Inlägg

Inlägg som anon265474 har skrivit i forumet
Av anon265474
Skrivet av M3Johan:

Det där var väldigt effektivt på att ta död på hela nätverksuppkopplingen.
Nu har jag ingen uppkoppling alls och det går inte att återställa genom att ställa tillbaka jumboframe till disabled, återinstallera kortet eller felsökning/reparation.
Några tips på hur jag får nätverkskoppling igen?
Det står att kortet är aktiverat men felsökningen säger knas med drivrutinen så jag har installerat om med den nyaste men fortfarande ingen uppkoppling. Triangel på nätverket.
Kortet är ett RTL8168FB

Tråkigt att höra att det inte fungerade. Det var det som fungerade för mig i mitt fall så det var därför jag föreslog det. Tidigare fick jag knappt hälften av den möjliga hastigheten av Gbit, efter jag slog på jumboframes så fick jag full Gbit-hastighet mellan min dator och min nas.

Av anon265474
Av anon265474

Användare: @PontusBrink
Typ av affär: Jag köpte
Tillvägagångssätt: Blocketpaketet
Produkt: Moddade ATH-M50

positivt:
-Trevlig
-Smidig
-Snabba svar på PM
-Bra förpackat
-Bra produkt, riktigt bra kvalité på moddet!

Negativt:
inget

Slutbetyg 5/5
Extremt nöjd!

Av anon265474

OCZ har den bästa garantin av alla märken på ssd's. En polare till mig gav mig en trasig OCZ, så jag kontaktade dem och fick den utbytt till min dörr utan kostnad. Man behöver inte ens kvitto, de räcker med att de får serienummret på baksidan, se: http://ocz.com/shieldplus . Dessutom är det mycket längre garanti än 1 år på de flesta produkter, kolla denna länk och scrolla längst ner till tabellen: http://ocz.com/consumer/support/warranty

Av anon265474

@Mackey: Jag fick 3st HP proliant G4 med dubbla xeon, 8 GB ECC ram och 2x 1000w PSU från HP (redudant alltså) i varje + massa diskar för paketpriset 800kr. Hittade en annons de hade via blocket där man fick välja 3 st av några servrar för 800kr, då köpte jag dem 3 bästa de hade i just den dealen. Håller med om att många av priserna dem har på deras hemsida är riktigt dyra, tror det bästa är att åka dit och försöka få en bra deal där, ge dem ett bud på något man vill ha.

Av anon265474

Vet inte säkert, kan dock tipsa om mhzdata om det är så att du bor i Stockholm. Ring dem eller åk dit och kolla vad dem har, jag har gjort riktigt bra kap därifrån!

Av anon265474

@Kensu har du möjlighet att kolla om du hittar den i BIOS när du kopplar in den i en annan dator?

Av anon265474

PM skickat!

Av anon265474

Provade göra en sida som du beskrev och installerade UIKit, fick samma resultat som du beskrivit ovan. Prova att lägga till detta i din css:

html { height: 100%; } body { height: 100%; }

Av anon265474

@fredrikkarlsson Om du vill byta så att det ändras överallt i alla appar kan du använda en app som heter "emoji switcher". Den kräver dock att du har en rootad enhet. Jag kör samma smileys som du vill ha på min Samsung note 4!

Av anon265474

Det är ganska höga priser vad jag vet.. Ska du lämna in den lär det kosta någonstans mellan 6-8 tkr. Det är vad jag fick höra av två butiker i Stockholm när jag var och letade efter denna tjänst för ca 1 år sedan. Beror väl lite på vart du bor också, tyvärr är det nog riktigt dyrt eftersom det görs såpass få skärmbyten på just dessa datorer och själva skärmen är en del av hela övre delen är som ett enda stort stycke och som måste bytas ut helt om något går sönder. Går alltså inte att köpa bara själva lcdn utan man byter hela "display assembly".

