Inlägg

Inlägg som Remuz har skrivit i forumet
Av Remuz

Kan vara bra, då borde jag kanske kunna få ett 470 istället. Kostar samma...

Kan vara uselt, kanske skickas till Taiwan och lagas under 3månader.

Av Remuz

Ajdå. Bara att skicka in och vara utan i flera veckor då. Hoppas komplett låter mig byta till en annan sort. Andra gången jag byter detta kort nu.

Av Remuz

i7 2,8GHz
Asusmoderkort, P7x55 där x är okänd
4GB minne av ngn sort
850W kragg
64GB SSD
Windows 7 PRO

Allt är stock, jag klockar inte alls...

I min gamla dator så dör kortet också vid 80 grader (och sänker hela maskinen). Där tar det dock längre tid att nå 80 grader, men jag antog att det var pga den mycket slöare CPUn.

Av Remuz

Jag spelar sc2 och kommer efter cirka 30min upp i 80 grader. Furmark började jag inte använda fören kortet börjat bete sig. Där kommer jag upp i 80 grader och tar död på datorn på mindre än 5min.

Av Remuz

Zotac GTX465 dör av värme

Jag har ovanstående kort i min dator och hela datorn blir sänkt när tempen på GPUn går upp mot mellan 78 och 82. Eftersom kortet alltid legat runt 80 grader vid maxload så är det ju tämligen trist att det då sänker hela systemet. Hur mycket ska det tåla? Vad kan jag göra förutom att skicka in det till komplett och få ett nytt om 2-6v? Det är inte speciellt varmt i lådan då maskinen har gott om chassifläktar samt står i en källare där tempen ligger mellan 8 och 12 grader nu på vintern.

Av Remuz

Ingen skugga över komplett, men grafikkortet jag fick utbytt efter 2v har åter rasat samman. Retur är anmäld, men den här gången kommer jag inte klara mig utan i 2v, så jag hoppas på ett bättre svar den här gången.

Köp inte ZOTACs GTX-kort, dom verkar inte tåla värme alls, eller så har jag extrem otur med mina

Av Remuz
Skrivet av 'Gi:

[Gurra;10518754']Undrar om det går att på något sätt skriva ett automatiskt skript som kollar om alla anmälda finns på swec innan tävlingen drar igång

Han finns på B-Net, men han är inte online när jag är tyvärr.

Av Remuz

Han dök inte upp igår, jag var dock lite sen själv så jag tänkte PMa och kolla om han varit där innan mig och dragit för tidigt, då fick jag detta:

Följande fel inträffade när detta meddelande skickades:
De följande användarna hittades inte:
bajsmalen

Rapporterade WO i ren tiltad ilska.

Av Remuz
Skrivet av bakemonster:

T ~262
P ~275
Z ~287

Det där är ju väldigt intressant med tanke på hur mycket folk klagar på att Z har billigare exp. Vidare är det ganska hemskt då att T har mest income (MULEs) och dessutom billigast exp. T har bara långsam produktion så alla spel som inte pågår sjukt länge (mellan två helt jämnbra spelare TvZ) bör alltså vinnas av T pga ekonomin. Om man däremot låter spelet gå länge så båda har 200 supply och 10k på banken så borde Z återbygga sin armé snabbare.

Av Remuz

Dag spelar ingen roll, det vore dock kul med någon plats till eftersom 10 blev fullt rätt snabbt.

Av Remuz
Skrivet av jimnils:

Jag är mycket nöjd med matchmakingsystemet i Starcraft 2, Det är väldigt smidigt och jag upplever att jag får möta folk på min nivå och att det ofta blir bra matcher.

Det är det absolut bästa med SC2 tycker jag. Man har i princip alltid en W/L på 50% eftersom man flyttas runt i ligorna om man spelar bra/dåligt. I en perfekt värld så har alla 50% W/L förutom den som är rankad etta i världen (som då har 100% win) och den som är rankad sämst i världen (100% loss). SC2 är ganska nära detta redan vid bara 200 spelade matcher. Självklart dör man mot en random 6-pool någon gång, proxyrax och voidrush händer med och då blir du grinig för att du scoutar så in i h***ete dåligt, det betyder dock inte att spelet är kass för att du förlorar mot en spelare som är mycket sämre än vad du är, du gjorde ju en miss i den matchen bara. Och där gled jag ut ur det ämne jag ville beröra och avslutar svaret istället innan jag kommer in på något nytt irrelevant.

