Inlägg

Inlägg som iknight har skrivit i forumet
Av iknight
Skrivet av SotarnAnton:

Japp det var det första jag gjorde! Efter det kom jag in i laddningsskärmen i SAMP, men efter det krashar det gång på gång oavsett om man kör i kompatibilitetsläge, köra som administratör m.m, har nog fan snart testat allt efter 20 timmars felsökning😰😂

Ah konstigt.... Testa den här downgrader. Den funkade för mig och min kompis när vi körde Samp. länk

Av iknight

Tip: Döp om GTA-SA.exe filen till GTA_SA.exe. Funkade för mig igår kväll.

Av iknight

Jobbar i en (dator) butik. Tycker själv att antalet människor som köper på delbetalning är myyyycket mer än 12%.

Av iknight

Annonsen är avslutad

Av iknight
Skrivet av FiftyFifty:

Noterat! @Lolpold var först, men jag hör av mig om han backar ut.

Av iknight

i5 3470 samt Noctua L9(?)

Tjena!
Skänker bort ett i5 3470 samt vad jag tror är ett L9 Noctua kylare. Sitter ett lga1155 bracket på kylaren, och det är den enda som jag har.
CPUn är inte testat, och jag kan därav inte garantera att den funkar/inte kommer döda din moderkort, etc etc. Visuellt ser allt ut som det ska.

Upphämtning i Guldheden, Göteborg endast. Vill man bjuda på en god öl eller annat från systemet så är det uppskattat, men absolut inte ett krav!!!
Först till kvarn är det som gäller, dvs första personen som skriver i tråden (inte via PM) är den som får den. Är ledig hela kvällen idag samt imorgon.

Läs hela annonsen här

Av iknight

Gjorde faktiskt nått liknande själv för ett gäng år sen.

Av iknight

Laptop: När jag ska strema/kolla på grejer i sängen.

Telefonen: Typ bara för att skriva till människor.

Stationär: När jag spelar spel/kollar på youtube/hänger i discord/slösurfar/programmerar/gör saker till skolan, etc.

Dvs, använder stationära datorn mest.

Av iknight
Skrivet av Calisthenics:

Vilka fält/vägval inom data/IT skulle kunna vara intressanta för en person som inte har svenska som modersmål men är begåvad och välutbildad men vill skola om till något där man relativt enkelt kan etablera sig med att få jobb?

Min flickvän är från USA och har precis flyttat hit till Sverige och har nu god svenska men så klart inte helt 100. Hon har en bachelor i Biologi och i princip en master i environmental science (gjorde alla kurser och thesis men försvarade den aldrig) men vill nu skola om sig till någon roll inom IT då hon inte trivdes med jobbmöjligheter inom sitt fält. Jag jobbar själv inom juridik/ekonomi så tar gärna mot tips på vad vi kan titta mot då jag inte är speciellt insatt själv i branscherna. Hittills har vi främst tittat på YH utbildningar men med tanke på att sista ansökningsdag är idag för högskola/universitet så funderade jag på om vi riskerar missa något intressant/värt att chansa på? Tar gärna mot tips. Det ska vara något som maximerar chanser att få jobb då det var ett stort stressmoment i hennes tidigare akademiska bana att känna att det inte ledde någonvart.

Informationsteknik (300hp) på Chalmers skulle jag säga har 50/50 kurser på engelska vs. svenska på grundnivå. Och i de flesta kurser får man skriva på engelska ändå. Mastern är helt på engelska. Jag kunde inte super bra svenska innan jag började plugga, och det funkar helt ok.

Av iknight

Blev ett master i 'Software Engineering and Technology' för min del.

Av iknight

Har ett gammal cx600 corsair som du kan få för en billig peng, i Göteborg.

Av iknight

Annonsen är avslutad

Av iknight
Av iknight

Dator Bortskänkes

Tjena,
Sänker bort ett gammal Dell XPS med en i7 2600, 2GB 7870 XFX, och 8GB DDR3. Sitter en Windows 7 nyckel på den, som borde gå att överföra till 10/11, men lovar inget.
Datorn är gammal, ful, och har nog inte varit rengjord sen Obama var USAs president, men den funkade sist den användes (obs, ej testad sen dess).
Upphämtning på Södermalm under helgen är det som gäller. Först till kvarn är det som gäller, dvs första personen som skriver i tråden (inte via PM) är den som får den.

Läs hela annonsen här

Av iknight

Då har pengarna trillat in på konton. Blev mer eller mindre samma som på deklarationen.
Edit: Handelsbanken

Av iknight

Har 4x8gb hemma tror jag (måste dubbelkolla). Inte kört dem på ett tag och vill gärna köra memtest innan jag lovar nått, men du kan få dem billigt (bor dock i GBG så frakt kommer tillkomma).

Av iknight

3/10, och jag har en tenta i datasäkerhet imorgon. Shit....

Av iknight

Finns det kvitto till ratten?

Av iknight
Skrivet av Dinkefing:

Ni som har runt tiotusen i lön. Hur planerar ni er ekonomi? Har ni några knep?

När jag hade bara CSN, en sak som hjälpte mig var att räkna fram ungefär hur mycket jag kunde spendera per dag, och sen räkna utifrån det. Jag gjorde också en seperat konto, där jag hade de flesta pengar för varje månad, men med typ 1000-2000 på huvudkonto, för att enklare hålla koll på hur mycket jag spenderade.

Av iknight
Nytt bud: 350 kr Moondrop: 350kr + frakt.
Gå till annonsen för att lägga ett bud.