Inlägg

Inlägg som Hipstern har skrivit i forumet
Av Hipstern

3200 är ju rena budetstolen. själv har jag en malmstol o 3200 är inte ens halva priset av den. men stolarna från svenska malm är så sjukt sköna. så är denna bra för 3200 är det en budgetbomb typ. you get what you pay for

Av Hipstern

@andreas_dock: den diken är trasig. klickande ljudet du hör är till 99 procent från läsarmen. om troligen är ur läse och den diken är att betrakta om död

Av Hipstern

14 år dvs sedan 2003 har man suttit här olika aktivt

Av Hipstern
Skrivet av XeeM:

Det ni kan tänka på är att den "okunskap" som många målar upp kanske helt enkelt handlar om att man inte orkar ta en diskussion med ytterligare en "världsmästare"? Det kanske ni som faktiskt jobbat i butik kan bekräfta?

kan bara säga helt rätt. det värsta var när nån kom in o skulle tala om hur jag skulle bygga eller reparera en dator. man slog dövörat till log o svarade ja. fick mer sörsäljning på 3-400:- o gjorde som man tänkt från början.

Av Hipstern
Skrivet av Xcym:

ofta moinix är från växjö? då måste man ju köpa en av deras möss för att stötta det lokala företaget

mionix är från växjö!! Peter som startade det sitter inte alls långt från oss o jobbar!!

Av Hipstern

avior äger!!!

Av Hipstern

Jag har bara goda erfarenheter av den disken. har installerat o kört den åt några kunder som i min egen dator. Pro modellerna av A-data har bra kvalitet/hastiges för priset tycker jag.

Av Hipstern

gravöl i kväll då

Av Hipstern

kommer snart nya bilder från insodan på datorn med woohoo

Av Hipstern

coolt

Av Hipstern

har redan 32 gig

Av Hipstern

ett helt ok chassi att bygga i chieftec har alltid varit lite konservativt men mycket bra kvalitet i mina ögon

Av Hipstern

men om man vill ha stilrent o coolermaster kvalitet silencio 650 o 550 är två av dom trevligaste chassin jag byggt i. o CM silencio 550 som jag byggt ca 20 datorer i sedan i somras är ett av mina absoluta favorit chassin., dom har även stilrena. i övrigt så tycker jag fractal design r4 är småtråkigt chassi o gillade inte att bygga i det heller o jag har byggt om några burkar med det chassit. o inte är väl det här chassit ett av mina favoriter men jag ser verkligen dess potential. Men jag har lärt mig att det finns lika många chassin som det finns olika tycke o smak.

så p12 snacket o bara säga sjukt fult visar väl att förmågan av konsruktiv kritik inte är på topp.
mvh Tommy

Av Hipstern

har du provat o nollställa bios efter montering av grafiken eller clear cmos som det så fint heter

Av Hipstern
Skrivet av Justbecause:

OCZ är crap oavsett vad du väljer ur deras sortiment

Skickades från m.sweclockers.com

KOnstigt eftersom jag har sålt ca 100 ocz vertex 3 o 50 vertex 4 i inte en enda har kommit tillbaka o klagat dom har bara fått beröm. en bytte sin intel 330 till en vertex 4 o har varit jätte nöjd.

Av Hipstern

En gång i månaden gör jag rent dammfiltren och blåser rent inne i burken + putsar tangent bord och skärmar.

Av Hipstern

Nu kommer 1000 kommentarer om upplösningen med

bara o vänta o läsa. o hur många som inte kommer o köpa den. rofl

Av Hipstern
Skrivet av Dunde:

Du vet om att Asrock är Asus lågprismärke?

Skickades från m.sweclockers.com

var asus lågprismärke numera helt fristående som även står i artikeln

Av Hipstern

finns ju en uppsjö 24 och 27 tummare med 2560x1440 även om dom börjar strax över 5000:- Köp sådana istället för att köra p12 gnäll i kommentators fältet

Av Hipstern
Skrivet av exzrael:

Hej alla glada,

Har nyligen monterat en speldator baserad på bland annat en Core i7-3770K med kylaren Noctua NH-C12P SE14 och Fractal Design Define XL Titanium Grey. Efter att ha monterat kylaren, ordentligt ditmonterad med en (förhoppningsvis) lagom mängd kylpasta i storlek som en ärta, noterar jag topp-temperaturer på 82 grader i Prime95 och IntelBurnTest. Idle stannar temperaturen på 31-33 grader.

Efter stresstest går värmen inte under 38-40 grader. Notera att kylaren har en fläkt som tyvärr måste blåsa igenom kylaren och in i lådan. Precis bakom denna sitter en fläkt på chassit som blåser ut luft. Kan detta vara en orsak till mina höga temperaturer? Något ni rekommenderar?

Tacksam för hjälp.

Jag fick också högre temps när jag bytte från 2500k till I7 3770k jag har ungefär samma temps spm dig dock med en klock till 4,2 och ingen höjd spänning. ligger på ca 30 idle o 80 om jag streesar den hårt i prime. har dock en corsair H60 kylare.

Men enligt mina iaktagelser efter mitt byte så får i alla fall jag högre tempraturer på min ivybridge gämfört med min Sandybridge.

mvh Tommy