Inlägg

Inlägg som Doorfen har skrivit i forumet
Av Doorfen

Mitt endgame, ska dock testa att kombinera chord hugo 2 Dacen med hdv820 vid tillfälle.

Har använt HD800S samt hdv820 med en custom equalizer plus 3d headphones i BFV är äckligt nöjd, att pinpointa eldgivning samt fotsteg i omgivningen är extremt kraftfullt. Känns nästan som fusk det här, kan pinpointa multipla hot som är på väg mot mig ifrån samtliga vinklar i horisontal samt i höjdled plus horisontal.

Jag använder dessa primärt för gaming i dylika FPS titlar och givetvis BFV samt BF4. Kan dock tilägga att jag använder setupen för musik också. Trodde mina Bose® QuietComfort® 35 II var bra, vilka jag använder dagligen på jobbet under långa programmerings sessioner. Men HDV820 plus HD800S är något helt annat, det är magi. Har varken verbalet eller formuleringsförmåga att beskriva mitt intryck.

Så jag faller tillbaks på vanligt tugg -> - Helt jävla otroligt bra !

mvh Doorfen

https://cdn.sweclockers.com/galleri/bild/194540?l=eyJyZXNvdXJjZS...

Av Doorfen

@MexxII: Ok. Att hifiklubben skulle få exklusiva rättigheter till Sennheisers toppmodeller. Det låter ju inte helt friskt. Tror det först när jag ser det i praktiken.

Av Doorfen
Skrivet av oatp1b1:

Ja, men det kommer ju tyvärr inte hjälpa om man vill köpa Sennheisers toppmodeller. Jag sponsrar nog hellre utländska butiker än Hifiklubben tbh.

Vad menar du, att de inte kan Sennheisers produkter? Jodå de är väldigt kunniga på dem med. Vad svammlar du om...

Av Doorfen

@Jorgen75: ja exakt, när släpps Asus PG35VQ egentligen ?

Av Doorfen

@Wiinis: Testa Audio Concept vid Rådhuset, de är super trevliga och hjälpsamma !

Av Doorfen
Skrivet av daniz:

Hej,

Har du någon bild på just induktionsladdningsdelarna?

/ Dan

Nej tyvärr slängde bort allt jox jag plockade ur GPW :).

Av Doorfen

Historiskt: BFG, Quake 2 (Kommentarer överflödiga )
Just nu: LEE-ENFIELD NO.4 MK 1, BFV (Slakt! samt bra chamber tid.)

Av Doorfen
Skrivet av moreempty:

skulle ni vilja påstå att det är bättre än en chord DAC med, om behovet finns ett, tex THX AAA 789?

Är äckligt nöjd med DACen i HDV820 men jag ska testa föreslagen setup med en Chord Hugo 2, har dock inga golden ears. Får se om jag upplever någon skillnad.

Av Doorfen
Skrivet av oatp1b1:

Jag hade HDVA600 med 800S förut och det lät otroligt bra.

Skickades från m.sweclockers.com

Härligt !

Skrivet av Conny_St:

Körde mina 800S och nu mina 820 med HDV820, känns för mig som jag nått mitt endgame med denna kombon, hade inte haft usbdac/hörlursförstärkare över 10kkr innan dock.
Jag tyckte allt vart bättre med HDVn mot allt jag har hemma sen tidigare.
Ska kanske tilläggas att jag tycker 800S ljudbild och luftighet är mycket bättre än mina 820 dock,
men jag måste ha slutna lurar så.

Låter najs, ja kombon HDV820+820/800S/800 har ju fått fina omdömmen. Tror det blir mitt endgame med. Skulle dock vara spännande att testa Hugo2+HDV820 kombon med HD800S.

Skrivet av oqvist:

Hade onekligen vart kul att lyssna. Men jag är så brutalt nöjd med hur min massdrop thx 789 presterar med hd 800s jämte andra förstärkare och ärligt talat vet jag inte vad som kan förbättras så jag är nog inte nyfiken ändå. Men hade ändå vart kul att lyssna för att se vad den gör fel eller om den låter likadant

Härligt !

Av Doorfen
Skrivet av Taggen86:

Vad var ditt serienummer, inköpsdatum och vilken typ av minnen? Hoppas kort köpta i dec är safe...

Serienummret har jag inte kvar, fick ganska omgående kortet och lådan utbytt mot pengarna tillbaka. Hämtade kortet 2018-09-19 08:46 på webbhallen i MOS. Kortet jag kör nu från EVGA har lirat utan problem änsålänge *peppar *peppar.

Inget hjälpsamt svar men tror det var de tidiga batcherna som hade problem relaterat till minnet.

Av Doorfen

Fan gick bananas och beställde en HDV820. Är sjukt nöjd med HD800S plus sr7013, varmt och mysigt ljud. Min kombo Objective2+GSX1200 är dock inte riktigt så bra med HD800S.

