Inlägg

Inlägg som DevizioN har skrivit i forumet
Av DevizioN
Skrivet av Skillz:

Hehe inte lätt det där Alltså att bli av med att foliera saker, haha.

Jo visst är det skoj!

Jag har inte haft några problem med hörnen faktiskt, det gäller att rengöra noga innan applicering, annars lossnar det nog som för dig!

Tack!

Noga rengjort med isopropanol, känns ej som biltemas fäster lika bra på just hörnen. Efter ett tag när de kylt ner så verkar de som de expanderar lite.

Av DevizioN
Skrivet av Littlelen:

Är det någon av er som provat att skarva folien?

Tips:
http://www.youtube.com/watch?v=Z2mBclTY_Uo

Av DevizioN

Har själv lekt lite med kolfibervinylen ifrån biltema, jäkligt skoj och går att göra mycket roligt med de. Har dock haft stora problem med att den alltid lossnar i hörn. T.ex. min gamla 3gs så drog jag på och gjorde iordning, är snyggt första timmarna men sen brukar de krypa lite samt lossna ifrån hörnen, något ni märkt?

Ska visst finnas någon primer för det, men inget jag hittat i Sverige än..

Snyggt galleri!

Av DevizioN
Skrivet av =JoNaZ=:

chassi rekomenderar jag ett sånt här: http://www.xcase.co.uk/X-Case-RM-420-Hotswap-4u-p/case-rm420....

har beställt därifrån flera gånger och jag är mycket nöjd!

Hur mycket gick de på när du drog en beställning därifrån?

Är själv på jakt efter ett nytt 3-4U serverchassi med hotswap. Filservern är snart full och saknar att ha möjligheten till hotswap när man kör raid.

Av DevizioN

Ser ut som du satt power switch kabeln fel, kolla manualen. Brukar ge goda instruktioner vart den ska sitta.

Sen ser det ut som du missat 4/8pins anslutningen på bild: http://data.fuskbugg.se/dipdip/IMAG0114.jpg
(nere vid vänstra hörnet).

Schiesee vad folk var snabba.

Av DevizioN

D-links billigare sortiment har ofta problem så fort de blir lite för mycket data och kan lätt överhettas.

Har själv en Dir-655 som använts sedan den kom(1-2år?) som fungerat suveränt som både AP och router.

Har dock som trådskaparen sett många problem med just billigare routers överlag. Sen har d-link fått Dead-link stämpeln för rätt längesen.

Av DevizioN
Skrivet av Brainsplitter:

EDIT 2: Om du ska spela är det bättre med sladd. Har själv kört med trådlös mus i spel och det är det sista du vill göra!

Vilket århundrade körde du trådlöst? Bytte nyligen mus p.g.a den var nedsliten såpass men innan har jag haft en MX revolution i en herrans massa år och har då spelat en jävla massa. Varav flertal vunna lan-tävlingar i cod4(där folk hade samma inställning, för de testat nå skitmöss).

Sitter just nu med en Mionix Naos 5000 för att få något "nytt", men skillnad i spel? Nej.

Kan själv rekommendera MX revolution om den fortfarande finns kvar.

Av DevizioN

Använder själv Virtual Clonedrive sen jag började köra Win 7, detta p.g.a i betan så fungerade inte daemon-tools optimalt/överhuvudtaget. Sen dess har jag fastnat vid det och tycker faktiskt det fungerat smidigare än D-tools! (Finns för övrigt på engelska också, även om texten på hemsidan är svenska)

Av DevizioN
Skrivet av Ljungan11:

Hej!

Fick igår min efterlängtade Ritplatta, och redan första dagen är det strul...

Lj

Har själv en Bamboo(Dock gamla versionen, inte fun versionen) och har aldrig haft de problemen du beskriver, men har haft problem och installera det en gång där installationen inte fullföljdes och fick märkliga problem därefter, dock löstes det sig med att installera om.

Men har du testat att avinstallera wacoms drivare helt och hållet? För att se om det gör någon som helst skillnad. Det jag skulle rekommendera är att kolla enhetshanteraren(tror det heter så på svenska?) Så att brädan verkligen använder rätt drivrutiner, såg närmligen att Windows 7 har drivrutiner för vissa wacom brädor.

Av DevizioN
Skrivet av Pinguulol:

YouTube - BFBC2 Multiplayer (Battlefield Bad Company 2 PC) Klippte ihop en lite video när jag spelar, mest Rush

Redigt schysst, bra upplösning också, gillas starkt.

