Inlägg

Inlägg som anon285333 har skrivit i forumet
Av anon285333
Av anon285333

https://www.dropbox.com/s/9xiaeukjamae9ly/KSP.Minne.png?raw=1

Hihi, med dubbelt så mycket minne efter uppgraderingen kan vi börja kötta mer moddar >:)

Av anon285333

Det här låter lite märkligt, men sen är inte datorer helt logiska alltid. Ta bort din externa GPU & aktivera det interna & boota upp via det, prova sen att gå till enhetshanteraren och inaktivera det (så skärmen blir svart) & stäng sedan av datorn. Dra ut inkopplade kablar & installera GPU & boota upp.

Av anon285333
Skrivet av Mizzarrogh:

Där jag lever verkar iaf livet fortgå runtomkring tämligen oberoende av politiska trender och annat, man är den man är helt enkelt no less no more, alla har samma värde, ingen bryr sig om vem du är, hur mycket pengar du har på banken eller vilken bil du har, det viktiga är att man sköter sig och är hygglig och ärlig mot varandra, jäkligt skönt tycker jag, så borde det vara överallt!

Det viktiga tycker jag, är inte vad någon har gjort/varit tidigare, utan den man är nu och det man gör nu.

***bort/mod***

Av anon285333
Skrivet av Meantek:

Jag förstår varför du satt Amsterdam som lokation.

Att jag valt att bosätta mig i Amsterdam, Mjo det borde väl te sig tämligen uppenbart om man är vaken över vad som händer runtomkring en. När Nyfascism börjar etablera sig & senare svämmar över & man börjar känna sig smutsig & skamsen över att kalla sig Svensk är det dags att fly fältet...💔 Bästa valet jag någonsin gjort, det är inte försent för dig själv heller innan du blir konsumerad av sjuklig doktrin & ideologi.

Av anon285333

Oj, du behöver inte uppgradera för att hålla den standarden. Hur beter sig datorn i vanliga fall, ge oss lite mer kött på benen tack. Vad säger LatencyMon? Vad använder du för mjukvara när du spelar in? Med inställningarna nedan i OBS på min förra maskin (i5:a 3470 med ett GTX 1060) tappade jag kanske 10 FPS när jag spelade in, märktes knappt.

https://www.dropbox.com/s/vf4m86zjc2banot/OBS.Setting.png?raw=1

Kvalitétsexempel.

Av anon285333

Det har ju varit lite snack om prestandaökning i v1903 för Ryzen, någon som kör Ryzen & har uppdaterat som kan dementera/bekräfta om där är något att vinna? Oavsett så har M$ gjort en Kernel optimering, vilket är ganska ovanligt så trevligt.

Verkar inte så förutom i syntetiska benchprogram som 3DMark där det ger en 3000 poängs boost.

Av anon285333

Med prillan i mun & mysstrumporna på, ja trevlig helg och Jonas är så söt också när han ibland plötsligt går upp i falsett ❤️

Av anon285333

Oj, en tråd som passar mig perfekt. Som naturalist & humanist är det en tuff tid vi befinner oss i när vi pratar om en hel planets öde & varför folk är så artiga, varför folk är så tålmodiga, varför är de så förlåtande för organiserad brottslighet och förräderi det är väldigt svårt att förstå.

Jag tror att det beror på att dominatorkulturen blir alltmer och mer sofistikerad i sin perfektion av subliminala kontrollmekanismer och jag menar inte någonting storslaget och misstänksamt jag menar bara att genom pressmeddelanden och ljudbett och tvångsforcerad idioti av television har dramatiken av en döende värld blivit en såpopera för de flesta människor och de förstår inte att det är deras historia och att de kommer att äta den i slutspelet om någonstans däremellan och den slutgiltiga akten de inte ställer sig upp på bakbenen och ylar!

Vad som annars gör mig ledsen är att Västvärlden kapat sig länk med det spirituella, men i det blir det lite roligt när man hör Religösa undra varför deras Gud inte talar till dem, vi är så fängslade av och intrasslade i vårt subjektiva medvetande att vi glömt det faktum att Gud talar främst genom drömmar och visioner.

Av anon285333

Anpassad vikt alltså, hm...med tanke på människans snabba anpassningsförmåga känns detta lite löjligt, som exempel: Alltid kört trådad mus, men har nu bytt till en trådlös med tillhörande extra vikt som till en början kändes som att flytta runt en blyklump men som efter några dagar kändes fjäderlätt.

