Inlägg

Inlägg som ExOster har skrivit i forumet
Av ExOster

@kniven:
Här har vi en vinnare!
Låter annonsen ligga några dagar o se om det kommer in flera erbjudanden.
Annars skriver jag till dig om några dagar så gör vi affär!
Om någon annan ser detta så är detta dealen att knäcka!
Tack för ditt svar!

ExOster

Av ExOster

@TMG: Absolut, är öppen för det också! Har du något på lager?
Verkligen inget illa menat men detta är ju en köp sälj annons, Diskutera och tipsa kan man göra på diskussionsforumet.

Av ExOster

@anon322047:
Hej,
Tack som fan för att du lägger ett svar. Skulle dock vilja ha något lite mer high end.
Hare gott min vän!

Av ExOster

@Dunderil: Ok, intressant. Kanske något gammal modell i min smak 2014? Säger inte att det är något fel på modellen, bara att den är lite äldre. Vad skulle du vilja ha för dem?

Av ExOster

Letar efter ett begagnat high end Headset.

Hallå mina vänner,
Letar efter ett Begagnat High End Headset som inte är för gammalt. Gärna stora kåpor, och bra ljud. Föredragsvis Sennheiser eller Stealseries men andra modeller funkar också så länge det är bra ljud och att de är robust byggda. Allt ni är villiga att sälja som passar in i denna beskrivning får ni gärna posta här så tar jag en kik. Upp till 1400 är jag villig att betala men då skall det vara ett riktigt monster.
Bor i uppsala för nuvarande men har bil för närområde och är villig att betala frakt om det är rätt fit.
Är det någon som har ett par GSP EPOS av någon modell är jag väldigt intresserad!
Skulle köpt ett nytt men är student så pengar är det tight med.

ALLT GOTT!
ExOster

Läs hela annonsen här

Av ExOster

Kan inte ge råd om exakta specs då Dayz är extremt dåligt optimerat och det är huvudproblemet snarare än ny hårdvara, med det sagt kan jag tipsa om sidan, Can I Run it. när du sen får tips om komponenter så kan du utgå ifrån sidan och kolla vilka spel du klarar av med sagd hårdvara. Här är en länk, https://www.systemrequirementslab.com du kan också kolla hur din nuvarande burk stackar upp.
Lycka till!

//ExOster

Av ExOster

Inte värt det! Jag har en Razer Noztromo. Använder den knappt, och aldrig för rpg. kör vanligt tagentbord med mekaniska knappar och en mus med knappar på så har du allt du behöver!

//ExOster

Av ExOster

1080 eller 1080ti, då bör du istället börja få problem med cpu. Om moderkortet klara det vet jag inte. det får du hoppas någon annan svarar på.

Av ExOster

Prova Virtual Audio Cable 4.14.0.6873
Med det programmet kan man mecka ihop så du får ut ljud ur två eller fler samtidigt, du får googla guide men var rätt lätt har jag för mig en kompis som körde ljud ut ur hdmi och analog 3,5mm samtidigt på sin burk.

Av ExOster

Inte för att jag har mycket att tillägga men jag skulle gått för en Asus Vivobook 14. det är en schystare dator overall. speciellt om man kollar på kvaliteten i konstruktionen.

Tyckte din post hade lite dåligt med svar också!
You have a friend in me!

Av ExOster

Företag eller mindre shop som gör costumized builds

Hej alla Sweclockers,

Satt och funderade på om det finns några småföretag som bygger datorer. Typ den DYRA klassen, costumized allt, med crem de la crem grejer, gärna costumized chassi och vattenkylning osv. Inte för att jag vill köpa nödvändigtvis, utan snarare för att det känns som en otappad marknad. sökte lite men hittade inget.

Konceptet: Exklusiva, kvalitetsbygda, 1 av 1 datorer fullt custumizade till de specs man vill ha med någon typ av konstnär som gör costumized paintjob och att det skapas ett tema för datorn där man integrera costumized vattenkylning, rgb i passande färger, osv.
Man skulle till och med kunna modifiera chassin och byta ut delar till 3d printade om man vill ha motiv eller textur. eller kanske ha en smed som knackar motiv i sidoplåtarna.

Känns som att man skulle kunna ta en bra peng för en sådan service. Enda problemet kanske är att klientelen som har råd med en sådan burk är så liten och sen måste man ju såklart få ryckte om sig för att få hypen, lik de stora lyxmärkena har.

Tankar och funderingar?
Diskutera gärna!
Om ni inte hade en budget och kunde lägga obegränsat med pengar på en dator vad skulle ni göra med den. Var kreativa vetja!

//ExOster

Av ExOster

Hej,

Såg bara en liten notis om detta i en tråd som fångade mitt intresse, nu har jag läst på i några minuter och allt jag har läst stärker min uppfattning att sweclockers är ett av de bästa forumen på nätet. Inte bara tycks det hållas en nästintill självsanerande trevlig, positiv, hjälpsam ton, där inte de giftiga tycks trivas. Utan man gör också Folding till något kul igenom att stödja en tävling runtom det som bara kan beskrivas som possitiv! Stor klapp på ryggen till denna communityn! Fan va glad jag blir!

Av ExOster

Update på inköptet

Då har jag en ny dator, tack till alla som kom med råd!
Burken var i superfint skick och allt var vad han hade sagt att det var!

All in eller ingenting!

Av ExOster

@xxargs: Hej, Tack för all bra input! Det är en stationär så jag slipper en del av inspektionerna! Men stort tack för alla råd!

Av ExOster

@frong: S.M.A.R.T?

Av ExOster

@Belzader:
Stort Tack! Väldigt bra tips som vanligt från denna fantastiska community! Jag är hemma!
Jag gick också tips om Winkey+R och sen köra msinfo32.

Av ExOster

Vad skall man kontrollera vid inspektion när man köper en begagnad dator?

Hej,
Nu är det så att jag skall åka ut ock kolla på en begagnad dator jag skall köpa. Har ni några tips på snabba kontroller man kan göra för att säkerställa att allt fungerar och att man har de komponenter i burken som man har angivit. Jag är inget geni när det kommer till detta och skulle helst vilja ha några punkter att gå igenom för att minska mina chanser att bli lurad. Betalningen i sig är jag inte orolig för men jag vet som sagt inte riktigt vad jag gör när det kommer till att säkerställa kvalitet.

Tacksam för snabba svar då denna inspektion och köp kommer ske inom kort!

/E

Av ExOster

GPU

Tjena,

Vilket kort sitter det i? På sidan du länkar till så specar de lite olika kort. Kan vara jag som inte är så kunnig också...

Av ExOster

Detta är vad jag kallar hemmabygge på riktigt!

Av ExOster

Tjena, Är den såld?