Inlägg

Inlägg som Aloysius har skrivit i forumet
Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius
Skrivet av DavidtheDoom:

Känns det inte åtminstone lite osmakligt att skämta innan första spadtaget är taget?

Det beror på hur gammal personen är. Barn får man vänta en vecka innan man skämtar om, är man över 90 år så är det okej dagen efter.

Av Aloysius

Jag är skeptisk. Jag har hört att Moore är död varje år de senaste 20 åren...

Av Aloysius

Det är ganska smart eftersom månen kommer se likadan ut hela tiden (den del som syns alltså) och om man använder det i marknadsföringen kommer massor av personer att testa och posta sina bilder. Det enda AIn behöver göra är att identifiera att det är månen kameran försöker fota, sen förbättrar man bilden med alla hundratusentals månbilder man har.

Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius
Citat:

Compare Nvidia and AMD graphics card in Swedish and use the phrase "det blåser upp till storm"

Skrivet av ChatGPT:

Nvidia och AMD är båda ledande tillverkare av grafikkort, men det blåser upp till storm när det gäller att jämföra deras prestanda och kvalitet. Nvidia har en historia av att tillverka högpresterande grafikkort med avancerade funktioner och har ofta varit först med att lansera nya tekniker. AMD, å andra sidan, har fokuserat mer på att erbjuda bra prestanda till ett lägre pris.

När det gäller specifika grafikkort, kan Nvidia erbjuda en rad olika modeller med hög prestanda, inklusive GeForce RTX och GTX-serien. AMD har också en rad olika grafikkort, inklusive Radeon RX och Radeon VII-serien.

Det blåser upp till storm när det gäller att jämföra specifika modeller eftersom det finns många olika faktorer att ta hänsyn till, inklusive pris, prestanda, funktioner och kompatibilitet. Det är bäst att göra en noggrann jämförelse av specifika modeller innan du bestämmer dig för vilket grafikkort du ska köpa.

Jag tror ett par personer sneglar nervöst mot Arbetsförmedlingen just nu!

Av Aloysius

Alternativ rubrik: "Vart tog Allram Eest vägen?"

Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius

Inte för att vara den som är den eller för att jag skulle kunna göra det bättre, men vad är det egentligen som gör programmet han gjort till ett OS? Jag vet inte om det finns någon vedertagen exakt definition av ett OS (ett program som ligger som ett abstraktionslager mellan program och hårdvara och hjälper till att fördela systemresurser etc?) , men han borde väl åtminstone kunna starta spel genom det?

Av Aloysius

Det är fascinerande att att han inte ens förstår vad "bränna" betyder. Det är ingen kritik, det är ju en generationsfråga, men det är ändå intressant att det finns vuxna människor idag som inte bara aldrig har bränt en CD eller DVD utan blir förvirrad när någon frågar och kanske tror att det betyder att läsa innehållet på en skiva.

Av Aloysius
Skrivet av xxargs:

Har du sovit under en sten

På den tiden mobiltelefoner var nytt och det kostade typ 8:- minuten att ringa med dem i slutet av 1980-talet så var det två kategorier användare som hade råd med dessa - hantverkare och börsmäklare och de sistnämnda gärna flashade med telefonerna vid bardisken på Café Opera. Har ni sett en Storno hundben fastklämd vid örat med axeln och låtsas jobba vid bardisken så är liknelsen till 'nalle' inte så lång...

Nja, som jag minns det var veterinärer en väldigt stor early adopter av "biltelefoner". De stod ju allt som oftast ute i en ladugård någonstans och förlöste en kalv och mobilen gjorde nog deras liv väldigt mycket enklare.

Säljare ute på fältet var också en tidig grupp.