Inlägg

Inlägg som ExOster har skrivit i forumet
Av ExOster

@Anton341: Mycket intresant! Tack för info, då skall jag genast stänga av den funktionen! Sen får vi väll se om det får den att krasha hela tiden.

Av ExOster

Hej,
Jag rullar själv Iphone nu och har gjort i många år, precis som du en 7a. Jag försöker generellt att undvika allt som har att göra med att "uppdatera"(nedgradera) telefonen. De gamla modellerna görs medvetet långsammare med varje uppdatering för att man tillslut skall rasa över irritations brant och köpa en ny i ren frustration. När det kommer till ljud så är det inte bara lägsta ljudnivå utan också av sämre kvalle än på många andra märken i både 2 och 3 prisklasser under dem.

I och med min irritation över sättet Apple behandlar sina mjölkkor,dvs oss, så har jag gjort en del research för att kunna hitta en ersättare. Det jag kommit fram till är följande,

Vill man ha en premium mobil skall man gå för en Galaxy S10 eller en Huawei p30 standard eller PRO
Vill man ha en lite mindre dyr men fortfarande grym skall man gå för en galaxy 9 eller Huawei p20.

Av ExOster

Som sagt, extremt nördigt!
Men sådant verkar uppskattas och uppmuntras här!
Heja Heja!

Av ExOster

Lägger bud på 250+ frakt!

Av ExOster

Vad skulle kostnaden för denna tjänsten vara?
Precis som andra verkar tycka tror jag att det inte är något man vill ha liggandes tickande året om, även om det säkert är just exakt så de vill att man ska använda tjänsten för maximal vinst. Köpa och sen glömma på. För en som inte spelat många av assasins creed eller far cry spelen ser jag ett enorm potential i detta. Spelar man ut några kampanjer på månaden har man sig helt plötsligt en mycket billig hyrtjänst av spel som man kanske aldrig skulle spela annars. Denna typ av tjänster anser jag vara positiva för spelbranchen, hellre denna utveckling än svineriet med halvfärdiga spel som sjutioelva patcher och 1000sek i DLCs är spelbara. Tänker inte ens gå in på Lootboxes eller som de säger på EA suprise mechanics. -__-

//E

Av ExOster

@kaiem10: Strålande! Tack för det! Skicka gärna Nån bild eller 2, sen om du känner dig nöjd med bugivningen så är det bara PMa mig. Förstår om du vill ge det ett tag till!

Av ExOster

Skulle man kunna få be om specs på fläktarna samt en bild på insidan?

Av ExOster

Har du bilder på datorn? eller är det den vita lådan i bakgrunden?

Av ExOster

Bjuder 12300! Kan hämta ikväll!

Av ExOster

Satan va vacker! Hade man 25 papp att lägga skulle jag inte tveka en sekund!

Av ExOster

@magnil1: Eller Jbl Tune, om du vill ha ett billigare alternativ!

Av ExOster

@magnil1: Jabra Elite sport är solida och håller bra!

Av ExOster

Att jag inte köpte ett bättre grafikkort.