Inlägg

Inlägg som Doorfen har skrivit i forumet
Av Doorfen

Bättre bild på slutresultatet. Ska plocka lite mer av chassit samt byta till ett 100mAh batteri. Då kommer musen hamna på runt 59 gram :). Har även adderat lite gripp tejp på M1 && M2 samt längst fram på sidorna därav väger musen nu 65 och ej 63 gram.

https://cdn.sweclockers.com/galleri/bild/193892?l=eyJyZXNvdXJjZS...

Av Doorfen

Har kört Finalmouse Air58 nägra dagar nu. En riktigt galet bra mus sensorn PMW3360 är bland de bästa på marknaden det i kombination med vikten gjorde detta till en fröjd. Formen samt storleken passar dock inte mig, kör alltid claw fattning, och den här musen är lite för stor för min smak. Tycker även Logitech G Pro Wireless (GPW) är strået vassar på nästan allting minus vikten, så det jag gjorde var att modda skiten ur min GPW. Slet ut induktionsladdningen, tog bort pucken under. Rev ut PCB för högerknappar samt modifierade strukturen på musen på höger sidan. Resultatet ser ni nedan en GPW som väger 63 gram :D.

https://cdn.sweclockers.com/galleri/bild/193886?l=eyJyZXNvdXJjZS...

GPW i beståndsdelar

https://cdn.sweclockers.com/galleri/bild/193890?l=eyJyZXNvdXJjZS...

Modifierat chassi.

https://cdn.sweclockers.com/galleri/bild/193887?l=eyJyZXNvdXJjZS...

Modifierad underdel, plockade bort induktionsladdningen samt hela plast pucken.

https://cdn.sweclockers.com/galleri/bild/193891?l=eyJyZXNvdXJjZS...

Plockade bort allting på högersidan kopplat till de valfria högerknapparna samt justerade batteri positionen så att allt fortfarande håller en god balans.

https://cdn.sweclockers.com/galleri/bild/193885?l=eyJyZXNvdXJjZS...

Resultatet en Logitech G Pro Wireless som väger 63 gram

Av Doorfen

@improwise: RocketJumpNinja är det inget fel på han e chef :D. Däremot Tyler “Ninja” Blevins gillar jag inte alls. Air58 Ninja är frukten av ett "sammarbete" mellan Finalmouse samt Blevins. Fast på riktigt är det dock ultralight phantom 2.0.

Av Doorfen

@hajvan: https://www.maxgaming.se/Shop/Product/List?q=air58 samt ebay aternativt direkt från finalmouse. Dock lång leveranstid därifrån.

Av Doorfen

@maLakai: Grymt ! Exakt vad jag vela läsa. Är inne på min tredje mus nu på tre kvartal. Först gick jag till G903 från en Death Adder Elite. G903 (110 g) var min första trådlösa, alltid varit skeptiskt mot det. Men blev extremt överaskad och älskade den, för ca tre vekor sedan gick jag från G903 till Logitech G PRO Wireless (80 g) en jäkla skillnad igen. Mina quick shoots är extremt mkt rappare och har en bättre träffsäkerhet med. Logitech G PRO Wireless har ju även en legendarisk sensor HERO™. Aldrig ägt en bättre mus faktiskt.

Så blir sjukt spännande att testa sensor 3360 i Air 58 i kombination med den helt sinnesjuka(!) vikten 58 gram. 1000 hz pooling vs 500 hz, märker man nån skillnad ?

mvh Doorfen

Av Doorfen
Skrivet av Elghinnarisa:

Vilket trams. Ser ut som något jag skulle se på aliexpress för 4.99 med gratis frakt.

Kanske är det en bra mus dock men alldeles för mycket lull och onödigheter med världens konstigaste beskrivningar. Haiku på scrollen? Är den doppad i heligt vatten och rökt i myrr också?

Skickades från m.sweclockers.com

haha den här kommentaren gjorde min dag, ska kolla med prellen om han kan doppa den i dopskålen och läsa högt ur fader vår.

"Härmed döper jag diger till Isidor, den första av sitt slag, amen"

Av Doorfen

@Storage Jar hehe jo skenet bedrar nog lite :). Ska skriva en liten rapport efter nån veckas användning och jämföra den mot min nuvarande primära pangare. Logitech G Pro Wireless.

Av Doorfen

Finalmouse air58

Tjena! Någon som hunnit testa detta mästerverk ännu och kan ge en matchkommentar ?
Får hem min godbit imorgon, äckligt taggad. Första man gör är dock att filabort namnet Ninja. Besudla ett så fint stycke konstverk med den streamerns namn.

finalmouse

mvh Doorfen

Av Doorfen

Kämpa dice, vi vill ha DLSS stöd för Frostbite 3 spel.nyss

Av Doorfen
Skrivet av Svensktiger:

Har nog nåt "yngel" i bekantskapen som får gå före
Fast det känns ju taskigt att tvinga på origin på någon...

Finns värre saker än Origin :D. Stäng av all telemetri om du är rädd om din data.. går att göra i klienten.

Av Doorfen

Har haft Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile i en vecka är mkt nöjd.

Av Doorfen

@Manboy: Det funkar utmärkt, jag har aldrig upplevt screen tearing för +165 fps. Förövrigt så älskar jag den här skärmen! Min första 1440p skärm. Värt varenda krona, aldrig mer 1080 !

Av Doorfen

@Manboy: Det är nog ingen fara, det är sannolikt en väldigt liten del av alla rtx kort som medfört problem. Webhallen är ju kung på att lösa den här typen av ärenden snabbt med. Så njut av ditt kort när det kommer bara, för det är äckligt mkt prestanda du får.

Kör BFV i 165+ fps nu i 2,560 x 1,440 och res scale 118%. Sjukt

Av Doorfen

Köpte ett EVGA GeForce RTX 2080 Ti Black Edition Gaming 11GB någon dag efter mitt ASUS GeForce RTX 2080 Ti 11GB DUAL OC kraschade.

Webhallen återskapade mina artefakter och jag blev återbetalad hela summan. Suverän service som alltid hos den återförsäljaren !

Av Doorfen

Testa med en processor med lite fler kärnor typ 8700k. Det är ju inget direkt dåligt grafikkort du har. Finns ju även bra performance configs där ute som kan göra underverk.

Av Doorfen

Förstår inte riktigt det geniala med den här typen av spel och varför de blir så stora. Möjligtvis endast ett bevis på att jag börjar bli en gammal gubbe

Av Doorfen

@wilsontaylor: Tilägg Assassin's Creed Odyssey är också grymt:)

Av Doorfen

@Ratatosk: sant det

Av Doorfen

@Emre_114: Det är helt kört, har även artifakterna vid boot utanför windows :(.

Av Doorfen
Skrivet av Emre_114:

Och nu dog det.....artifacts....

fan vad trist :(. Mitt rtx2080ti gav upp igår, artifakter ifrom av horizontella streck över hela skärmen.