om jag köper en 19" LCD skärm för ca 3-4000... är det nåt att ha? om man har i åtanke att jag spelar mest

Av Tobbe_Nilsson

det är bara att lära sig lira med fps lagg...:) håller mig nog till 1.6 ett tag till

Av Tobbe_Nilsson

Så med andra ord ska min FPS ligger mellan 70-90? känns som att man måste ha värsta "monster" datorn om man ska ligga över 100 konstant...:) Det finns inga inställningar i spelet som kan påverka fpsen?

Av Tobbe_Nilsson

även fast jag satt alla inställningar på low typ så hade jag inte stabil fps... ligger runt 70-90, känns jobbigt när man nyköpt kort å minne :/