Inlägg

Inlägg som Bernd_P1 har skrivit i forumet
Av Bernd_P1
Skrivet av Kenneth:

Max borde ha tänkt lite framåt och attackerat i Curva Grande istället.

samma gäller en sjufaldigt världsmästare. han är erfaren nog att veta att detta manövert är idiotisk. men det är ju så lewis har altid gjord. bara kör full send och sen få den andra föraren se till att det inte händer nånting.

Av Bernd_P1
Skrivet av Kenneth:

Om Hamilton hade lämnat lite mer plats hade det istället varit Verstappen som petade ut Hamilton ut ur kurva 2. Han hade helt klart för mycket fart in i chikanen för att klara av det med en annan bil där. Jag ser det som en typisk Verstappen-grej, han klarar inte av att bli omkörd av någon och måste förbi igen på vilket sett som helst och det orsakar krascher.

kan bara skratta åt det här. du få gärna förklara vad max skulle har gjord istället. men tänk på att hamilton kom just ut ur depon.

Skrivet av Coca:

Vad är den han inte klarar av menar du? Det är tydligt att Max har full kontroll men att den linje han vill ta försvinner när Hamilton svänger in i kurva 2.

tja, max ska väl stanna till vid sidan och parkera fram tills lewis har kört förbi tror jag tänker han sig.

Av Bernd_P1
Skrivet av Noob I am:

Helt och hållet Verstappens fel. Han skulle självklart backat ut precis samma som Hamilton fick gör under första varvet.

Tycker omvänd. Hamilton har targit sig själv ut med detta. Han tryckte Max ut på sausage kurben och vid den tidpunkten har Max ingen som helst kontroll över bilen längre.
hade Max försökte tvärrbromsa innan det hade han nog ändå träffat Lewis pä bakdäcken som troligen sen hade snurrat runt.
All "försvara" så ansvarslöst när man kommer med kalla däck ifrån depon är desperat.
så nä, detta ligger på Lewis.

Av Bernd_P1

testat olika webbläsare?

Av Bernd_P1
Skrivet av Rolfenstein:

av någon som helst kvalitet

sant.

Av Bernd_P1
Skrivet av Andreaz1:

Jo, men alla nätaggregat av någon som helst kvalitet kommer ha inbyggda säkerhetsfunktioner så att strömmen bryts säkert om de överbelastas.

inte om du fråga Gigabyte 😉

Av Bernd_P1
Skrivet av Orchid:

Trist att Sweclockers följer efter andra och använder sig av click bait rubrik när hela fallet/domen i stort sett bara innebär fördelar för Apple kontra hur det tidigare varit.

Rätt komiskt också att se att majoriteten av folk på div forum runt om i världen till en början också gått på detta trick av rubriker/nyheter och skrattar högt och tror det här var en stor vinst för Epic. Apples aktie föll väl över 3% på denna nyhet igår om jag inte är helt ute och cyklar så aktieägare verkar absolut inte förstått vad domen faktiskt innebär. Skulle varit intressant och se hur börsen reagerade om medier faktiskt poängterade vad domen innebär och hade rubriker som visade sanningen dvs att detta egentligen bara premierar Apple.

Jag äger inte en enda Apple pryl än så länge men tycker Epic och Tim Sweeny haft fullständigt storhetsvansinne i denna soppa av att försöka få in sin egna fortnite affär gratis i Apples affär och sen inte pröjsa en krona för alla transaktioner som sker.

https://www.sweclockers.com/nyhet/32683-sondagsmatine-clickba...

sweclockers har ju tidigare gjort klart sina synpunkter på detta.

Av Bernd_P1
Skrivet av Yaana:

Kommer troligen att byta till mindre formfaktor framöver men nej till detta chassi, ser klumpig ut och varför kubchassin har jag aldrig förstått, fottrycket blir ju större.. Spanar just nu på Kolink Citadel Mesh som även den ser lite hoptryckt men inte alls lika illa.

fördelen med kubchassin är väl att man få ganska så mycket utrymme för kylning. gå att få plats med stora tornkylare och tjocka radiatorer.

