Inlägg

Inlägg som S-OD har skrivit i forumet
Av S-OD
Skrivet av blue eyed devil:

Varför kostar spelet 599 på origin och bara 499 på cdon?

EA är skit. Pengar pengar är allt dom bryr sig om. Bojkotta!! Gör en insats för vi som älskar PC när det är som bäst.

Av S-OD
Skrivet av DaBone:

Antar att du själv aldrig flugit eller sett hur en drönare fungerar, då du tar till privatlivs-greppet... men, men.. Bättre att tro illa om alla, som gör något du är rädd för.

Ja, man får flyga i bebyggt område.. Händer det något är det pilotens ansvar, om det nu inte är någon som är så dum att den skjuter ner drönaren.

Om du läser allt så fattar du mera.

Av S-OD

@Danzle: Teknik som används på fel vis är alltid fel.

Av S-OD
Skrivet av Valonen:

Kommer nog växa upp en marknad för störsändare.

Ja du har nog rätt...men det blir så fel.Om saker används på rätt sätt så behövs inga motmedel. Jag har själv en drönare som jag enbart kör vid min sommarstuga. Visst det finns bilder på älgar och rådjur hoppas dom inte misstycker.

Av S-OD
Skrivet av anon186252:

Hahahahaha, underbar. Deras och walmarts senate idé är dock än värre. Nu vill de att deras anställda ska kunna gå in i folks hem för att leverera det vi beställt.. Låter som en lysande idé!..

Går nog. Men är högst sannolikt olagligt. Liksom att skjuta ner dem och liknande geniala idéer vi haft i tråden

Kan du speca vika som haft dessa ideer?

Av S-OD
Skrivet av Danzle:

Sjukt va många som inte har några som helst problem att ge upp sitt privatliv. I sitt hem/på sin tomt tycker jag man har rätt till att slippa sånt. Jämförelser med film på allmän gata och kommersiella flygplan är ju bara barnsligt.

Får man ens flyga i bebyggt område? Vem står till svars om någon får en drönare i skallen?

Skickades från m.sweclockers.com

Sjuk hur många som svarar på detta.Våra kommuner får inte sätta upp övervakningskameror för att förebygga brott på vissa platser.Men tydligen så får drönare flyga runt hur som helst och filma vem som helst?? Naivt tänkande bör finnas på annan plats än här. Ni är som tioåringar som skyddar all ny teknik. Jag står på TS sida till hundra %. Till att börja med så kanske en tanke på vad drönare gör för att övervaka i dags dato.

Av S-OD

@BooliBoo: Lite mera info om din dator och vad du kör för OP kan kanske ge dig lite hjälp.

Av S-OD

@Udihow: Om den fungerar kan jag hämta den i veckan.

Av S-OD
Skrivet av scienta:

@xxargs: Batteriet både ser ut att vara och känns äkta, så jag tvivlar starkt på det faktiskt. Det är ordentlig tyngd i batteriet och vad jag upplevt av taskiga Asiat-celler är att de oftast är märkbart lättare(?).

Jag ska definitivt testa ny laddare, det var ju en rejäl miss att jag, troligen, läst fel. Är det säkert att inte biltemas kommer att funka?

@joeldeluxe: Motivera!

Tack alla för era förslag, rent pinsam miss - jag skyller på att det är mycket nu.

Hej. Jag köpte laddaren från Biltema för några år sedan.Den första höll i en vecka.Fick den utbytt utan krångel.Och laddare nummer två har jag haft i två år nu och använt till några olika laptops och jag har inga negativa åsikter om den,fungerar som den skall. Det är väl kvalitén och hållbarheten som är frågetecken.

Av S-OD
Skrivet av writler:

Hej,

Säljer ett par Philips Fidelio X2 lurar som inhandlades I december 2016. Fungerat felfritt, men ersattes för ca 2 månader sedan med uppgradering och har legat orörda sedan dess. Öppen luftig ljudbild med bra tryck i basen.

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2792577

Prisidé 800 kr. Kvitto samt originalkartong finns.

Har även ett Corsair TX750 nätagg som legat orört i ca 2 år, endast inkopplat för att funktionstesta. Fungerar felfritt. Inköptes för kanske 5 år sedan?

Prisidé 150 kr.

Prylarna finns i Västerås. Skall någonting skickas står köpare för frakt.

//Robin

Läs hela annonsen här

Kan hämta PSU imorgon. Bor i västerås.

