Inlägg

Inlägg som warh0g har skrivit i forumet
Av warh0g

Det blev NES för mig,det står egentligen mellan NES och Game Boy. Svårslagna minnen, men är nog tom mer nostalgisk över Game Boy (hade den innan NES).

Av warh0g

Siten känns mycket rappare nu än tidigare!

Av warh0g

Jävla smuts är vad det är, en teknisk specifikation ska berätta precis vad det är och inte något flum om prestandaklass. Om jag köper en disk som är t.ex. 5400 rpm så gör jag det av anledningen att det just är 5400 rpm. Hade jag velat haft en 7200 rpm så hade jag köpt en sådan istället.

Av warh0g
Skrivet av UndaC:

Tänker att det beror på lite hur många man prenumererar på. Själv följer jag 100+ kanaler men har notifikationer påslaget på fyra eller fem st för att jag vet att jag absolut inte vill missa något de laddar upp. Tex Ahoy - allt han gör är guld men han laddar upp cirka en video i halvåret på sin höjd, den videon vill jag verkligen inte missa i mitt annars så överfyllda flöde.

Jo då är det ju rimligt men många kanaler som laddar upp flera gånger i veckan eller tom dagligen brukar tjata om den där jäkla klockan

Följer runt 100 kanaler själv och brukar ”städa” ett par gånger om året när intresset skiftar hehe.

Av warh0g

Både huvudkanalen och extrakanalen. Men jag förstår inte anledningen till att ha notifieringar på? Använder alltid subscription feed när jag tittar på de kanalerna jag följer https://www.youtube.com/feed/subscriptions

Av warh0g
Skrivet av marcusOCZ:

Många som blir lurade av det där. På deras grafer och dom spel dom hade med och om man har RTX enabled så kan det hända i nån titel.

Annars, not so much, tror inte jag.

Däremot har jag sett att man kan få tag på 2080ti för 6000-7000 begagnat med bra tredjepartskylare. DET tror jag är bland dom bästa köp man kan göra.

Det låter som ett väldigt dåligt köp istället för att vänta på prestandatesterna, om du kan få ett nytt 3070 som är snabbare än 2080 TI för samma peng.

Skulle inte köpa något beggat kort nu när det är så nära anstående med nästa generation.

Av warh0g

3070 verkar lovande tillsammans med en hel uppgradering av PSU. moderkort CPU och minne

Av warh0g

Häftigt! Kanske blir till att uppgradera hela burken snart då, ett 3070 verkar ju väldigt trevligt

Av warh0g
Av warh0g

@m4gnify: "Båda företagen är smuts"

Av warh0g

Epic som ägs till 40% av Tencent är good guys här? Det handlar ju inte om något annat än att de ska hova in mer pengar till sig själva.
Verkar ju gått bra hittils med all den distribution de tagit del av genom Appstore, men nu vill de fortsätta använda infrastrukturen men inte betala för det?

Båda företagen är smuts, men man slipper iaf den sandlådan som kallas Android.

Av warh0g

Googlade TCP felmeddelandet och hittade följande (från RedHat) som borde vara applicerbart för dig.

https://access.redhat.com/solutions/30453

Av warh0g

Samsung 830 (en 64 och en 128).
Köpt 2012-08-09, båda rullar fortfarande. 128an är systemdisken i min dator (22,1 TBW)

https://i.imgur.com/kQ0rVp2.png

Av warh0g

Köpte min Pentium II - 266Mhz på exekutiv aktion när Humblas Data gick i konkurs, vilket senare blev Liontech.

En klassiker var den "monster PC" som Humblas (eller om de redan hade blivit Liontech) sålde. Det var en PC med ett moderkort från Tyan dual slot med två Pentium II(?) CPU och Windows 95 hehe. #idle

Av warh0g

Kul! Flipper är riktigt roligt

Av warh0g

Jag har en NAD C558 med Ortofon OM10 (den som följde med spelaren) och en NAD PP2I RIAA-förstärkare kopplad till min NAD D3020 med ett par Dali Zensor 3. Använder samma förstärkare och hgötalare till datorn, så skivspelaren står bakom mig i kontoret hehe.

Tycker att det är roligt med skivor och ser det som en extra möjlighet att stödja artisterna utöver att köpa digitala kopior.

Av warh0g

Tycker inte det är så mycket att bli upprörd över om jag ska vara ärlig.
Om jag tar den mängden pengar jag lagt på spel som jag köpt på Steam och knappt startat så är detta en fis i rymden

Av warh0g

Orkar inte med att hålla på och mecka med överklockning längre och är väldigt ointresserad av att byta saker i datorn om det inte är absolut nödvändigt. Kanske därför jag sitter på 3770K som är 7+ år nu hehe. (Pic related).
Har bytt minnena till lite snabbare och bytt grafikkort några gånger under tiden.

https://i.imgur.com/UBnOagy.png

Av warh0g

USB 3 har en speciell kontakt, tror det e.v. kan finnas adapterkabel att köpa. Men är inte säker på det.

Av warh0g

Storleken på högtalarna (volymen) gör stor skillnad på hur ljudet upplevs, jag kör själv med 3.0 (just nu). Behöver fixa med kabelkanaler till bakhögtalarna då den temporära dragningen blev underkänd

Mitt råd är iaf att provlyssna själv, det är ingen anan än du som kan säga vad som låter bra eller dåligt.

För övrigt tycker jag Centern ger vädligt förhöjd upplevelse, det är väldigt viktig för röster i film och tv, så ett par rejäla stereohögtalare och bra center är den viktigaste delen. Saknar inte bakhögtalarna lika mycket som om jag skulle koppla bort centern.