Av Bernd_P1

hade varit interessant om jag inte nyligen bytte från mATX i en Meshify C Mini till mITX i NR200P för både mina datorer. nu är det lite för sent och jag sticka med NR200P

Av Bernd_P1
Skrivet av anon36896:

@Webhallen kommer att förlora något enormt i anseende på att sälja närmare 600 hett eftertraktade kort till random butikskunder samtidigt som man har en lååång kö av kunder som väntat mycket länge på sina kort. Jag är inte en av dem, men tycker ändå att det här är extremt dålig stil av Webhallen!

nja, du få någ peta fingeret på Nvidia i detta fallet. PR aktion där man bara få en leverans av kort om man gör sånt här. Inet gjorde ju liknande för Sweclockers medlemmar. samma historia där.
dem få någ inte korten om dem inte gör sånt här och få inte sälja dem till kunder som fortfarande vänta på sina leveranser.

Av Bernd_P1
Skrivet av Dinkefing:

Hoppas det går igenom vi alla kommer vinna på det! Om någon tror jag är ironisk så är jag ej det.

ARM behöver Nvidias pengar!

Du är fullt medveten om att om Nvidia få köpa ARM så kommer den senare gå i graven.
Nvidia köpa upp dem för att komma åt personalen billigt och sen stänga ner dem för att sen gör en helt låst egen version på det som bara funka med nvidia’s egna grejer.

Av Bernd_P1
Skrivet av Mordin:

Först till kvarn i 3 butiker på RTX-korten, obokningsbara, 1 per kund, ett 3080Ti går för 12 990:- exempelvis.

vart står det? har konto hos dem men har inte sett någon utskick angående sånt.

Av Bernd_P1

jag hänger inte med. är det nån slags action dem kör? sist jag kollade kan man reservera varan hemifrån hos dem och sen plocka upp i butiken.

Av Bernd_P1
Skrivet av anon228747:

Snyggt! Håller sig kortet hyfsat tyst under last när det är placerat i botten?

Själv kan jag inte klaga. Låter lite när det snurra upp från 0 rpm mode men det gå snabbt över.

Av Bernd_P1
Skrivet av anon228747:

Är det någon testat med tjockiskortet 6800XT Red devil i detta? Jag är lite sugen på att prova.

Har inte 6800XT RD men kolla upp kortens mått. Har själv ett 6700XT 319 Merc som ligger rätt nära i mått.
32,3 lång och 13,2 högt. Så min är lite längre men lite mindre hög.
Och jag fick in det plus en tunn 120 noctua fläkt under. Så det blir tight men det ska gå att få in.

https://i.imgur.com/FxMmYzX.jpg

https://i.imgur.com/YGwHBUm.jpg

Av Bernd_P1

Annonsören har avslutat denna annons.

Av Bernd_P1

RÖR INGET! det är absolut livsfarnligt att öppna upp PSU:ar och pilla run i detta. genom att du är här och ställa frågar antar jag redan att du inte vet vad du gör.
bättre att slänga det och köpa nytt.

Av Bernd_P1

hör inte nödvändigvis ihop. sista jag kollade så varslade Volvo också en massa personal trots att man gjorde stora utbetalningar i bonusar och fick coronastöd.

Av Bernd_P1
Skrivet av CubaCola:

Det år nog ett släpp mest för aktieägarnas skull.
"Titta vi har ständigt nya produkter i pipeline"

också så dom inte behöva varsla folk. om företaget inte producera eller gör nånting blir det svårt med hålla kvar anställda om man inte kan betala lönerna längre.

Av Bernd_P1

dags att ändra namn på sidan till Negativclockers då det finns bara bittra folk här som gnälla över allting numera. ingen ide att skriva nyheter när allt bara bemöts med negativt tänkande och förakt.