Inlägg

Inlägg som Steamroad har skrivit i forumet
Av Steamroad

Hej,
Har sf600, asrock b560m-itx/ac(blåtand och wifi) samt 11400f. Intressant?

Av Steamroad

Blev såld till utsatt pris.

Av Steamroad

Annonsen är avslutad

Av Steamroad

Hej,
Tack för buden. Jag håller ut lite till i hopp om att komma lite närmare tänkt pris.

Av Steamroad

Sony WH-1000XM4

Hej,

Säljer min sparsamt använda Sony WH-1000XM4. Är väldigt nöjd med ljud och kvalitet men de sitter tyvärr inte skönt med mina glasögon så nya hörlurar redan inskaffade.

Pris: 1700 kr plus eventuell frakt. Ligger jag fel i pris, kom med ett bud.

Mvh
Jesper

Läs hela annonsen här

Av Steamroad

Testar ett bud, lägger 5000 plus frakt.

Mvh
Jesper

Av Steamroad
Nytt bud: 600 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Steamroad
Nytt bud: 3 300 kr Valve Index
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Steamroad
Skrivet av Svantesson666:

Jag är ägare av en trafikskola och har samtliga behörigheter bortsett motorcykelkort. Tog mitt första körkort år 2001 och har ALDRIG någonsin oavsett fordon behövt gunga mig loss på en parkeringsplats. Vilka skräpbilar/skräpdäck har du egentligen haft för att du ska behövt det? Fyrhjulsdrift är framförallt bra i backar, men ska inte behövas för att komma iväg på en platt parkeringsplats.

Det är ganska vanligt att folk jämför en modern bil med en gammal bil när det kommer till typ av drivning. En modern tvåhjulsdriven bil har långt mycket bättre förutsättningar att ta sig fram i vanskliga situationer kontra valfri äldre bil utan några hjälpmedel. De flesta jag har stött på som använt argumentet "men jag behöver fyrhjulsdrift" kommer från en äldre, icke fyrhjulsdriven bil och byter till en mer modern fyrhjulsdriven. Sannolikt hade det fungerat lika bra att bytt till en modern tvåhjulsdriven bil. Själv bor jag efter en enskild väg med sisådär snöröjning och har i vinter privkört Nissan Leaf, ID3, ID4 GTX, Mercedes EQA och samtliga har tagit mig från start till mål utan problem.

Av Steamroad

Åh, därifrån köpte jag min första systemkamera för en evighet sedan. Vilken blast from the past!

Av Steamroad

Annonsen är avslutad

Av Steamroad
Skrivet av Undain:

6 000 kr Börjar väl med ett bud. +frakt

Tack för det. Stänger annonsen imorgon kl 12.

Av Steamroad

Asus 3060ti dual mini

Säljer mitt 3060ti dual mini. Endast spelat på, ej överklockat. Väldigt bra skick. Köpt i oktober 2021.

Kartong och antistatpåse finns såklart kvar.

6000 kr eller högstbjudande, plus eventuellt frakt. Finns i Östersund.

Läs hela annonsen här

Av Steamroad
Skrivet av SweViver:

Lite info till er som beställt Marvel R i färgen Kirin Grey:

Försäljaren på Hedin ringde idag angående min Marvel R Performance och meddelade att jag måste byta färg då dom inte får in den alls längre. Endast ett fåtal av de tidiga beställningarna med färgen Kirin Grey levererades men det blir inga fler. Jag beställde 29e oktober, så jag antar att alla runt det datumet eller senare blir tvungna att byta färg ifall ni valde Kirin Grey. Ni lär säkert bli uppringda om ni inte redan blivit det. Vissa fick det samtalet redan för flera dagar sen utav ett fåtal säljare, men idag fick fler säljare det beskedet.

Alternativen är byte till:
- Svart med leverans april och framåt
- Vit med uppskattad levereras från kvartal 2 nån gång, så förmodligen April/Maj och framåt
- Original blå med oklart leveransdatum
- 2 nya gråa färger med leverans tidigast Juli och framåt.

