Inlägg

Inlägg som anon295122 har skrivit i forumet
Av anon295122

https://www.amazon.se/Twelve-South-MacBooks-b%C3%A4rbara-skri...

Denna tycks ha det mesta du letar efter, samt löstagbar kabel mellan dator.

Av anon295122
Skrivet av THB:

Längesen man körde med router.

Vad använder du istället?

Av anon295122

Hade en liknande situation för något år sen. Sodastream var supertrevliga och ersatte den trots att garantitiden gått ut och vad de menade var handhavandefel (offbrand kolsyrepatron).

Av anon295122
Skrivet av firstofmay:

Strawman osv. Hade du rullat mushjulet lite till hade du också sett att jag förtydligade med att påtala att det bär mindre vikt när det kommer från en plattformsutvecklare, vilket förstås är ganska självklart.

Hur är det ens relevant att han är plattformsutvecklare. Han har inte på något sätt satt bullshiten han pekar ut i relation till sin egna utveckling. Hans eller någon annans erfarenhet spelar ingen som helst roll i sammanhanget. Faktum är att CDPR och No mans sky inte hållit vad de lovat/förvillat/ljugit för att påpkea det krävs ingen relevant erfarenhet.

Om jag lovar min treåring stor påse godis och senare ger honom en tablettask spelar det ingen roll om han inte själv köper/producerar godis han kan fortfarande påpeka att jag inte hållit vad jag lovat.

Av anon295122

5. ASUS PCE-AC68 nätverksadapter
250 + frakt.

Av anon295122
Av anon295122

Något universitet kanske kan funka?

Skanna kan du göra med mobilen.

Av anon295122
Skrivet av hetsallad:

Har nu en enklare Sennheiser headset där man får med en massa störande andningsljud..

Hsr du modellnamn? Har du tänkt använda samma headset med mikrofonen?

Har du testat att ändra nivået gain osv. i ljudinställningar? Låter som att du har en känslig mikrofon. Ditt problem kan eventuellt lösas mha ändrad gain.

Av anon295122

Vad ska det användas till? Vad har du idag?

Av anon295122
Skrivet av SeeKer3Million:

Noterat! Bilder kommer som sagt under dagen imorgon, kan eventuellt även skicka imorgon kväll om det passar dig. Notera dock att det är endast laptopen med kartong som säljes, ingen laddare ingår.

Visst är det typ c? Isåfall tar jag den.
Skickar pm

Av anon295122

Xiaomi air 13, 1000 kr + frakt

Av anon295122
Skrivet av medbor:

Undrar vad detta kommer medföra för andra saker framöver. Alltså appar som kringgår apples regler via safari. Det känns som en kapprustning är på gång

Har spelat CP2077, input lag är märkbar framförallt när jag spelat med mus och tangentbord. Handkontroll tycker jag funkar över förväntan.

För mig som inte prioriterar/har tid till så mycket spelande längre är portabiliteten fantastiskt.

Av anon295122
Skrivet av Pansardöden:

Jag hade samma problem i Firefox, bytte till Chrome och då fungerade det. Vet inte om det är mina tillägg som blockerade betalningen på något vis.

Tack! Nu fungerade det.

Av anon295122

Bara jag som inte kan redeema min stadia premiere från CP2077?
Min "betalning" nekas, funkar inte med kortet jag betalade cp med eller 3 andra kort från 3 andra banker. Både visa och Mastercard testat.
Har inte fungerat sedan torsdag då jag fick koden.

Idéer?

Av anon295122

Wd15 200+frakt

Av anon295122
Skrivet av anon116323:

Kan du ge en mer exakt kritik mot vad som inte är trovärdigt i hans forskningsresultat?

Zemlan förklarade varför forskningen inte är trovärdig det i inlägget jag citerade, han har gjort det igen (citat nedan). Zemlan ska ha en stor eloge för sitt tålamod.

"Hardell är författare eller medförfattare i många av texterna, möjligen alla, och det refereras till eget arbete snarare än arbete som kommit fram till samma resultat fast utfört av någon annan gällande kopplingarna till cancer. Resultaten kom från fallstudier ovanpå det. Oseriöst."

Jag har inte ens försökt ge kritik mot hans forskningsresultat. Hardell har noll trovärdighet, därför har jag helt enkelt struntat i att läsa hans forskning.

Av anon295122
Skrivet av Zemlan:

För om vi kikar på artikeln du länkar mig så är Hardell själv med som författare och man refererar till hans eget arbete i överflöd när det handlade om cancer i början t.ex. Resultaten hade han fått fram med hjälp av fallstudier. För självklart har han det...Det indikerar ju verkligen seriöst arbete. Observera att jag är sarkastisk här om det inte är smärtsamt tydligt redan.

https://www.svd.se/lennart-hardell-svensk-mastare-i-cancerlar...
https://www.youtube.com/watch?v=_0YZmsZ_xMM

Så dina artiklar kommer alltså från en person som tidigare myglat med forskningsresultat och dessutom figurerar för elöverkänsligas riksförbund. Trovärdigt.

Av anon295122

Finns det några bra deals på Ryzen laptops med ips skärm?

Av anon295122

4500 + frakt

Av anon295122

Tack för svaren. Snabbgooglade lite, ni har helt klart rätt i att Nvidia är dominanta på AI. Nvidia är ju även klart dominanta på mjukvarusidan för datucenter.
Som jag förstår det har AMD påbörjat en satsning på utvecklingen av just den mjukvaran. Har någon koll på hur AMDs utveckling gentemot Nvidias ser ut på AI fronten?