Inlägg

Inlägg som warh0g har skrivit i forumet
Av warh0g

Efter att Apple dumpade Intel så är det alltid spännande att se vad som är på g!

Av warh0g

Starfield och ARC Raiders. Funderar på Cyberpunk 2077, nu när det verkar vara i spelbart skick också.

Av warh0g

Tråkigt att det alltid finns personer som ser hjälp som negativt. Ni som klagar här, vad har ni gjort tidigare? Misstänker ingenting, men kan ha fel.
Själv är jag månadsgivare till flera olika hjälporganisationer och har varit det sedan jag haft en egen inkomst.
Bara för att det uppmärksammas nu betyder det inte att ingen har brytt sig tidigare.

Av warh0g

Har en Wilfskvarn som jag maler mestadels Arvid Nordquist Amigas eller Eco (växlar efter varje påse). I bland beställer jag någon kul variant från https://kafferosterietkoppar.se/
Brygger i lite dyrare Melitta, kör bryggaren med filtrer tomt för att blöta det. Kör sedan det malda kaffet tills det börjar droppa och stoppar 1 minut för att ”blomma” (inte helt optimalt, men blir godare än att inte göra det ).
Väger bönorna med digital våg och kör enl. devisen 6 gram per kopp enl. skalan på vattentanken.

Det tar lite tid men det är det värt, för övrigt var det en dum idé att skriva det här på morgonen innan kaffet, dags att brygga!

Av warh0g

Mest nyfiken på vad Intel kokat ihop med Arc.

Av warh0g

Gick på pumpen på nVidia hehe

Av warh0g

Svenska PC Gamer och Super Power/Play.
Köpte en del engelska tidningar på den tiden det satt demodisketter på omslaget också (nostalgi), men jag minns inte vad tidningen hette hehe

Av warh0g

En kanske helt orelevant sak, men kör du någon Over Provisioning på SSD? Jag fick en hel del skumma lagg och beteende på en 830 som jag inte gjort det på, släppte efter att jag applicerade Over Provisioning enl. Samsung Magicians förslag.
Låter inte så troligt att det är det som är problemet, men en vet ju aldrig hehe

Av warh0g
Skrivet av Herr Kantarell:

{ data-uri }

DrPricerunner: Vi ska stämma google på 22 kr!
-Är det inte lite lite?
- Ok 22 miljarder då

Tack för ett gott skratt!

Av warh0g

Tråkigt nog ASUS ROG Strix 3060TI OC för 7490kr på Webhallen.

Av warh0g

Själv har jag haft tillräckligt kul redan för pengarna jag spenderat på spelet, det är dessutom mycket roligare att bara spela istället för att läsa kommentarer på Reddit och liknande ställen

Av warh0g

Microsofts största problem med Xbox har ju varit att de inte har intressanta exklusiva titlar. Tror inte att en kan räkna med att dessa IP kommer dyka upp i framtiden på PlayStation.

Av warh0g
Skrivet av sweetnuts:

När det gäller programkompatibilitet, har jag vid vid mer än ett tillfälle varit tvungen att låna datorer från företag jag jobbat på eftersom deras VPN och annan utrustning inte varit kompatibel med Mac.

Vilket företag skulle låta en utomstående ta med sin privata dator och låta den ansluta till företagets VPN?

Av warh0g

Bommade på Jönsonligan hehe

Av warh0g

Dödade en intern SCSI-bandstation (Seagate TapeStor Travan) på jobbet för en herrans massa år sedan, blev en sån där fin urladdning som både hördes och känndes när jag tog i den för att sätta in den i datorn. Ljuset var tänt men ingen var hemma kan man säga blev resultatet, då lamporna tändes och den kunde spola bandet när det stoppades in men SCSI-kontrollern kunde inte hitta någon ansluten enhet hehe.

Googlade fram bild för referens:

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/VARh5EVP6eJJOocbLOqVnffx...

Av warh0g

RedLetterMedia, bäst kanalen på YouTube!

Av warh0g

Tittade lite, var småsugen på att uppgradera till en TV med Dolby Vision men la det på lut till nästa år hehe.

Av warh0g

Har haft riktigt roligt med ett par kompisar i squad på vanlig Conquest. Spelet behöver balansering och polering men är vansinnigt roligt ändå

Av warh0g
Skrivet av pålis:

Jag har Synology och har givit upp på mobilsynk. Dom har tre olika appar/lösningar för fotosynk och alla har helt jävla usla reviews på Play Store (av god anledning). Nu senast bytte jag till Synology Moments från DS Photo. Uppladdning av nya foton fryser varje gång. Kontaktar support, efter fyra vändor med felsök så konstateras att appen endast stödjer Android 10 och uppåt (trots att det stod Android 8 i Play Store). Samma gäller deras tredje och senaste tjänst Synology Photos. Man kan inte heller fritt välja vilken folder man vill spara sina foton i, vilket är ett generellt störningsmoment med Synology och deras tjänster. *end rant*

Nu har jag som sagt givit upp på och är tillbaka på OneDrive och använder endast NAS:en som storage för filmer/serier och backup.

Jag kör OneDrive (efter att google flyttade foton från Google Drive) och sedan kör jag Cloud Sync på Synologyn som syncar åt ett håll (nedåt) OneDrive och Google Drive. Fungerar smidigt.

Av warh0g

Har kört den här senaste 10 åren ungefär, men har en med bättre kvalitet än den länkade hehe

https://static.tumblr.com/2c3ec2c051266e0656b170f578c0d72a/a39px...