Surt sa räven, men va gör man... fick bli en svart istället.

När beställde du bilen? Jag är också intresserad av den men söker en bil med snabb leverans. Räknade du nåt på leasing kontra köp?

Av Steamroad
Skrivet av Baily:

Jag fick ett samtal från EG i Oktober 2021 att jag fick välja mellan diverse kort men fick då betala mellanskillnaden på det första kortet, 7825kr och det nya kortet vilket blev ungefär 2600kr.
Jag valde ett Gamerock OC och betalade mellanskillnaden.
Sedan i efterhand så gick ju EG ut med att betala mellanskillnaden och 1000kr presentkort via ett inlägg här på SweC och fick då kontakt med dem via PM här (efter ett par försök) och då löste dem allt enligt vad de lovat. Dock så tog det ju ett par månader från min första betalning tills jag fick pengarna tillbaka.

Jag vet dock inte vilken prioordning de har. Eftersom jag redan fått mitt kort och bara väntade på mellanskillnaden åter så kanske det var en snabbare hantering.

OK tack för svar. Jag tycker väntetiden börjar bli löjeväckande lång även fast det är bra att de erbjuder att man får köpa ett nytt kort. Så jag funderar på att gå vidare med ett täckningsköp från annan ÅF men de är inte gratis direkt och att bråka eller tjafsa i flera månader är inget jag önskar när de ändå (i alla fall delvis) bjussar på lite goodwill.

Av Steamroad
Skrivet av nybyn:

Nån som fått någon kontakt med @Elgiganten på senare tid?

Jag skickade pm till dom och frågade efter köplats den 20/2 samt igår den 28e utan svar.

Tyst även här, har skickat och frågat. Tänkte nog ringa dem idag och fråga hur det går.

Skrivet av Baily:

Uppdatering kring Elgiganten.

Idag fick jag tillbaka mellanskillnaden + 1000kr presentkort för mitt köp av ersättningskort gjort 1/10 -2021.

Tack till EG för att de höll vad de lovade trots att det tog lite tid från första inlägget här från dem.

Hur gick du tillväga rent praktiskt för ersättningsköp?

Av Steamroad
Skrivet av snajk:

Problemet är ju att du räknar som att det är priset som påverkas bara. Alltså att restvärdet bara påverkas med samma procentsats som inköpspriset. Men om de flesta bilar sålda har sålts för "320K" och några nu på slutet säljs för "390K" så kommer de ju inte plötsligt ha ett högre andrahandsvärde än de billigare. En bil från januari i år kommer ju inte att ha ett lägre andrahandsvärde än en bil från april liksom (mer än möjligtvis att den är några månader nyare), så om man räknade med ett restvärde efter tre år på säg 210K så kommer även bilen utan bonus att ha det andrahandsvärdet också, alltså blir värdeminskningen 70K högre under de första tre åren om bonusen uteblir. På längre sikt kommer ju begagnatpriserna gå upp om det inte blir mer bonus men det händer ju inte i en handvändning liksom. Så om vi räknar på tre år med idag 3000 i månaden, totalt 108K, och det ska på 70K till så blir det ju rätt mycket dyrare. 178/36 ger 4944 i månaden, nästan 2000 mer.

Det där kan man ju vända på åt andra hållet också. En säljare som vet att man inte längre betalar ut miljöbonus kan försöka sälja bilen till ett högre pris med det i åtanke, och vips så är andrahandsvärdet högre för samtliga. Så är läget för min passat (lite äpplen och päron jag vet, men bara som jämförelse) som vid nästa skatteperiod har passerat bonus malus, de nya har ännu högre skatt, lägre utrustningsnivå pga. komponentbrist i världen och över ett års leveranstid. Andrahandsvärdet på min bil är högre än vad jag köpte den för och det är nog inte enda bilen som det är så för.

Av Steamroad

Annonsen är avslutad

Av Steamroad
Nytt bud: 400 kr Behöver fraktas
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Steamroad
Skrivet av subtype:

1000 + frakt

Det är taget. Skickar pm.