Inlägg

Inlägg som ClosetPerv har skrivit i forumet
Av ClosetPerv

Är negativ latens detsamma som att sitta med speedrun-videos och en handkontroll, och leva sig in i att man är bäst? Lite som att vara barn och sitta i bilen med en leksaksratt? Det ska bli spännande att se hur denna typ av spelande upplevs.

Av ClosetPerv

Jag håller på med att bygga en arkadmaskin och en Raspberry Pi är det enda som saknas. En version 4 kom perfekt i tid med projektet, och hade varit underbart!

https://i.imgur.com/u4SkGMv.jpg

Av ClosetPerv

Jag hade samma problem och mailade steelseries. De hade då fortfarande kvar reservdelar på lager, men detta var för ett år sedan nästan så jag vågar inte svara på hur det ligger till idag...

Av ClosetPerv

Haptic feedback är en dålig idé. Vad är det man ska känna? Jag tror nackdelarna överväger fördelarna. Likt Steelseries Rival 700 (mus med haptic feedback) så kommer stödet garanterat bli minimalt och användningsområdena ännu mindre. Ändå kul att se att gamervärldens normer utmanas!

Av ClosetPerv

@xfade: Hahahaha, gud så enkelt. Fy vilken hat-kärlek jag hade kring dessa apparater när de kom. BTW, jag verkar vara usel på att googla Tack för hjälpen med att identifiera min nattliga ångest.

Av ClosetPerv

Söker namnet på en äldre pryl. Kanske "minnesbank"

Hej.
Jag fick en halv flashback i en dröm om en liten elektronisk pryl/"dator" som man kunde köpa på 90-talet eller kanske på 00-talet.
Det var en liten dosa med tangenter där man kunde lagra text och nummer i alla möjliga format. Man kunde till exempel ha med sig hela sin telefonbok i detta minne med display i fickformat.
Jag har för mig att Hobbex sålde dessa back in the days men kan för mitt liv inte komma ihåg vad dom hette? Eller för den delen vad dom användes för? Jag minns bara att all data raderades så fort man bytte batteri (=fail).

Av ClosetPerv

Varje gång jag går ut på nätet med en dator vill jag bli pushad till Sweclockers hemsida oavsett inställd startsida, för annars glömmer jag att läsa dagligen.
Jag skulle också vilja ha mitt eget Online-namn på fakturan.
En annan tanke kunde vara en liten lootbox-prenumeration som kan kosta 99 spänn/mån och innehålla allt från spelnycklar, kepsar, skins eller nyckelringar till sin hemnyckel.

Av ClosetPerv

Jag har inte hängt med i tråden, men är det inte så att "gifts" får tas emot utan att betala moms? Om Fritiof mottager ett paket torkad fisk från sin moster i Ryssland, behöver han skatta på fisken då?

Av ClosetPerv

Om du vill streama så plocka ihop en raspberry pi, ett batteri och en 4G router(en sådan 12V för bilar). Annars är det säker bara att ta en gopro+fett minneskort och en powerbank för att sedan ladda av vid ankomst.

Kontrollera bara lagen först, då jag har för mig att det är olagligt att övervaka folk utan dess vetskap.

Av ClosetPerv

Fungerade det med den nya skärmen? Jag hade ett liknande problem som berodde på någon utdaterad mjukvara på datorn, trots att jag upplevde samma fel på min spelkonsol som var kopplad till samma skärm.

"Norton AV, iCloud, and IDT Audio are known to cause screen flickering in Windows 10. If you have installed one of them, you may need to update them or contact their manufacturer for an update to fix the problem."
https://www.drivereasy.com/knowledge/windows-10-screen-flicke...

Av ClosetPerv

Loopin' Louie (https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=364196) är ett skoj spel som övar upp grunderna i strategi, reflexer och motorik. Det är lätt att spela och underhållande för alla i familjen. Det är ett väldigt uppskattat spel, kolla bara på youtube så hittar man vuxna som byggt spelet i naturlig skala

Av ClosetPerv

Jag kommer heller inte åt någon nedladdning för demoversionen av spelet. Varken via hemsidan eller battle.net-klienten...

Av ClosetPerv

Jag tänker som du och är i samma sits. Men jag läste någonstans att mekaniska diskar mår bättre av att vara igång. Men sedan har jag ingen uppvärmning i rummet, utan bara frostskydd där datorn står vilket gör att jag har datorn igång för att undvika eventuell kondens

Vad gäller SSD så går fortfarande min 120Gb SSD med OS och den har nog ett par år på nacken.

Av ClosetPerv

Definitivt behövs det en modernisering av moderkortslayout. Men de som vågar ta första steget sätter sig i en knepig sits där många blir förvirrade/arga/fattiga m.m. Utöver förflyttningen av många kontakter till baksidan önskar jag en krympning av kontakterna likt molex till s-ata gjorde för diskar och optiska läsare historiskt. Fyrkantigt är alldeles för 80-tal. Tänk när alla kraftkablar sitter på baksidan och chassina har fördraget kablage.. Man bara klickar moderkortet på plats.

Av ClosetPerv

Oj va spännande. Jag ska visa tråden för en vän som är geolog. Hoppas inte det är radon eller ngt otrevligt.

Av ClosetPerv

Jag älskar när chassitillverkare utmanar de klassiska designmönstren/fällorna. Det större av de två chassina kan jag mycket väl tänka mig att köpa för att få lite mer plats på skrivbordet! Snygga är dom också.

Av ClosetPerv

Chassit låter grymt lockande! Med dagens effektivitet borde i stort sett allt kunna kylas passivt. Jämfört med mina 8800GTX som låg på 90-107 grader så är det skönt att se att tekniken går åt rätt håll.

Av ClosetPerv
Skrivet av K-D][Aramis:

Fan vad tråkigt =/ Beklagar verkligen. Var inte min mening att någon skulle förstöra något för sig =/

Det är absolut inget jag beskyller någon annan än mig själv. Jag brukade vara duktig på att pilla med elektronik back inte days när man chippade konsoller, men jag verkar ha förlorat min touch Jag tycker ändå det är värt att prova med tanke på att den trådlösa kopplingen i vänster joycon är såpass dålig så man under vissa omständigheter knappt kan spela med den.

Av ClosetPerv
Skrivet av K-D][Aramis:

Fasiken vad tråkigt. Jag lossade aldrig någon batterikabel. Medvetet så ville jag inte dra ur någon kabel då jag tyckte de var så små och såg känsliga ut. Tror du att den gick sönder när du tog loss batteriet eller liknande?

Jag tyckte allt gick hur bra som helst under operationen, men jag måste ha slutit två kretsar med mejseln eller något när jag lossade skruvarna till batterihållaren. Jag testade batteriet i min andra joycon och det fungerade perfekt. När jag dockar den defekta joycon'en så visar den 100% batteri, men så fort jag lossar den ger den inte ett liv ifrån sig.

Av ClosetPerv

Personligen hade jag använt NASen som en mediaserver för plex eller liknande, lagrat data på datorn, och som du skrev tagit backuper på externa diskar.