Börjat tröttna rejält på dessa hitboxes nu, fungerar "fixen" som postats här? Tycker inte de borde vara pingen som är probemet i mitt fall, flesta servrar jag spelar på ligger på 15-50ping i listan och jag själv runt 50-100 in-game..

Otroligt uppenbart hur jäkla usla hitboxes är när man spelat med NS2000. Hälften av skotten som är helt uppenbara träffar på otroligt nära håll registreras inte, sen en sekund senare när man ser själv att man missat grovt, endå lyckats ta ner någon..

Även lyckats med något nytt: Tömt 4 skott ifrån NS2000 i en helt stillastående sniper, knivat honom 2 gånger, för att sedan se han vända sig om och träffa mig med första skottet.

Av DevizioN

Nu måste du väl endå skämta? Om han vill ha en ergonomisk stol så är knappast denna något och ha. Har stolen själv och den är varken ergonomisk eller hållbar för 10h/dag.

Rekommenderar själv Kinnarp, försöker få tag på en själv.

Av DevizioN
Skrivet av VicMackey:

Jag har en windows 2003 server där jag skulle vilja installera en virtuell ubuntu maskin, vilket program är bäst för detta? Går det att få så att man kör det virtuella os:et i "bakgrunden" på något sätt, dvs att den snurrar på windows maskinen utan något GUI men att man kan accessa, ssh:a och köra remote desktop mot den från en annan maskin?

Har själv nästan samma setup som du, fast med 2008 OS och Vmware. Fungerar klockrent att sätta upp allt, och sen får de köra i bakgrunden. Exakt lika enkelt att SSH:a till en virtuell server som en fysisk.

Tänk dock på att Vmware och firefox=inte lirar bra ihop, inte på min version iaf, hade stora problem och få igång konsolen först.

Av DevizioN
Skrivet av had0c:

har sett att dessa bamboo är dom i min prisklass ja. men frågan är ju om dom fungerar "bra" eller om det bara är skräp.

Har själv en Wacom Bamboo och är supernöjd, dock har jag den gamla modellen.
Har kommit nya nu med touch funktioner och bättre layout(tycker jag själv iaf, knapparna är till vänster istället för över brädan) Tvekar inte på att du skulle bli nöjd med den!

Dock gillar du att göra yviga rörelser så skulle jag föreslå en större, min är bara ett A5(?) men funkar perfekt för _mig_.

Det "tråkiga"(även fast jag har absolut ingen nytta av det) med min är att den inte känner av vinkeln på pennan i nya cs5, utan det verkar bara vara wacoms dyrare intuos serie, men priserna är i en annan liga också. (Obs, vinkel och tryck är 2 olika saker )

Av DevizioN
Skrivet av FleXi:

ja men vart ska jag lägga koden då. i vilken eller vilka php filer jag lägga koden då eller vad ska jag döpa dom till eller ska alla ligga i samma fil det är det jag inte fattar

koden fungerar ju inte alls "No input file specified."

Låter som du är intresserad av ett färdig kod/färdigt system som bara är att lägga in?(i stuck med imageshack t.ex.)

Av DevizioN
Skrivet av ElZoido:

Tackar för bilderna! Vad har du för övriga komponenter? Är du nöjd med det? Funkar det bra med fläkten, står den stilla när burken idlar?

Får ta någon bild på systemet senare, märkte att jag inte hade någon på nätagget specifikt.

nätagget är helt fantastiskt, Helt ljudlöst vid idle, fläkten snurrar inte alls(Detta kändes rejält spooky första gången), vid load så är den knäpptyst, inte en chans att jag hör den även fast jag har örat imot den, utan istället överröstar resten av systemet.

Systemet i sig är just nu:

Q9550
8Gb DDR2 minne
Intel X-25 80gb (500gb disk för temporär lagring, resten är på servern)
Sapphire 5870 Vapor-X

Inget överdrivet krävande men klarat det galant, testade även med mitt gamla grafikkort, ett 4850 med Accelero Rev2 passivt kylt. Och kunde fortfarande knappt höra den.

Av DevizioN
Skrivet av Leon1:

Har fortfarande inte fått mitt från b-ray, ringde idag å killen i luren snacka om att de hade mycket å göra. Brukar det va problem med att få grejjer av dem?

Hade inga problem när jag beställde hem mitt, tog 3 dagar har jag för mig om. Dock så var jag inte glad när jag hämtade ut packetet och ser att han inte paketerat det överhuvudtaget, tack o lov så kartong rätt stark och nätagget var skyddat bra.

