Inlägg

Inlägg som employed har skrivit i forumet
Av employed

SLI-test! CS:GO får 423.03 i FPS! xD

Av employed

https://youtu.be/zpUsncPwsMU'
Självklart var någon tvungen att göra ett SLI-test xD

Av employed
Skrivet av Swedman18:

Hur i helvete fick du den slutsatsen?

Poes lag?

Av employed
Skrivet av kenta85:

Laptop utrustad med gtx 1070 kmr kosta ungefär 25000:- SEK enligt flertal kända europeiska nätbutiker, sök på Asus G752VS-GC018T

Skickades från m.sweclockers.com

1080m versionen har "släppts" på webhallen och ligger ust nu på 28k!
http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/245821-a...

Jävlar vad priserna bara sticker iväg.

Av employed
Skrivet av jesusbarnet:

Det är ju lite i sweclockers intresse och "jobb" så 13k är nog en struntsumma

Titan X SLI here we go!

Skulle vara roligt om de kom fler spel med texturer anpassade för 4k.

Av employed

Undra vad priset kommer bli för en 17'' dator med 1080(M) när en med 980 kostar minst 30k. För att inte prata om storleken. Alla bärbara jag har beskådat med ett 980 är ju gigantiska.

Kommer de ut med en 15'' dator med 1070(M) med bra ungefär samma tjocklek som MSI GS60 eller ASUS GL502 för under 20k så kommer jag bli positivt överraskad.

Av employed
Skrivet av Frejoh466:

Problemet är väl att Steam har monopol.

En av anledningarna att använda andra distributörer. Windows Store är kanske inte optimalt just nu men det var knappast Steam heller när det kom ut. Förhoppningsvis så tar sig MS i kragen och åtgärdar alla problem som finns med spel där. Fungerar tjänsten så kommer ju folk att använda den.

Origin, Uplay, Battle.net blir bara bättre och bättre och kommer i längden göra Steam bättre.

Av employed

Fattar inte vad problemet är.

Windows går vidare i utvecklingen mot men inte Steam som fortfarande kör på win32? Varför inte bara göra ett "nytt" steam?

Av employed

Trodde Strix modellen av 480 iaf skulle kosta lite mer än 3k, högst 3,5. Inte 4k. Vad fan är det här?! Grejen med 480 är ju att det skall vara det mest prisvärda kortet.

Tur att 480 iaf har Crossfires-stöd och 1060 "saknar" stöd för SLI.

Av employed

Asus har fortfarande inte släppt sin 15'' (GL502) med 980m eller deras G700? med 980 och har beräknat släppdatum nu till hösten. Det har fortfarande inte kommit några visnings objekt eller artiklar om någon 10-serie från någon tillverkare vad jag vet förutom teknisk data.
Om något släpp sker så tror jag det kommer ske 1-kvartalet 2017. Visst, någon kanske hinner med julmarknaden men den kommer med stor sannolikhet bli väldigt dyr.

Priserna för 15'' datorer har ju gått ner en bra bit. Bedömt var marknaden inte så sugen på en 15'' med 970/960m när 10-serien nyss släppts. Om man dock planerar att uppgradera till en med 10-serien så är det nog läge att sälja sin 9-serie dator nu innan priserna rasar.

Av employed
Skrivet av anon114264:

Här är en superb recension till varför Doom 4 är ett fiasko som Doom!

Är du seriöst? Detta måste vara den sämsta recensionen av ett spel jag har sett på länge. Killen börjar sin video med "Jag har spelat spel i 20 år så jag vet hur ett Doom spel borde vara". Killen säger emot sig själv många av punkterna tex. Tex när han börjar klaga på hur man storyn. Minns han inte att man var tvungen att läsa då och då mellan uppdragen i Doom 1 och 2. Riktig jävla rant video från någon som inte fick precis som han ville.

Av employed

Inget test med RX 480 Crossfire?

Av employed

Brukar använda ASUS ROG Shuttle Backpack till min "gigantiska" till min ASUS G751 helt utan problem. Men som sagt, det krävs en extra väska vid resa om jag skall ta med mej den tillskillnad från de mindre 15'' modellerna där man bara behöver något slags skydd som man senare kan stoppa ner i sin väska.

Av employed

@loevet:
Kanske bara är jag när språket och ordvalen som används i recensionen, prat om garantier och allt nästan är bra tex bloatware, fläktljudet, mus och tangentbordet känns väldigt suspekt.

Som sagt, kanske bara är jag som har blivit för pessimistisk. =/

Av employed

Trevligt recension även om det är tydligt att det är som en reklam för komplett. Som tidigare sagt, kanske inte det snyggaste chassit utanpå men väldigt fräsch inuti. Synd att man får med massor av bloatware. Hade varit grymt om man kunde ha det som tillägg när man beställer datorn eller inte.

Av employed
Skrivet av Yoshman:

Visst är detta en väldigt dyr maskin, men det vissa kanske missar vid en snabb jämförelse med motsvarande stationär är att räkna in kostnaden för en G-sync skärm.

Sedan går det inte att komma ifrån att det är dyrare att göra saker i ett kompakt format, framförallt när det som i detta fall också utvecklas en hel del effekt.

ASUS G752VY 980m (8GB) med G-sync skärm kostar mellan 8-5k mindre än denna. I vissa speltester jag har sett så får man bara ca 5fps med 970m SLI än ett 980m. I andra speltester med spel med bra SLI stöd (typ tombraider) så får man ca 20 fps mer.

Har svårt att se vilka som skulle köpa denna dator tyvärr med de jag sagt tidigare.

Av employed

Väldigt intressant att så många tillverkare som Gigabyte, Asus och MSI släpper mindre datorer med 970m i storlek 15' samt denne best.

Bra recension. Som förbättringspunkt så hade det varit roligt att se ett 980m som jämförelse.

Varför ens köpa denna best när man kan köpa en bärbar med 980m för 10k mindre med ungefär samma prestanda, eller med vanliga 980 (notebook) för 30-35k? Eller när det finns en helt ny grafikgeneration runt hörnet. =/

Av employed

Snabb fråga. Någon här som vet hur man tar bort/sorterar ikoner och mappar i fliken meny-trädet "alla appar"? =/

Av employed
Skrivet av Plasmatic:

Men Alienware ser ut som de är designade av en 7 åring.. Neon överallt.

Problemet är väl mest att hitta en stilren sådan.. de allra flesta spel datorer ser ut som de landade i färg spill.

Rea på denna?
http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/235784-g...

Av employed

Du kan säkert kan hitta en fyndvara eller nybegagnad bärbar med 980m för 15k eller under om du letar lite här och där. Kraften en 980m ger över ett 970m är värt om du slipper betala 2-3k extra för kraften.