Av Remuz

Jag och min polare lirar guld, vill du pracca med oss så lägg till mig på listan, Remuz.595.

Av Remuz

En notis bara som skrivits redan, men värd att påpeka igen. Singleplayer är rätt trist, kampanjen är inte bra och storyn är irriterande. SC2 är för MP, där är det dock fantastiskt roligt. 399kr för så mycket nöje, lätt värt pengarna. Vill du spela single så finns det bättre RTSer för sånt.

Av Remuz

Spännande att jag spelat 5 matcher när det egentligen bara var 2.5

Av Remuz

Jag har kört SC2 på morsans dator som har en "liknande" setup
2,0Ghz c2d
2048Mb
Nvidia 8500 GT 512mb <<<<<< OBS Inte M-kort utan PCI-Ex16, dock "sämre"?
Vista 32

Kör man allt på lägsta så funkar det hjälpligt. Ska du försöka dig på lite mirco är du dock körd. Jag har ingen framerate för dig, men när det började röra sig trupper på skärmen vart det väldigt sporadiska uppdateringar av skärmbilden. Ska tilläggas att det kördes i för skärmen optimal upplösning vilket var 1680x1050.

Av Remuz

60cm från en 30" med 2560*1600. Funkar perfekt.

Av Remuz
Skrivet av Firkraag:

sc2 får inte grafikkort att brinna, dålig kylning gör det däremot. Många miljoner spelare har inte detta problem med brinnande grafikkort.

... kanske skulle tittat på något alternativ som klarar av full load utan att dö?

Absolut, men detta köpte jag eftersom min RMA kommer kreditera mig det rakt av. Krångel på firman om man uppgraderar eller nedgraderar.

Av Remuz
Skrivet av Pinchy:

Finns säkert redan postat i forumet på flera ställen och kanske lite sent nu, men:

http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/07/28/blizzard-co...

Tack. Det var det "ryktet" jag letade efter med min andra tråd

Av Remuz
Skrivet av Redzo:

Din nystartade CPU ligger på 56 c och du tycker inte det är för varmt för idle ?

Inte nystartad, nyomstartad. Den hade just eldat GFX-kortet i SC2 (och spelat SC2 i cirka 45min).

Intressant att menu renderas. Jag trodde det var en löpande film och inte vektorgrafik där. Ska kolla lite med temperaturer och grejor under dagen då jag köpte ett nytt likadant GFX-kort idag.

Av Remuz

SC2 eldar GFX-kort?

Jag såg för länge sedan en tråd om att betan eldade upp GFX-kort i en del datorer och fick nu en spännande tanke i huvudet.

Igår under min SweC-match mot emilooo dog min dator. Första symptomet var ett "fryslagg" på cirka 10s. Efter det fungerade det i cirka 30s till innan det frös helt. Musiken fortsatte fint, men inget annat fungerade. Efter lite svordomar etc så använde jag reset på datorn och valde att boota min Win7P "som vanligt" och inget felsäkert. Efter att jag slagit i lösenord och tryckt enter så fryser datorn. Skärmen blir svart och efter cirka 15s bootar datorn om sig igen. I det här läget börjar en lätt touch av bränt sippra ut i rummet och jag känner på utsidan av grafikkortet... varmt, mycket varmt.

I afton blir det till att försöka boota upp en nu iskall dator, men två frågor poppar upp direkt, oavsett om den startar eller ej:
1) Gör SC2 så att kortet inte fattar att det blir för varmt och slutar kämpa galet mycket?
2) Har fler detta problem?

Kortet är ett Zotac GTX 465 som är nu cirka 20 dagar "gammalt". Lådan hade en innertemp på 24 grader när jag bootade om datorn (lådan är en CoolerMaster 690 NVIDIA edition) och CPU-temp låg på 56 grader (stockkylare på en oklockad 2,93GHz 4xCore Intel med 8MB Cache). Inte så himla varmt med andra ord. Grafikkortets temperator var klart högre, hur högt vet jag inte då jag måste in i Windows för att se det.