Märkte dock att jag varit dålig på att ta bilder på det, speciellt installerat men slänger upp ett par utifall någon var intresserad.

http://gallery.vimmelman.se/seasonic/DSC_0038.jpg

Rejält stor kartong!

http://gallery.vimmelman.se/seasonic/DSC_0001.jpg

http://gallery.vimmelman.se/seasonic/DSC_0007.jpg

http://gallery.vimmelman.se/seasonic/DSC_0004.jpg

http://gallery.vimmelman.se/seasonic/DSC_0060.jpg

http://gallery.vimmelman.se/seasonic/DSC_0008.jpg

Man lär inte lida brist på några kablar, flertal är av olika längder så skulle du inte behöva en meter lång molex, så finns det även flera kortare varianter. Guldvärt!

Av DevizioN
Skrivet av kr0owe:

Sprutar det blod så träffar man annars är det väll lagg... Ungefär som när 2st dödar varandra vilket är helt och hållet på grund av lagg.

jo, men "träffar" man med kniven, han rycker till, sprutar blod och inte dör, så börjar man undra vad som hänt

Vet inte hur många gånger det hänt att båda två dör samtidigt, grymt irriterande.

Av DevizioN
Skrivet av cryptic:

Jag håller på att bli vansinnig på den satans hitregen i spelet, käns som att iaf 20% av skotten jag skjuter träffar så att fienden rycker till/ blod sprutar men ingen skada utdelas.

Finns hundratals trådar om detta, och diverse "fixar" varav inte en enda fungerar för 5öre, och Dice har inte sagt ett ord om problemet. "It's in the game" som EA hade sagt. >,<

So true. Vet inte hur många gånger detta hänt. Har otagliga gånger använt kniven, sprutar blod och karaktären ryker till.. Och dör inte?! Visst om båda rör på sig, men när man står still bredvid en helt ovetande recon så..

Samma sak så är vinklar och skjuta igenom vissa genomskinliga objekt inte den bästa.

Skrivet av kr0owe:

Kör hardcore om ni inte gör det så ska dom nog allt dö, inget problem jag har lagt märke till i alla fall och dör dom inte så antar jag att felet ligger hos mig.

Då jag inte litar på medspelarna så blir det lätt att man kör lite Recon stil som Assault ja men det funkar ju också jävligt bra men självklart försöker man ju även ta sig framåt hela tiden.

? Så du tycker att usel hitreg ska lösas igenom att ta bort hp..? Inte bättre att de löser problemet och folk faktiskt dör av en kniv i ryggen(t.ex).

Av DevizioN
Skrivet av iopus:

Hur fet boost i spel får jag om jag byter ut mitt GTX 260 OC 650/2100/1400, min nuvarade rigg i sign mot ett HD 5870?

Kör på en BENQ G2420HDBL 1920*1080 som skärm. Ta tex BFBC2 som skillnadsexempel

Skrivet av REALIN:

Kör på 24", om du köper 22" kommer du ändå vilja uppgradera på 1-2 år till större. Brukar vara så..

Kan bara hålla med, Köpte för 2-3 år sen en T220 (22"), utökade med en 24" E2400HD efter ett år. Stor skillnad imellan en 24" 1920x1080 och en 22" 1680 x 1050.

Dock så sitter jag med 3x G2420HDBL just nu, eftersom samsung skärmen gick sönder och jag ville få det lite uniformt.

Av DevizioN

[QUOTE=anthons;10050464
När jag byte ut ikonen för spotify gjorde jag följande; skriv in " %AppData%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar. " i adressfältet därefter högerklicka jag helt enkelt på spotify och valde egenskaper sen valde jag bara den ikonen jag skulle använda.

ikonen hittade jag här:
http://friele80.deviantart.com/art/Spotify-154623513

[/QUOTE]

Samma typ av ikoner jag använder just nu, bara att spotify ej följde med ifrån början,perfekt!

Aha, det problem jag har är att jag vill ändra spotify ikonen när programmet körs, enda sättet jag hittat för och göra det har varit och ändra i .exe filen av programmen, tyckte du hade spotify igång nämligen.
Dock har jag ej lyckats göra det med spotify.

Att ändra genvägs ikoner i all ära, men 90% av fallen så har jag programmen igång, väldigt sällan jag stänger ner photoshop/spotify/sketchup/ff etc, när jag väl startat de.