Av anon265474

Någon som är i nästan samma sits som jag var för 1 år sen. Jag tappade min macbook pro retina 15" late 2013 i ett stengolv, så skärmen blev helt förstörd. Som tur var klarade sig resten av datorn utan problem. Skulle kosta jättemycket att laga på en verkstad och skulle ta riktigt lång tid, så jag bestämde mig för att göra det själv. Beställde en skärm från eBay och verktyg från ifixit. Verktygen kom efter några dagar men skärmen fick jag vänta 2 månader på! Stod att leveranstiden var 1-2 veckor. Mitt tips är att undvika eBay om du vill fixa den snabbt då frakttiden är så pass lång - mycket längre än vad det står (i mitt fall iallafall).

Är datorn inte tappad och felet har uppstått av sig själv bör du kolla med butiken du köpte den i och försäkringsbolaget för att se vad det finns för alternativ. Finns det inga bra alternativ och du är hyffsat händig är det inte så svårt att fixa själv, se bara till att vara väldigt försiktig med skruvarna som håller fast baksidan av datorn - det är lätt att ta i för hårt och slira sönder skruvarna. Här är en guide på hur du gör (late 2013): https://www.ifixit.com/Guide/MacBook+Pro+15-Inch+Retina+Displ...

Finns även bra videos på YouTube som visar hela processen. Kolla upp om du har late 2013 eller early 2013 genom att googla serienumret. Guiden jag länkat ovan gäller för late 2013, har du en early/mid 2013 är anslutningen lite annorlunda och då ska du köpa en annan skärm istället med den anslutningen. Här är guide till early/mid 2013: https://www.ifixit.com/Guide/MacBook+Pro+15-Inch+Retina+Displ...

Av anon265474

@Lars Mandel99: Japp, håller med (enl. nvidia's hemsida drar ett 780ti 250w och ett 980 165w). Men som sagt du har en mycket kraftigare processor, samt att du har överklockat den också? Då drar det ju mycket mer. Testa kanske att stänga av överklockningen tillfälligt och se om samma problem uppstår då?

Av anon265474

@Lars Mandel99: Aa de skulle kunna vara så men det känns som 1000w borde vara tillräckligt? Du kan testa att koppla in en wattmätare och se hur mycket datorn drar om du har en sådan. Jag kör själv 780ti i SLI med corsair cx750m (Bronze 750w PSU) och enligt beräkningar och forumposter är det inte/knappt tillräckligt för att klara av 780ti SLI. Jag har köpt en wattmätare för att se ungefär hur mycket datorn drar och som högst vid spelande har datorn dragit 680 watt, men den ligger oftast på ungefär 600 vilket är okej. Om du har en sån kan du prova det och se hur mycket datorn drar när du kör furmark samtidigt som prime95 och jämföra med när du kör wow, samt se om det närmar sig 1000w.

Av anon265474

@Lars Mandel99: Kraschar bara själva spelet eller kraschar hela datorn och stängs av? Har du testat att maxa både cpu och gpu samtidigt? Furmark maxar ju bara grafikkorten. Testa köra furmark och något program som maxar cpu samtidigt (t.ex. prime95) och se om problemet uppstår då.

Du kan också testa att koppla in skärmen i det andra 980't och stänga av SLI för att se om det går att lira på bara det? Funkar båda korten separat så borde dem ju inte vara felet.

Av anon265474

@Ernaw1 Har du sett mitt PM?

Av anon265474

Vad jag vet så funkar allt som vanligt utan nyckel, det är bara att trycka "skip" under installationen när den frågar efter nyckeln. Det kommer stå en vattenstämpel-text nere i högra hörnet om att du bör aktivera, men om du bara ska testa det lite antar jag att du inte kommer störa sig så mycket på det.
EDIT: Det som @Thofiman skrev stämmer.

Av anon265474

@Tuborgarn: Har du några andra program öppna? Vet att Skype brukar ställa till det, kör själv WAMP ibland och när jag installerade Skype slutade det funka. Om du nu haft Skype öppet, testa avsluta det och se om det funkar då.

Av anon265474

@Fissure 2250 + frakt för gigabyte