Inlägg

Inlägg som sacha har skrivit i forumet
Av sacha

Men du..kom på en sak..det är antagligen klockspärr..så jag köper gärna ditt kort för 500kr eftersom de e värdelöst

Av sacha

Oki..visste inte att de fanns BIOS i kortet ?!!?..alltid lär man sej nått nytt ;p

Av sacha

hmm..vart de så j**la effktivt menar du. Köpte precis en 2000+ å en liten tub articsilver..vore nice om jag fick samma effekt asså..

Av sacha
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Korspo
Strangehold lyssna inte på de som klagar på sladdar....De flesta har inte så mkt i sin dator. Alltid när jag öppnar min burk så skriker ngn och säger det är ett jävla skatbo. Men det är näst intill omöjligt att ha en "ren" dator om man har 11 fläktar som man dragit sladdar till själv lite ghetto, dubbla nätagg, vattenkylning. 4hdds, 2 cd rom. De som klagar på din dator har inte sett min !!!! http://smask.net/korspo/galen.jpg

Ontopic: AOPEN HX08 Forever...

EDIT: Bilden är tagen från ett 3dmark race, jag har inte en delta som står där och blåser på baksidan av gfx i vanliga fall...Men det är minst lika mkt sladdar och sånt!

Där gick gränsen för va vi perfektionister tillåts kalla dator ;p

Av sacha

Får väl finnas lite gränser va som kallas bumpning elle ?

Av sacha

Nu verkar du fått så mycket beröm tycker jag så jag ska vara lite anti. Fattar inte hur man kan ha de så ostrickt i sin dator, massa kablar å skit huller om buller..å vad var de för små klumpar som ligger i chassit ? ..små sönderklippta dämpmattor eller ?

Usch...städa å gör snyggt nu så blir de säkert bra ;p

Nu tror jag att jag ser vad det är, du har haft dämpmatta som du ryckt bort va?

Av sacha

hmm..ska man kunna flasha nått så måste de väl ha en mjukvara "i" sej..har ett grafikkort de?, jag vet inte men de låter som att du blivit fel informerade om det där. Testa med powerstrip så får du se om du kan höjja eller ej!!

Av sacha

Stämmer bara in att de inte funkar tillfredsställande.

Av sacha

Hur mcyket höjjer du då ? ...från 133-->180 ? ;p

Av sacha

En liten tanke

Satt å tänkte på en grej om klockning va...satt å pilla lite en natt med FSB å höjjde å dona å sänkte multi.. å höjjde. osv. osv. till slut försvann den lilla högtalaren från sys.., förstog att de va max gräns på PCI bussarn eller nått liknande iaf. För så fort jag sänkte FSB med 1 snäpp så vart de tebax. Ganska lätt att fatta de, vad jag däremot inte fattar är när folk sejer: "Ja, det är minnet som inte pallar mer" hur faan vet man de ? ..blåruta indikerar väl inte direkt att det är minnet som inte pallar mer? hur vet man att de inte är cpu;n?

när jag ändå är här å skriver!! läste nått om att låsa pci till 66mhz eller om de va 33...skitsamma..frågan är, hur f*n gör man de då? hittar då inget om de på min BIOS..för gammalt kort/bios? å även AGP porten då ?

få mej å kunna somna inatt nu va ..så man slipper ligga å grubbla på detta Tjo!!

Av sacha

Beror väl på hmm..hur de e kopplat liksom? men jag skulle tro att de minskar..du kan ju testa att köra den på 5v från nätagget..å se..men deklart då måste du kanske klippa av din lilla 4pin kontakt

Av sacha

varför får man för sej att klocka när man inte vet va man har för moderkort? no hard men de kommer ju aldrig sluta väl...datorn krashar etc. etc. å startar inte bla bla..å massa problem som du inte kommer att kunna lösa säkert...

PS. Finns de en AMD 2,7 ? ;p

Av sacha

som du ser borde ditt nätagg vara mer än tillräckligt

Av sacha

allt har ju sin gräns eller hur, förstår inte varför alla tror dom gör fel när de inte går mer ;p. Det är väl max helt enkelt va din cpu klarar av..

Av sacha

knappt...

Av sacha

va haru för grejer då ? ..jag kör 3cd 1hd g-f2 å tb1400 på 340w, lite USB också..

Av sacha

Fanns en fin artikel från 2000 02 04 (faan va jag känner mej redig då ;p)

http://www.sweclockers.com/html/artikel/art_010628_uftstrom.p...

Av sacha

Med risk för att få alla emot mej

behövs inte va igång ;p Inte hos mej iaf..testade nyss att ändra mhz stänga ner powerstrip å sen starta den igen ..å de va INTE default inställnigar då ..utan de va nerklockat precis som jag ändrade före jag stängde programet..

för de va väl så du menade ? ...

Av sacha

köper du ett ATI 9800PRO så lär väl poängen hamna uppåt en 12-14000 iaf..

http://service.futuremark.com/compare?2k1=6833128

där är mitt..samma som du med lite sämre CPU då ..

Av sacha

tycker de låter mycket...kolla i BIOS så att de verkligen är 70c, äre de kolla så att kylfläns å sådant sitter som de ska..alt. köp nytt..

brukar de inte va shutdown cpu vid 70c default i bios ?