Av anon285333

Vad visar LatencyMon? Dra ner och kör och ladda upp resultatet här. Här är lite du kan prova som löst liknande problem jag haft med kunder:

1. Prova att stänga av p/c states i bios.
2. Stäng av Power Throttling: https://winaero.com/blog/disable-power-throttling-windows-10-...
3. Stäng av HPET

Av anon285333
Skrivet av Swedishg33k95:

Jag kör firefox, men har testat att köra Vivaldi ett tag. Trevlig webbläsare också

Kör också Firefox men är på jakt efter en minimal/clean browser då de etablerade är så...uppsvällda, får testa tack för tipset.

Av anon285333
Skrivet av poseidon84:

@TimeCommando: Jag kör Netscape

https://i.imgur.com/ggbFklL.png

Av anon285333

Luktar som något minnesrelaterat, och med tanke på din angivna minneshastighet (1600Mhz om det inte är en typo) förklarar ju dina stutters i så fall. Annars prova något av alternativen här annars hade jag blåst datorn och gjort en korrekt installation, i ordning. Får väl skriva en guide på det annars.

Uppdaterat drivisar till chipset? Dra ner Snappy Driver Installer (Fullt legitim och säker, det enda verktyg du behöver när det komemr till drivisar)

Av anon285333

@BergEr: Ser najs ut Tack för bilderna, kul med lite statistik. Jag är bara lvl 40 så vet inte vad det blir av han, tanken var och göra en berserker cykloner av honom så migrerar väl in i det. Kör SSF också så allt tar lite längre tid (fattig) även om jag haft grym RNG, det droppade te.x en Meginord's Girdle på The Ledge 😂

Av anon285333
Skrivet av BergEr:

Molten shell och Steelskin delar väl CD så varför båda?

Hur kommer det sig att du kör 3 dmg skills?

Växlar mellan dem beroende på motstånd/taktik, gäller även varför 3 dmg skills

Vad/hur spelar du själv?

Av anon285333

Det kommer du nog då din CPU toppar, som exempel min gamla i5 3570 @ 4Ghz (4 kärnor/4 trådar) låg på 40% belastning i ett spel som Path of Exile, min nuvarande Ryzen X2700 @ 4Ghz (8 kärnor/16 trådar) ligger på 5%. För mig så är det GPU nu som bottnar, ligger på 80-90% i samma spel. Innan jag uppgraderade var det nästan tvärtom, 80-90% belastning på CPU & 40% på GPU. Mer/mindre utrymme helt enkelt.

Av anon285333

Är det några av er här som streamar något? Tänkte prova via YouTube, brukar annars spela in lite klipp & lägga upp. Kul och ha.

Tar mig an Dominus, *gäsp

Av anon285333

https://www.dropbox.com/s/yny8slu8jyz0h4a/PoE.Beast.png?raw=1

Bleed är najs denna ligan & Impale är OP så mycket av den varan 🤘😈

Har sjukt kul i Legion här, de nya systemen är awesome & gör det mer interaktivt & precist att spela, bättre känsla helt enkelt. Sen älskar spelet min nya hårdvara/mjukvaru konfiguration, det flyter på lent som silke & inga kraschar (peppar peppar) som så många andra verkar haft problem med

https://www.dropbox.com/s/esb1eaafvb35y1a/PoE.Legion.Ninurta.png...

40 levels Marauder för att bygga kropp & går sen mot Duelist:en för lite precision & de resterande 40 levels+
Blev något annat när jag väl började då jag får anpassa mig lite utefter vad som droppar i SSF, nu ser det ut såhär i skillväg:

Heavy Strike: - Ruthless - Bleed.
Perforate: - Melee Physical Damage - Bleed - Rage.
Bladestorm: - Ruthless - Bleed.

Sen för lite defense: Molten Shell, Flesh & Stone, Herald of Purity, Dread Banner, Steelskin, Dash.

Nyfunnen kärlek till PoE för mig som jag vill dela, i detalj ❤️ Hoppas ni andra har lika kul...xD

Av anon285333

Inte så orginellt direkt, men det blir en egen version av en Slayer Cycloner här istället haha, aldrig kört Cyclone mer än testat lite så ska bli kul! Min kropp är redo så nu får det börja snart Hoppas ni alla får en schysst liga & må RNG:et vara med er

Ni har säkert koll på läget, men kör ni NeverSink's filter så är det iaf uppdaterat.

https://www.dropbox.com/s/qwyjvun8f7wbm2j/PoE.Legion.Download.pn...

Kommer ta EVIGHETER ;P

Mathil1 verkar redo med skönt passande cosplay - https://clips.twitch.tv/WildDepressedMousePeanutButterJellyTi...