Inlägg

Inlägg som Don_Tool har skrivit i forumet
Av Don_Tool
Skrivet av SuperSverker:

Problem med uppdateringar, det om något är väl synonymt med Windows..?

Möjligt, har känt av det enstaka gånger men annars tycker jag dom fungerar smärtfritt

Av Don_Tool
Skrivet av SuperSverker:

Jag har rätt hårdvara och har stora problem på 2 laptops och 1 stationär att uppdatera.

Så Nja, det är nog något man gjort knasigt med denna - precis som vanligt ..

Precis som vanligt?

Av Don_Tool

Jag har inte stött på detta problem och fungerade bra för mig och min installation. Det jag däremot har tänkt på nu i helgen är att min CPU går allmänt svalare. Någon annan som tänkt på detta?

Av Don_Tool

Vilken helg det var, sprinten var ju galet roligt och raceday söndags gjorde en inte besviken heller

Av Don_Tool

Jag gjorde mig av med mitt facebook konto för 10år sedan, har aldrig ångrat det en sekund. Sedan vad det gäller anonymitet och integritet så håller jag mig skiljd vad som gäller mitt privatliv och mitt arbetsliv. Jag pratar aldrig om mitt arbete på nätet och vad som händer på fritiden har jag inget som helst att dölja egentligen att det spelar mindre roll

Av Don_Tool
Skrivet av wibbe44:

Testa TomTom Amigo. Du kommer inte bli besviken. Den är gratis och finns på både playstore och applestore.

Jag varierar mig själv men använder jag inte goggle naps så är Waze klart bästa enligt mig och gillar online funktioner för du som användare kan rapportera händelser längst vägen

Av Don_Tool

Hoppas den uppdateringen kommer till oss i Sverige också! Ser bra ut! Jag använder goggle maps i bilen med Android auto

Av Don_Tool

Nu blev mitt inlägg lite lost in translation här och skrev mer i frustration att jag kan inte fortsätta spelet för det kraschar vid det ögonblicket 😁

Av Don_Tool
Skrivet av appel1:

Spoiler tags eller en stor fet varning hade uppskattats

Sorry, kunde jag självklart gjort.

Av Don_Tool
Skrivet av sweborn:

Blir det Baja-stil hopp pga ojämn asfalt?

Nope, dom har lagt om asfalten på banan. Hade varit roligt dock hahaha

Av Don_Tool

Rätt imponerande, ska bli kul att se detta lopp och invigning i Las vegas

Av Don_Tool

Äsch...Jag har nu spelat igenom hela storyn och spelet kraschar efter jag har blivit Starborn, jag kan alltså inte ens nå NG+ utan som jag förstår det så kraschar under end credits. Shit!

Av Don_Tool
Skrivet av Sidde:

Det jag menade var precis som första/andra kurvan på sprinten nu inatt åter igen. Taktiskt nyttja en bana utanför banan.

Japp jag reagerade på det också, lite senare gjorde Russel istort sett samma sak då han körde om utanför banan (vilket han fick 5sek för men ändå). Vad sägs om att Mercedes kan hålla sig innanför de vita linjerna istället

Av Don_Tool

Jag upplever mer och mer att CPU i de nya spelen går betydligt varmare än vad de brukar göra. Är detta den nya norm eller är det bara min CPU som har fått spelet och jobbar extra hårt?
11900K med en NZXT AIO. Repastade processorn igår för att kontrollera om det var en av anledningarna (Den blev bättre så det var absolut något issue med den gamla pastan men forfarande ganska varm)

Av Don_Tool
Av Don_Tool

Alright cool!

Av Don_Tool
Skrivet av spacedebree:

Stort tack! Får nog bli en sådan, såvida jag inte slår till på en HOTAS, men då med mer meck att flytta undan varje gång. Vad händer btw med BT-enheter inom spel? Slippa sladdar... T o m Midi kommer ju trådlöst snart.. Men då vet jag att du är nöjd, och jag tror det är en trevlig joystick baserat på vad jag läst och vad du skrivit. Har du testat den där touchpaden något? Vad duger den till?

