Inlägg

Inlägg som pab1878 har skrivit i forumet
Av pab1878

köpt nya lurar nu fungera allt! tack alla!

Av pab1878
Skrivet av GuuFi:

Får du samma fel som jag ( då hade jag för övrigt exakt samma headset ) och att du inte kan aktivera mikrofonens inställningar för appar så kan du följa denna: https://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_win...

Man ändrar registret med: Command prompt -> "reg.exe add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\CapabilityAccessManager\ConsentStore\microphone /v Value /d Allow /f"

får error: Åtkomst nekad

Av pab1878

i Egenskaper för microfon/egenskaper för headsett/händelser står det att "enheten inte har migrerats" due to partial or ambigouos match.

kan det vara nån ledtråd

Av pab1878
Skrivet av kapisch:

Du går in på inställningar -> Uppdatering och säkerhet -> Återställning -> Återställ den här datorn. Välj att behålla program och filer.

hmm ominstallera Windows tjäns ju lite jobbigt! :/ det får bli en sista utväg

Av pab1878

@GuuFi: vart skriver jag i den där textraden?

Av pab1878

@MaxDS: all tre är "PÅ"

Av pab1878
Skrivet av Rouge of Darkness:

Har du gett program tillåtelse att använda mikrofonen under säkerhetsinställningarna?

Fick samma problem efter en uppdatering för ett tag sedan att micken plötsligt var helt död felet var att jag var tvungen att manuellt ge program tillåtelse att använda min mikrofon.

Ok jag kollar

Skickades från m.sweclockers.com

Av pab1878

@kapisch:

headsetet finns i Inställningar -> Ljud -> Indata

jag har laddat ner logitechs programvara

hur gör man en systemåterställning? gör man det på ljudet? eller på hela datorn?

Peter

Av pab1878

mick fungerar ej

hej

har ett headset Logitech G430, jag hör allt som ska höras men micken fungerar ej! jag också har testat sonens med samma problem. Jag har testat alla USP portar jag kan hitta på datorn! Varje fall sonens fungerar som det ska på hans dator så det känns som att det är knas på min dator! Någon som har en susning? har testat i inställningar i windows, micken finns där men det kan inte testa den eller något?

fattar inte alls, förslag?

//Peter

Av pab1878

Har fått samma problem! Det kom plötsligt, hittat nån lösning! Tar flera minuter att komma till bios!

postid="10224147" userid="152939" name="Haipaa"]
Har samma problem, Tar väldigt lång tid att boota BIOS, Mycket längre än vanligt, Har Uppdaterat BIOS till senaste, inaktiverat onödiga saker, som firewire, front USB etc.

Datorn Bootar som vanligt men går lite väl segt, Sen Ibland, väldigt sällan så tar det ca: 10 min att ens komma förbi BIOS(BIOloggan updaterar sig som om grafikkortet producerade 0.1 FPS... Hinner nästan räkna alla pixlar på skärmen innan det är förbi), så jag bara trycker på strömbrytaren en gång eller två så bruker det gå med vanlig hastiget...
[/quote]

Skickades från m.sweclockers.com

Av pab1878

Svar 2
Undernätverksanslutningar har jag bara Ethernet med texten "nätverkskabel inte ansluten"

Borde jag inte ha en till med typ wi-fi

Hade en tidigare med blåtand

Skrivet av Heinel:

Fungerar wifi med andra enheter?
Skriv om punkt 1, för....va?

Skickades från m.sweclockers.com

Av pab1878

Wi-fi problem

Har sedan några dagar haft problem med Wi-fi, eller bristen på Wi-fi. Min dator hittar inte några modem/nätverk alls, inte ens grannarnas ser datorn längre! Fungerar prima med sladd! Wi-fi fungerar på andra enheter!

1. För nån månad sedan installerades avast, mot min vilja. Har för mig att den medelade mig någon precis innan wi-fi problemet startade ! Dock Läste jag inte vad det stod! Kan helt ha misstagit mig om detta! Betalar inte för avast, tiden har gott ut! Men programmet är installerat!