Någon som har personlig återkoppling på HDV820? Provlyssnade HDV820 med andra lurar än HD800S. Det var magiskt!

Av Doorfen

Blev en uppgradering från HD700 till HD800s. Till datorn driver jag dem med en objective2+Gsx1200. För musik i vardagsrummet driver jag dem med en marantz sr7013. Låter fantastiskt bra faktiskt.

Ljudbilden i BFV känns sinnesjukt bra, väldigt enkelt att pinnpointa positionsljudet nu.

Den här tråden var hjälpsam för mitt val av kåpor samt damen på Audio Concept på Kungsholmen! Galet trevlig affär det förövrigt.

https://cdn.sweclockers.com/galleri/bild/194288?l=eyJyZXNvdXJjZS...

https://cdn.sweclockers.com/galleri/bild/194287?l=eyJyZXNvdXJjZS...

Av Doorfen
Av Doorfen

Har lirat i stort sett samtliga BF titlar sedan BF 1942 (Minus Hardline). Lirade i den "anrika" klanen [Strib90] tills och under BF2 :D.

Min personliga åsikt är att BF5 är lätt det bästa spelet i serien sedan möjligtvis Bad Company 2. Sedan var man lite yngre då, så om "snabbheten" i moderna BF titlar är något som har med min hypotetiskt försämrade reaktionsförmåga att göra eller ett utslag av hur FPS titlar tenderar att vara nu när COD generationen växt upp. Ja det låter jag vara osagt.

Gillar det… tror jag.

Saker som jag saknar i dagsläget är följande.

  • En gedigen Anti-cheat redogörelse, min misstanke är att det redan rullar något annat än FF. Skulle vara intressant att höra varför DICE behöver AVX. Samt att DICE förmodligen kommer klargöra detta närmare innan firestorm updaten. Tänk den moden utan någon riktig förklaring till hur man motverkar fuskare.. Reddit och internets skulle haverera i en flod av missnöje

  • Balansering, lirade BF5 för första gången tidigt under sommaren i alpha1. Tycker fortfarande att spelet är tvivelaktigt balanserat.

  • RSP ? Herregud varför inte. Det funkade väldigt bra i tidigare titlar

Förövrigt är jag rätt nöjd med BF5. I avsaknaden av en värdig uppföljare till Planetside 1 så är Battlefield serien det närmaste man kan komma fullskaligt digitalt FPS våld :D.

Av Doorfen
Av Doorfen
Skrivet av Jygge:

jag hamna på teflon matta när jag för ca 7 år sen köpte en på comfuture i Hudiksvall dom hade rensning på gamla data saker då och hade en låda med musmattor som var i från ca 1980 till 1988 talet när optiska möss kom mus mattera fungerade inte så bra då med den tidens optiska möss.
men laser möss gilla dom glider som smör i en varm stekpanna

Härligt !

Skrivet av Helionart:

Fasen får flashback från 2000-talet. Hade min trogna icemat och Razer boomslang back in the day.

https://www.overclockersclub.com/siteimages/articles/icemat/icematmouse_thumb.jpg

Den där bilden får mig att bli väldigt nostalgiskt, har haft exakt samma setup :D. Älskade Razer Boomslang !

Skrivet av loefet:

Använder fortfarande min Icemat <3
Samma som den som @Helionart: har på bild ovan, tror inte jag kommer att byta bort den på länge ännu.
Vissa möss man har använt sen jag köpte den har varit lite dåliga på att läsa av den, men de nyare laserbaserade sensorerna har inte haft några problem.

Najs! Man kan ju hoppas på att steelseries skapar en ny version av Icemat någon dag, en bjässematta på 500*500 mm

Av Doorfen
Skrivet av JasonChrist:

@Doorfen: Nu blev jag ju jobbigt sugen på en glasmatta. Kanske bara är nostalgi eller så är det lönen som bränner i plånboken, men jag måste nog lägga vantarna på en. Har du nån länk till säljaren du köpte den av?

Köpte av den här säljaren -> https://www.ebay.com/itm/Nedis-Gaming-Mouse-Pad-Super-Smooth-...

Av Doorfen

@Borderlander: Intressant förslag, det ska jag testa. Undrar vad bästa metod är för att skarva ihop dessa mattor. Nått trevligt Epoxylim kan nog lösa detta.

Edit: Möjligtvis att man efter skarvandet applicerar en PTFE coating. Finns torr spray som skapar en hinna över ytan som behandlas, detta borde medföra att skarvarna försvinner helt.

Av Doorfen

@Borderlander: tackar, beställde en nu. Drömmen skulle ju vara en matta exakt som denna fast med större mått. typ 400 mm X 400 mm

Av Doorfen

@Borderlander: jäklar vad spännande, en teflon matta ? den ska jag testa omgående tack ! :).