Allt gott!

Ja det är just därför jag valde att gå tillbaka till Joystick, jag hade Honeycomb alpha och bravo innan (yoke och throttlesystem) och det var just det att plocka fram allting när jag ville casual flyga lite, pga platsbrist kan jag inte heller ha grejerna ståendes hela tiden.
Japp jag är mycket nöjd med den! Touchpaden har jag inte använt till något praktiskt mer än att konstatera att den fungerade hjälpligt och att den fanns hahaha

Av Don_Tool
Skrivet av spacedebree:

Kommer själv förflytta mig från en Logitech extrem 3D, vilket egentligen är den okej joystick så länge den fungerar, men låg kvalitet gör att den slutar fungera efter ett tag. Har hittat denna joystick men läser att den är för trög så att man måste nästan skruva fast den i bänken. Upplever du detsamma? Du får gärna ge en liten mini recension om du orkar. 🙂

Ja jag förstår vad dom menar menar att den är trög, basen i sig är ju ganska lätt. Jag är medveten om det när jag flyger med den men jag har aldrig själv upplevt det. Möjligen om du sitter tillbaka lutad långt i stolen och drar joysticken snabbt till sitt ändläge så kanske kommer basen luta sig lite, och då borde problemet vara att man trycker den i sina ändlägen framåt eller bakåt för den är så pass mycket bredare på sidan att där är det inget problem alls. Jag kan tänka mig att dessa problemen skulle vara mer promenent om man spelar någon slags stridsflyg simulator och dra ursinnigt i styrspaken, där kommer den kanske lyfta från skrivbordet.
Då du har knappar och gas/Flaps regalge på basen så tenderar jag ändå att sitta med ena handen lutande mot basen vilket gör att det problemet elimineras. Dessa reglage funkar alldeles tillfredställande med retent knapp framåt och bakåt så du kan ställa in full reversering.

Snygg feature att kunna ställa in känslighet och kurvor digitialt i den via bluetooth, det finns en musyta längst upp på styrspaken, den fungerar men det är allt, jag har aldrig använt den till något.

Jag tycker denna styrspaken fungerar perfekt till det jag använder den vilket är lugn flygning i general aviation flygplan och den fyller funktion för vad jag ville ha samt är enkel och lätt att plocka fram (står här under skärmen hela tiden) och ganska snygg enligt mig.

Av Don_Tool
Skrivet av {SWEC}Rool82:

Haha, ja om din FFB var inverterad förstår jag att du hade problem
Vet inte hur det kommer sig att vissa rattbaser behöver invertera datan i vissa titlar.
För min del är det bara i Forza Motorsport och rF2 (som jag testat iaf) där jag behöver ticka i det. Och sedan rF2 höll på att ta med ett par fingrar när den tyckte att ratten skulle vridas medan jag var på väg ut ur pit området, så har jag gjort för vana att alltid dra ner FFB styrkan och kolla om den behöver inverteras eller inte innan jag börjar pilla på annat.

Sedan är jag lite förbryllad över denna kommentar. Vad får dig att anse det?
Oftast är den en profil per spel som behövs i basens mjukvara, vist vissa spel kan fungera ok med samma inställningar som ett annat.

Tja historiskt sett iallfall har jag inte behövt ändra något i Pit house förutom möjligen maximum steering angle mellan olika spel, jag har istället gjort småjusteringar för att få det som jag vill ha i de olika spelen. Jag kanske kommer behöva göra det för Forza Motorsport men det kollar jag senare

Av Don_Tool

Hahaha. Gud alltså. Hittade boven som gjorde det okörbart för mig (testa om ni vill ha lite roligt)

Min force feedback hade som default "Invert force feedback" ON
Detta gjorde att såfort jag kom in i en kurva och svängde minsta lilla så skickade min ratt hjulen och således force feedback i den riktningen vilket gjorde det okörbart. Varför har man ens den inställningen i spelet kan jag inte förstå.

Nu är jag på rätt spår och inte lika irriterad längre, mycket tweakande kvar dock