Inlägg

Inlägg som Fantgrenen har skrivit i forumet
Av Fantgrenen

De här är ju liksom din chans att faktiskt tjäna enkla pengar, var inte snäll!
Jag hade slängt iväg något som liknar följande "500 tusen annars blir det inget"

4500kr kan dem slänga i sjön.

Av Fantgrenen
Skrivet av widdin:

Funkade perfekt efter jag satt i rätt uttag, låg på 180-250 FPS i Fortnite. Tills nästa dag jag skulle lira, nu snittar jag ~90-100 FPS. Är mitt grafikkort helt jävla bonkers? Bör jag överklocka det för bättre resultat samt min CPU?

Rätt normalt, känner folk med beast builds och ibland ligger under 100 fps. Över 60 så bör det ju inte vara några problem. Men vill du verkligen ha mer fps så är det nytt grafikkort som behövs och kanske tom cpu. Kan även testa att överklocka din cpu.

Av Fantgrenen

Kör en rival 700, knep den ifrån dustin när den låg på mindre än halva priset. Sjukt nöjd faktiskt, extremt skön, snygg och jävlig bra sensor.

De enda negativa är dock den lilla oled displayen, känns väldigt onödig.

Av Fantgrenen

Inte insatt alls i det juridiska, men personligen har jag flertalet gånger lämnat in produkter med problem hos netonnet och det erbjuder mig alltid en ny vara eller pengarna tillbaka om varan inte finns kvar. Det spelar ingen roll om öppetköp har gått ut eller inte.

Du kanske hade otur och fick träffa någon surgubbe när du var inne, testa med ett annat netonnet vettja

Väldigt nöjd med servicen hos Netonnet.

Av Fantgrenen

Det är väll inte svårare än att handla på någon annan hemsida? En 10 åring skulle kunna göra det...
Att bara komma in på alibabaagent luktar scam.

I övrigt så hoppas jag du är medveten om postnords nya regler på paket som kommer ifrån länder utanför EU, de kostar 75kr + 25% moms per paket. Så kolla gärna ifall det verkligen är värt att beställa.

Av Fantgrenen

Skulle rekomendera Ryzen 5 alternativt 7 om du har och vill lägga pengarna. Sedan valfritt moderkort och 16 gb ram.

Av Fantgrenen
Skrivet av raexxlol:

>Dugligt Ljud
>Bluetooth

Med de kraven så finns det inga hörlurar på dagens marknad

Håller inte alls med, helt ärligt så låter alla mina bluetooth lurar lika bra med sladd som trådlöst. Då har jag både dyra och billigare varianter. Kanske är det du som lever kvar på 1900 talet men testa ett par bra bluetooth lurar så lär du tänka om.

Av Fantgrenen
Skrivet av Kommenterande:

Det är inte Postnord som tänker utan Riksdagen. Sedan tvingas Postnord följa Riksdagens regelverk.2,5 månader är normal leveranstid om man skickar med båt. Jag får ibland försändelser som skickas med båt från Japan och det brukar ta så lång tid. Båt är billigare än flyg, men är det bråttom, ska man välja flyg ändå.

Det gäller flyg. Det har bara legat stilla vecka efter vecka i kina innan det skickades. Och nu ska man vänta x antal veckor för att ett paket ska tullklareras och levereras till mig.

Av Fantgrenen

Nu är det snart 2,5 månader sedan jag beställde mitt paket, det kom till sverige för 11 dagar sedan för att "tullklareras" och idag kom det ett sms som säger att jag ska betala 85,22kr (värdet var över 40kr) om jag vill ha paketet.

Undrar hur många veckor jag nu måste tills jag får paketet :/. Det som gör mig mest arg är inte kostnaden utan den ännu längre leveranstiden, är det inte nog att det redan tar 2 månader för att de ska komma fram ska det nu också ta 1 till månad för att "tullklarera" och sedan få hem det till mig.

Och för er som undrar varför jag beställer ifrån Kina är för att grejerna jag köper knappt finns i sverige.

Av Fantgrenen
Skrivet av Ialasadi:

Har kollat lite på denna. https://www.komplett.se/product/953227/datorer/datorer-barbar... vad tycks? Finns det bättre för priset?

