Inlägg

Inlägg som iknight har skrivit i forumet
Av iknight

Bumpar tråden då jag tycker den används alldelles för lite, och pga. att jag har fått en hel del roliga nyheter nu under veckan! Jag har bland annat fått den där sommarjobb som jag nämde i förra inlägget, fått godkänt på en kurs på högskolan, och jag har även blivit antagen till ett utbytesår (under första året av mastern), från o med sepember!

Av iknight

Får hoppas att de har optimerat spelet. Skylines 1 saktar ner ganska rejält för mig när jag bygger städer med över 100,000 invånare, trots att jag använder mods som boostar prestandan...

Av iknight

Då har mailet trillat in i Kivra. Det blir 19,959kr för min del.

Av iknight

Tips till ev. köpare: 990 pro ssd disker har ett problem där de visar mycket högre 'slitage' än vad de borde. Går att fixa med en mjukvaruuppdatering via Samsung magician dock.

Av iknight

Satt och räknade lite på Skatteverket, och jag kom fram till att jag kommer få ungefär 19000 tillbaka i år, pga att jag har inte jämkat. Men vi får se snart!

Av iknight

Har ett jobbintervju bokat för imorgon! Behöver egentligen inte ett ny jobb, men det är inom branschen som jag pluggar till, och jag fick kallelsen typ 1 timme efter att jag hade skickat in mitt CV, so why not?

Av iknight

Poco f3, modellen med 256gb lagring. Tror jag köpte den för runt 4000-4500 kr ny på ebay.

Av iknight

Heh, verkar som att jag var några år tidigt med hela trächassis grejen

Av iknight
Skrivet av Partyprime:

Medion är Lenovos budget märke som dem gärna inte pratar om i Sverige. Inte jättebra recensioner på denna heller även om specarna är bra på pappret.

Hade hellre satsat på en Legion T5. Man kan få tag på en med 3060/3060ti för runt 10-13tkr på rabbat, och då får man ett bra prebuilt som faktiskt går att uppgradera senare.

Av iknight

Annonsen är avslutad

Av iknight

Budgivning slutar kl 10:00 imorgon, med 5 minuter anti-snipe.

Av iknight

Samtliga bud noterat. Avvaktar och ser om flera trillar in under dagen.

Av iknight

Säljs: 2 SFF datorer med i7 4790

Tjena!
Säljer de här 2 Dell Optiplex SFF datorer. Exakt samma specs på båda två, dvs:
- i7 4790
- 2x4 GB DDR3
- 255W 80+ bronze PSU
Inga HDD medföljer, och båda kör på iGPU (går att montera LP-GPU).
Jag har inte stress-testat eller gjort mycket med datorerna, förutom att kolla att de bootar in i Ubuntu, vilket de gör utan problem. Datorerna sälja i befintligt skick, men jag kan köra några tests om så önskas (då får ni som budar/köper skriva exakt vilka). Annars får man absolut testa dem när man hämtar upp.
Enda annat värt att notera är att en dator (kan kalla den dator 2) har en markering kvar från en tushpenna på bakpanelen, samt lite röd färg kvar på fronten. Borde gå att ta bort lätt, syns inte alls lika mycket i verkligheten som på bilden.

Finns att hämta i centrala Göteborg. Skickas inte. Budgivning är det som gäller. Behåller rätten att sälja till vem jag vill, när jag vill.

PS: Är eventuellt intresserad i ett rtx 2060 eller bättre, så byte kan vara aktuellt.

Läs hela annonsen här

Av iknight

Annonsen är avslutad

Av iknight

Galenmyra backar ut. Datorn finns kvar.

Av iknight
Skrivet av galenmyra:

Kan ta den.

pm

Av iknight

Dator utan CPU/RAM/SSD

Tjena!
Har en Dell optiplex 9020 som jag skänker bort. Som sagt, CPU/RAM/SSD saknas, och chassin är i ok-ish skick. Sitter en Windows 7 nyckel på den, som borde gå att överföra till 10/11, men lovar inget.
Datorn är inte testat, och jag kan därav inte garantera att den funkar/inte kommer döda en cpu, etc etc. Visuellt ser allt ut som det ska.
Upphämtning i Guldheden, Göteborg endast. Först till kvarn är det som gäller, dvs första personen som skriver i tråden (inte via PM) är den som får den.

Mvh, iKnight

Läs hela annonsen här

Av iknight

Ställer mig gärna i kö! Kan hämta när som helst imorgon.

Av iknight

Kan G29 skickas? Bilder?

Av iknight
Skrivet av hakd:

ju mera du öppnar upp det för spel och andra plattformar ju mera intrång lär det bli.

Username checks out. Det var också det första som jag tänkte på. Om (läs: när) en exploit hittas till PS5an eller Xbox, det finns ett stort chans att det kommer också påverka Tesla bilar. Och jag vill inte ens tänka mig vad för 'hacks' folk kommer hitta på, eller vad för cyberattacks är möjliga...