Inlägg

Inlägg som bollnorden har skrivit i forumet
Av bollnorden
Skrivet av Tobi the Dobi:

Det är värden efter en körning, från det att den stått i idle under en längre stund. Processorn kör alla kärnor strax över 4.0 GHz under hela renderingen.

Det kanske är värt att dra ett extra varv på varje skruv och se om det gör någon skillnad.

Min teori till din höga temperatur på CPUn är att A12 fläkten inte ligger i direkt kontakt med heatsinken. På bilderna ser det ut som att fläkten sitter snett pga heatsinkens underkant. A12 statiska pressure går förlorat med den setupen. Pröva fräsa ner kanten på fläkten om det är möjligt eller ta bort heatsinkens underkant

Av bollnorden

Nu var det mycket snack som inte borde finnas i en säljannonsen, köparna brudar vad de vill ge, svårare är det inte
Påbörja budgivningen med 1500 kr

Av bollnorden

Ca 8200 kr

Skickades från m.sweclockers.com

Av bollnorden

tänkte inte på det.

Vad jag fick göra i alla fall var att ställa in routern till fabriks inställningar sedan började det funka.

Av bollnorden

Tack för svaret. Men har redan fixat det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av bollnorden

problem med wifi på mac

Hej.
Det är så att jag behöver hjälp med att få igång nätverket på min macbook air. Macbooken har blivit ombytt via boot camp till windows 10, men jag får inte nätverket att fungera hemma och varken till en mobil hotspot. Det konstiga är att nätverket i skolan funkar.

Jag har redan uppdaterat mitt nätverkskort till det senaste och det löste inte problemet. Samt att jag har testat en massa andra grejer som stängt av proxy och gjort så att nätverkskortet inte kan gå i viloläge.Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att fixa problemet?

Vad som händer är att när man connectar till det trådlösa nätverket och har skrivit in lösenord så står det" Det går inte att ansluta till det här nätverket"

vänligen hjälp mig... Har googlat runt över allt men hittar ingenting som jag inte redan har prövat.
//en studie elev

Av bollnorden

Du tar upp väldigt bra saker.
Det jag tänker är att för individen har sweclockers en bra inverkan för att sweclockers är en comunnity där man hjälper varandra, inspererar och där information finns. Det är också bra för individen att det finns ärliga tester på olika produkter så man vet vad man betalar för och att man kan utifrån dem välja den bästa produkten.
Sen är det positivt för både individen och att det finns en marknad där gamla prylar byter ägare.

Nackdelar går jag också in på att sweclockers eller internetuppkoppling kan bli ett missbruk och att nätmobbning kan förekomma även fast att jag inte sett det här.

På miljö påverkan är det bra att de gamla prylar någon inte längre vill ha återanvänds av någon annan istället för att köpa nytt, nytt, nytt.
Sen kan man se på mitt beteende iallafall att sweclockers har gjort att jag köper mer nytt än innan jag hittat sweclockers.

Samhällspåverkan hittade du en bra poäng med att det är bra för samhällsekonomin.

Tack @Markusas för din kommentar.

Av bollnorden

Hur anser ni sweclockers påverkar samhället, individen och miljön?

Hej!

Jag går i åk 9 och håller tillfälligt på med en uppgift som innebär att vi ska skriva om en webbsidas påverkan på samhället, individen och miljön.
Jag valde såklart att skriva om sweclockers

Det jag hade tyckt varit intressant var om sweclockers community hade något och bidra i det här...

mvh

Av bollnorden

@KiWo: Jag skulle vilja ha den ;D
hör av dig så kanske vi kan bestämma en tid

Av bollnorden

hoppas det inte var försent att skicka nu, men bättre sent än aldrig som man säger ;D
GL

Av bollnorden

@mrgaffe
Vad skulle du gjort då?
behöver kunna styra hastighetern på 7 fläcktar och på ett moderkort det finns inte tillräckligt många 4 pins och 3 pins utag om man inte använder y kablar men då drar det för mycket ström på moderkortet.

satt det är nog det ända valet tror jag.
Jag behöver nog inte sensorer för jag vill bara kunna ha en stabil ljudnivå när jag spelar med bra airflow. Har ändå headset när jag spelar men när jag tittar på film vill jag kunna on the fly kunna sänka ljudnivån vi software eller fan controller.

Av bollnorden

smidig fläkt kontroller köptips! (fan controller)

HEJ sweclockers!

Jag behöver lite hjälp med att hitta en bra (fan controller) eftersom jag inte har erfarenheten.
Jag ska ha 7 fläktar som ska i mitt hemma byggda chassi. 2 stycken 200 mm, 4 st 140 mm och en 120 mm. Jag behöver inte kunna kontrollera fläktarna individuelt men hade varit bra att ha 2 olika kanaler så att jag kan ha olika hastigheter på intakes och outtakes. Helst vill jag inte ha touch screen och massa krim krams

sen har jag en till fråga? som jag förstår så kopplar man in fläktarna i nätagget (strömkälla) men det måste ju vara en till kabel för att kunna kontrollera hastigheten. Var kopplar man in den...
kopplar man in den i en 4 pins fläkt header eller?

Det här är mitt första inlägg så säg till om jag gjort något fel så fixar jag det