Inlägg

Inlägg som Cappe1235 har skrivit i forumet
Av Cappe1235

Jo. Tänkte gå och känna, men problemet är att de flesta som jag vill se på finns inte i lager förens i början på september :/ det är dessutom den enda affären som säljer gaming prylar vid mig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cappe1235

Okej! Då kanske man skall slå till på den då. Är det en bra "allround" mus eller är den mest för fps spel? För att för tillfället så spelar jag inte så jätte mycket fps. G Pro Wireless alltså.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cappe1235

Btw. Vad köpte ni era G Pro wireless för? Det är 19% rea på inet och komplett nu så att den kostar 1199 kr istället för 1489kr. Är det bra eller brukar det vara "högre" rea? Har nån av er koll på det?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cappe1235

Tack för alla svar! Nu har jag ett gäng med möss som jag kan kolla in på. Får se vad det blir.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cappe1235

Nej, behövs ju inte trådlöst, det är bara att många har sagt att det är bra, men det behövs ju självklart inte vara det. Jag har nu bestämt mig för att det blir en Logitech iallafall. Vilken vet jag dock inte ännu. Jag får ångest av sånt här. Jag bestämmer mig för något sen läser jag en dålig review så blir jag osäker haha.

Av Cappe1235

Köpa ny mus

Tjena, Jag har funderat på att köpa en ny mus snart eftersom att min nuvarande (Razer Naga) börjar bli gammal och sliten. Jag spelar ganska mycket olika kategorier av spel så det ska helst vara en som funkar bra till det mesta.

Jag har kollat på några olika, men jag har svårt att bestämma mig. Jag har sett på Steelseries Rival 710 och Logitech G502 Hero. Sen har jag också kollat på de lite dyrare Logitech G502 Lightspeed och Logitech G Pro Wireless. Men jag vet inte om dom är värda det priset. Vilken rekommenderar ni? Är det värt att slå till på de dyrare trådlösa eller gå för en trådbunden? Andra mus rekommendationer är självklart också välkomna (Både Trådlösa och Trådbundna).

Juste, Jag har bara använt tyngre möss innan, är det värt att övergå till lättare t.ex. som G Pro Wireless etc.?

Tack!

Av Cappe1235

Sorry att jag bombarderar er med frågor, Men är inte så insatt i det här med grafikkort priser, men jag läste att 1650 skulle komma den 22a april, tror ni att priserna på 20 serien kommer att gå ner eller är det ingen idé att vänta och att man lika gärna kan köpa ett kort nu?

Av Cappe1235

@Knotvillage: Hmmm, mjo. Det är sant. Men om jag skulle få för mig att köpa en 1440p bildskärm, funkar 2060 bra då också?

Av Cappe1235

@Yonie: Oj, jo sorry, det är mitt första inlägg. Just nu så spelar jag för de mesta typ Rainbow Six, Cs, Witcher 3 och ska förmodligen köpa Assassin's Creed III Remastered inom de närmaste dagarna. Jag har inte några planer att övergå till 1440p ännu. Jag kör just nu på 1080p. För de mesta vill jag bara komma upp ett snäpp.

Av Cappe1235

Köpa Grafikkort

Tjena,

Jag har funderat på att köpa ett nytt grafikkort eftersom att mitt "börjar" bli utdaterat. Jag har ett 970, det är inte dåligt, men jag vill ändå ha ett nytt.

Jag har kollat ganska mycket och funderar på att köra på ett "ASUS GeForce RTX 2070 8GB ROG STRIX GAMING OC"

Ska jag köpa det nu eller tror ni att det kommer att bli en prissänkning inom en snar framtid? De är ju ganska dyra just nu :/
Just nu är det rea och kostar 6890kr på Inet, det är det billigaste stället just nu.

Tack!