2. Sonen satt och pillade på datorn nån kväll i samma veva! Kan han ha trykt på något?

Ett annat problem som dykt upp är att datorn står länge med bios bilden framme innan den går i gång! Det kan vara så detta kom samtidigt, om inte tätt i hop tidsmässigt!

Behöver köra utan sladd när jag inte spelar av olika anledningar!

Någon som hört om detta för?

Peter

Av pab1878

Ringer Logitech och testar att göra rent!

Skickades från m.sweclockers.com

Av pab1878
Skrivet av Westman87:

@pab1878: Det finns ingen pairknapp du behöver trycka in efter att ha bytt batterier?

Inte vad jag kan hitta!

Skickades från m.sweclockers.com

Av pab1878

Logitech G602 mus (trasig)

strul med musen! 😁

Det började med att batterierna tog slut, åtminstone tror jag att det är så! Efter att ha bytt dom slutade musen att fungera! Knapparna fungerar men pekaren vägrar att röra sig! Jag har testat på två burkar (stationär & bärbar) utan lycka! Jag har uppdaterat drivrutiner men det blir ingen skillnad! Hittade en post på Logitech med samma problem men det fans inga svar i tråden! Har vi några kunniga människor här som kan tänkas veta vad jag ska göra! När jag undersökte musen hade ett batteri läckt lite "pulver" kan det vara därför?

Peter

Av pab1878

Mus Logitech g602 trasig?

Min mus har slutat fungera! Batterierna tog slut och nu kommer inte själva muspekaren fram! Har undersökt den en del och det har varit ett litet syra/pulver utsläpp från ett av batterierna har testat att göra rent med topps! Väldigt lite men ändå! Vad kan detta bero på att den inte fungerar, syran? Datorn känner knapptryck men ingen muspekaren syns som sagt!

Av pab1878

The Division pc contra ps4!

Hämma hos en polare som kör på PS4, skälv kör jag på pc och det känns som att mobsen dör lättre för honom än för mig!

Funderar lite på varför!

1 han är bättre en mig?
2 han har bättre vapen än vad jag hade på samma level?
3 inbillning
4 det är skilnad mellan plattformar?
5 mindre rörliga mobs! Lättre att träffa många skott?

Nån som har koll?

Av pab1878
Skrivet av ågren:

Där har du nog svaret, det kan räcka med ett tillfälligt avbrott för att filerna ska bli korrupta. Vad menar du förresten med att nedladdningen stannar? Står den kvar på samma procent oavsett hur länge du låter den 'tugga' ?

Ja exakt så! Och jagvkan inte få fart på den igen! Utan behöver avinstalera och börjs om!

Skickades från m.sweclockers.com

Av pab1878

The division spelet stannar vid nedladdning

Vid 2 stora uppdateringar har jag fått korrupta filer och blivit tvungen att delta spelet och ladda om! Vid båda tillfällena har det varit problem att ladda ner, man kommer typ 15-20 % sen stannar det!

I början trode jag att det stannade för att jag öppnade en webbläsare och surfade eller kikade runt på Youtube! Men här om dagen startade jag nerladdningen och gick ifrån datorn och fick samma problem!

Jag har gott om utrymme.
Jag har en dator som grejar spelet.
Jag har ett värdelöst 4g moden från bbb. Det fungerar i bästa fall ok, svajigt och tappar i bland ip adressen! Men även om nedladdningar tar tid kommer dom alltid ner tillslut, dock inte nu!

Har beställt fiber men det kommer inte fören sen hösten!

Förslag?

Dyslektiker så svenskan suger

Peter

Av pab1878
Skrivet av Christley:

MG279Q ska tydligen vara lätt att få ett måndagsex av. väldigt stor chans att få mycket backbleed, tillräckligt många får döda pixlar vid köp att de är värt att nämnas. hdmi kontakten glappar en hel del, men förstår inte varför folk skulle använda den då 144hz inte supportas över det.

skillnaden mellan 1ms och 5ms är inte obefintlig som ovan inlägg skriver utan gör skillnad i tex cs eller andra spel där varje ms spelar roll

spelar du bara hade jag valt MG278Q, använder du den till mer än spel, tex film så hade jag valt MG279Q

vad betyder backbleed? täcker Garantin döda pixlar?