Inlägg

Inlägg som Pauls711 har skrivit i forumet
Av Pauls711

Jag saknar Duke Nukem som skulle komma men försvann i dimman.
Mvh Paul

Av Pauls711

Tre timmar med Slowblues att lyssna på under en lång bilfärd och det finns flera liknande som Whiskeyblues m.m.

https://www.youtube.com/watch?v=_8Y_HpznWxQ
Mvh Paul

Av Pauls711
Skrivet av Hattifnatten:

Och som ett direktskott i stolpen är Ozzed här och förespråkar lite statlig styrning av näringslivet. Beprövat och förkastat sedan länge, men ändock, trägen vinner sägs det. Se bara på Kuba - snart vänder det!

Se bara på Kubas grannar.
Mvh Paul

Av Pauls711

Samsung QE65S95B 65" QD-OLED 4K Smart TV 2022 den säljs nu för 17990 vilket jag tycker är ett bra pris för man får mycket TV för pengarna.
Mvh Paul

Av Pauls711

Min första Intel dator tror jag hade 600nm och 1 kärna [1993], nu blir nästa på 3nm och ett antal kärnor så det går framåt trots allt. En jämförelse i cm hade gett en processor på 6*6m med en kärna och en på 3*3cm med ex 32 kärnor. Att Intel går samma väg som AMD är väl ändå ganska smart då man inte behöver uppfinna hjulet mer än en gång samtidigt som man är med i framkant av utvecklingen. När Intels 20A=2nm kommer så kanske de går tillbaka till sin egen tillverkning helt och hållet och de andra får då köpa av TSMC utan den konkurrensen.
Mvh Paul

Av Pauls711
Nytt bud: 900 kr G Skill pluss frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Pauls711

Använder alltid VPN även hos Sweclockers och för min del är det gratis. Jag vill inte ha en massa reklam och få förslag tillsänt mig.

Mvh Paul

Av Pauls711

Det finns grupper som bör vara försiktiga och se till att skärbrädor m.m. är rena.
Listeria monocytogenes kan orsaka allvarlig sjukdom hos personer med nedsatt immunförsvar, sköra äldre och gravida. Den kan få fäste i lokaler och på utrustning och på så sätt förorena de livsmedel som tillverkas där. Bakterien kan föröka sig i kyla och utan syre. Den kan därför orsaka problem i vissa ätfärdiga kylvaror som gravad och rökt fisk med flera veckors hållbarhet.

Mvh Paul

Av Pauls711

Lane splitting

Hej, jag har varit inne på mitt moderkorts hemsida och hittar ingen "lane splitting" så då blir det ingen sådan men tack för era inlägg i saken.
Mvh Paul

Av Pauls711

Sabrent Quad M.2 - PCIe instickskort

Är det någon som har erfarenhet av Sabrent Introduces its Quad NVMe SSD to PCIe 4.0 x16 Card som komplement till en snabb och stor intern hårddisk som här kan ta upp till fyra NVMe SSD och om så är fallet är de lika snabba som om man slottat in en på moderkortet ?
Mvh Paul

Av Pauls711

Amandine och Kingen är mina favoriter.
Mvh Paul

Av Pauls711

tillsammans

Läser nyhetrna på morgonen med fint sälskap

Av Pauls711

Läser recensioner ganska flyktigt och letar efter tester hos oberoende om det är någon produkt jag vill ha.
Mvh Paul

Av Pauls711

När det gäller läsa så föredrar jag böcker och de jag läser idag hämtar jag på mitt lokala bibliotek, jag har även lånat ett par hundra cd skivor där utan att det kostat mig en krona och massa förvaringsplats.
Mvh Paul

Av Pauls711
Av Pauls711

Pensionär men före det så var jag Mekaniker, Svetsare, Målare, Blästrare, Ställningsbyggare, Master i Miljövetenskap, Arbetsledare ställningar på plattform, Chef för ställningsbyggarna på Statfjord och Gullfaxfälten, Arbetsledare Gullfax B under uppgradering av vatteninjektion för ökat tryck i borrhålen och uppgradering borrtorn.
Mvh Paul

Av Pauls711

Återanvänder Chassi, Blue-Ray läsare/brännare, Nätdel, SSD samt Hårddiskar och kablar. Vid nästa uppgradering så blir det endast ett grafikkort för runt 10000 kr.
Mvh Paul

Av Pauls711

Jag använder ett Fnatic Gear Read Cherry MX Silent som jag är väldigt nöjd med och jag har rött som är en diskret upplysningen av tangenterna. Priset då låg strax under tusenlappen och det har fungerat perfekt.
Mvh Paul

Av Pauls711

Fiber och trådat fungerar väldigt bra för mig och min WiFi är lite slöare och används bara på telefoner och platta.
Mvh Paul

Av Pauls711

Jonas är en person som är både kunnig och verbal och som sköter sina recensioner mycket bra.
Mvh Paul