Inlägg

Inlägg som MAXfactor har skrivit i forumet
Av MAXfactor

Vore ju toknajs om de uppgraderade MB till C2. Men känns det inte som att de kanske uppgraderar MBPro arna först. För att göra dem lite mer High-end. MB och MBP är ju i princip samma skrot och korn.

Av MAXfactor

Man kan ju se det som så här, köper du en mac så får du ju lixom 2burkar i en iom att du kan köra både osx och ÄKSPE. En äpple dator kan du sälja lite dyrare oxå om du nu skulle tröttna. Sen så var ju inte hårdvaran i den där dell datorn så värst imponerande gentemot Macbook pro. Skulöle vara att GFXet är lite bättre då kanske. Men jag skulle aldrig pröjsa 25lax för en jävla dell. Vill man köpa en billig dator så köper man en pece. Detta är min högst personliga åsikt. De känns klumpigare och inte i närheten av lika exklusiva. Och den känslan skall man fan få för 25000. Och ja jag äger en macbook så jag kan ses som lite partisk. Hoppas du blir nöjd med vad du än väljer.

Av MAXfactor
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Redzo
Visst Jonte på ena sidan, och 30-40 miljoner på andra sidan som tycker Ipod är grym.

Ja, så skulle man kunna uttrycka det. Fast det blir ju 2st som tycker den är ful då, inkl dig dedzo.

Av MAXfactor
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jonte[YoT]
ipod är ju en av de fulaste mp3-spelarna som finns. Usch. G5an har ett rätt coolt chassi men den har han tydligen inte ens haft att göra med.

Där går nog meningarna isär Jonte.

Av MAXfactor

så länge man kan rota fram drivrutiner till den övriga apple-spec.ade hårdvaran borde det la funka med xp oxå lr!?

Av MAXfactor

Antalet användare kommer att halveras,... nu var det sagt!

Av MAXfactor

Dom ser ju ut som kylskåp. fult. Imponerande batteritid på 1Gb modellen dock!

Av MAXfactor

Hm,.. kanske skulle löna sig att uppgradera till exempelvis fedora,.. eller kanske suse! Körde mest med red hat eftersom det var det enda som jag hade utbränt hemma. De lite "lättare" distarna har så jäkla massa cd-skivor som måste brännas ut,.. suck,.. men jag har väl inget val. Skall göra ett försök! tack för hjälpen!

Av MAXfactor

sigh!,.. visst visst, I LINUX!

Hjälper inte att specificera filsystem, samma felmeddelande, "is not a valid blockdevice" Har som sagt letat runt lite i de diskverktygsprogram som finns att tillgå i redhat och jag kan inte finna minsta tillstymmelse till att 80gb hddn överhuvudtaget är inkopplad. Jag får lätt en överblick övber all partitioner på 20gbaren men 80 är som bortblåst. Den borde ju iaf SYNAS även om den kanske är lite bökig att mounta, eller?

Av MAXfactor

Har ett prblem med HDDs i redhat!

Har länge kört med en liten 20gb i min redhat 7.2 server. Tänkte nu mounta en 80gbare i samma server och sätter således denna som Secondary slave. Har sedan förgäves försökt mounta den jäkla disken. Det finns två partioner på, båda fat32.har försökt med de gamla vanliga mount kommandona, "mount /dev/hdd1 /mnt" osv osv,.. Men får bara felmeddelandet "-is not a valid block device"

Hm,.. ser nu att 80gb hittas i bios men går inte att nå i terminalen. I partition manager i Webmin hittas bara 20gb. Måste jag ha någon driver eller liknande för att kunna mounta den nya hårddisken lr?

Av MAXfactor

Vet ej exakt,.. men en vanlig standard transistor för svagström borde funka. Finns ju en uppsjö av olika, men testa lite olika, typ slakta nån gammal radio eller nåt Behövs bara en STRÖM till transistorns mittersta ben så leder den genom de två övriga. Har alltid funkat för mig och är inte speciellt insatt!

Av MAXfactor

Har lyssnat VÄLDIGT noga på ett FSP 300W och det låter inste speciellt mycket!. Hur mycket du hör av det beror HELT och hållet på hur mycket din övriga dator låter. Men 20db hörs knappt! så är det ju bara 300w oxå!

Av MAXfactor

Kul att du lyckades OCH blev nöjd! Vad beträffar att köra cinema eller maya på en ibook så kan jag ju säga att det som alltid beror helt på vad du tänker göra i programmen, och hur avancerad användare du är! Skall du bara laja runt skulptera lite och rendra bliss-shaders så räcker det alldeles utmärkt,... Men för att skapa/animera stora scener, raytrace etc behövs nog mer juice i burken! FInns ett bra forum för frågor ang 3d apps etc,.. www.grafisktforum.org

Av MAXfactor

Borde inte 19" skärmar få rimliga responstider nu när 17" är nere å nosar på riktigt låga ms?

Av MAXfactor

Verkar ju riktigt trevlig den där,.. Med H2O sensorer är det ju en given pryl i lådan! Har inte blivit så glad av ett produkttest på mycket länge!

Av MAXfactor

Upplåst t630,.. fel språk!!

Har låst upp en t630 hos mumien.se,.. när jag får tillbaka telefonen så finns bara engelska ryska etc. som språkval, INGEN SVENSKA! Hade inte brytt mig om det inte varit så att det naturligtvis inte går att skriva å, ä ,ö. Finns det nåt jag kan göra själv för att få svenska i telefonen eller måste jag skicka tillbaka den till Mumien??

Av MAXfactor

jo det går,.. men ömtåligt blir det, finns små tunna trådar som löper längs "staven", som är strömförande. Och ger dig en liiiten pärla om du är där och tafsar. Kan vara ide att vara försiktig med dessa trådar och inte kortsluta dem eller dyl, för stavens livslängds skull då alltså!

Av MAXfactor

Har inte haft så mycket inblick i HL2 releasen, men det är alltså så att man MÅSTE ha ett steamkonto för att kunna spela HL2 överhuvudtaget, även om det är en piratkopia? Intressant i så fall! Fast jag antar att de flesta köper HL2 ändå!

Av MAXfactor

Go apple!

Men låter inte 106 milj. dollar lite lite. Har fått för mig att apple omsätter mer. Eller så har jag bara ett oerhört dåligt sinne för att uppskatta ett företags storlek genom dess omsättning!

Av MAXfactor

eh,.. s-video fattade jag det som,.. ingen portabel dvd-spelare direkt!