Skräp, ja det finns bättre

Av Fantgrenen

Spelet ska snart släppas till IOS vilket blir mycket intressant, ska tydligen gå att spela cross play mellan olika plattformer också (PC mot IOS?).

Av Fantgrenen

Det som gäller är att du ska äta så mycket som möjligt, 53 kg för din ålder och längd är ju garanterat undervikt. Jag råder dig att köpa gainer för att öka i vikt. Sedan spelar det inte så stor roll vad du äter, de viktiga är att du äter MYCKET. Sedan bör du försöka träna minst 3-4 gånger i veckan, angående program finns det miljontals på youtube. PT behövs oftast inte då man kan lära sig de mesta på egen hand väldigt enkelt, sedan är det också mycket intressant.

Av Fantgrenen

Beställer själv billiga prylar ifrån typ Aliexpress ganska regelbundet. Det är så mycket så att jag knappt vet vad som kommer. Men senast jag beställde var dock 1 och en halv månad sedan. Fast jag vet att jag väntar på minst 2 saker. Kommer jag vara tvungen att betala 75 kr/paket + 25% på dessa? Jag hade ingen aning om denna lag när jag beställde och är också anledningen till att jag slutat beställa ifrån Kina.

Av Fantgrenen

Du frågar efter en dator som klarar 100fps i lol inte en dator som har en 120hz skärm, det är helt olika grejer. Du kan få en dator som klarar lol i 100 fps för 5 tusen men ska du ha en skärm med > 60hz då kan får du tredubbla priset.

I övrigt så såg jag att du nämnde att lol var krävande, vilket det absolut inte är. Går att spela på mer eller mindre vad som helst.

Av Fantgrenen

GTX 1080 givetvis.

Av Fantgrenen

iphone touch funkar inte, vad kan man göra?

Har en iPhone 7 plus som jag haft i snart 14 månader.

Igår när jag skulle skriva in min pinkod så slutade skärmen funka helt random. Den registrerade inte mina tryck. Jag har varken tappat telefonen eller något liknande på senaste tiden och jag ser det som väldigt konstigt att den helt plötsligt slutat funka. Har testat att göra fabriksåterställning och allt sånt. Problemet kvarstår vilket betyder att det är 99% något problem med hårdvara problem.

Jag har kontaktat comviq där telfonen är köpt och dem vill att jag ska skicka in telefonen så ska de titta på den, men jag vet själv att de kommer skicka tillbaks telefonen med en räkning på flera tusen pga att garantin hos Apple på 1 år nyligen gått ut. Jag har ingen lust att betala en sådan räkning när problemet inte beror på något jag gjort.

Vad kan jag göra? Ska man skicka in den till Apple och låta de fixa den för ett extremt överpris eller?

Av Fantgrenen

Nu förstår jag inte, kommer det att kosta 125kr för varje paket jag beställer ifrån kina? och sedan 25% också?

Ska jag betala 130 spänn i avigft för saker som kostar 10kr?

Av Fantgrenen

Iphone 8, väldigt prisvärd om du frågar mig. Prestanda som iPhone X men mer bekväm i handen om du frågar mig.

Av Fantgrenen
Skrivet av maxblomberg:

@Fantgrenen: aa, kanske det.. men har kollat rundor innan jag gjorde detta inlägget och när andra kör med samma grafikkort så ligger de på minst 70 fps i samma inställningar ( https://www.youtube.com/watch?v=b6aIGN1aWyU ). Medan jag aldrig kommer upp i 60 fps ens, brukar som sagt ligga runt 20- 30, kanske 40 fps..

Beror på vilka inställningar du spelar på, och upplösning. Gjorde lite research och pubg verkar ändå vara ett spel som kräver någorlunda bra dator. Även folk med high end grafikkort kan ibland droppa ner under 60.

Det du kan göra är ju att sätta allt på absolut lägsta och spela på någon lägre upplösning för att förhoppningsvis ligga på 60 men jag tror inte de blir speciellt kul att spela på sådanna inställningar.

Ett nytt grafikkort tror jag är det bästa i din sits, vilket beror på hur mycket du är villig att spendera.

Av Fantgrenen

Ifall du uppgraderar grafikkortet lär du få högre fps, vet inte hur krävande pubg är men 1050 ti är inte direkt något vasst kort.