Av S-OD

@Lopie: Nypriset är helt utan betydelse.Köpare bjuder på vad som är av intresse för dom.

Av S-OD
Skrivet av Karaff:

Du säljer inte så ofta eller?

Jag anser att många övervärderar beg elektronik i alla dess former, men betalar någon så får väl säljaren vara glad.
Själv stör det mig lite att folk betalar rätt mycket för beg grejor utan garanti osv, men det innebär också att jag själv betalar lite mer för nytt med garanti.

Ibland har man tur och gör klipp, men det är oftast när någon säljer till fast pris och man hugger inom några minuter efter annonsen kommit ut..

Jag är väl den som kanske hellre slänger en produkt än att låta en stackare köpa den och få problem om en månad för att jag använt den väldigt väl. Telefoner föredrar jag att skjuta innan de slängs, alltid roligt

Jag köpte ett grafikkort från en snubbe i Enköping-- skulle fungera bra enligt annonsen. När jag satt in ett suddgummi mellan fläktramen och grafikkortets stomme fick jag det att fungera.Sen efter två dagar brann skiten upp! Heja Sverige.

Av S-OD

@Zipcave: Okej. Testa även Tradera.

vh Sven

Av S-OD

@IuZ: Intressant fråga men vad menar du när du säger dammsuger marknadsplatsen?

Av S-OD

@drefk2000: Har förmodligen spelat mass effect 3 ett tiotalt gånger. Det är inte världsbäst men får mig att vilja spela om och om igen. Tvåa blir Zelda som skapade mitt spelintresse.

Av S-OD

@Elektroman: Jag brukar plocka isär alla delar av objektet i fråga rent mekaniska saker kastar jag direkt. Sen hd ssd minnen med mera eldar jag upp på grillen .Diskskivor bryter jag sönder med avbitare först.

Av S-OD
Skrivet av Greed:

Har på senare tid känt mig väldigt nere/deprimerad psykiskt. Har egentligen inga kompisar/vänner eller någon form av socialt nätverk alls. Har heller för tillfället ingen flickvän/sambo att umgås med, har också haft oturen med att mina två föredetta flickvänner varit otrogna mot mig varav den senaste var nu i våras.

Fyllde 30 för ett litet tag sedan och när man tänker på vad ens föredetta klasskompisar/skolkamrater, syskon etc åstadkommit med att bilda familjer och en annan har absolut inget alls så blir man bara nere.

Var också en av de som utsattes för mycket mobbning under min skolgång under 90 och 00-talet, var skällsord med att man var "nörd" men det mesta var fysisk mobbning till den graden att jag knappt ville gå till grundskolan när man vaknade varje morgon. Detta medförde ju i sin tur att få personer ville umgås med mig och jag fick aldrig samma chans som de flesta skolbarn har med att bilda sociala nätverk etc längre fram för livet och jag blev socialt utstött också, vilket gjorde att jag idag känner mig LITE socially awkward.

Gymnasietiden var bättre men där gjorde jag "misstaget" att vara tillsammans med en tjej och umgås med henne varje vakna stund om dagarna och om helgerna vilket gjorde att jag aldrig lärde kände någon under gymnasietiden och det tog även slut direkt efter gymnasiet så där stod man utan någon alls sedan.

Kort efter gymnasiet så började man ju att arbeta på diverse arbetsplatser men det dröjde inte länge förrens jag kände att jag likt de flesta ville känna på att studera på högskola/universitet vilket jag sökte till och blev antagen, slutade med att jag hoppade av på 2st utbildningar inom loppet av 1 respektive 3 månader eftersom jag inte kände att studera var något för mig alls.

Flyttade hem och fick ett jobb som jag var på i 5 år nästan och så dåligt jag mådde då har jag aldrig mått igen någonsin, från första dagen till sista dagen jag arbetade där var jag konstant utsatt för häckling/hånande samt vuxenmobbning, en del mobbning från samma personer som mobbade mig i grundskolan och en del från förälder till barn som mobbat mig genom åren. Spelade absolut ingen roll vad för åsikter, vad jag sa eller gjorde eller någonting, allt var fel och de ville ta varje chans de kunde för att trycka ner just mig.

Sökte hur många jobb som helst varje dag under de 5 åren jag var där och till sist efter många om och men lyckades jag få ett nytt jobb som jag varit på i nästan 3 år nu där jag trivs väldigt bra och arbetskamraterna är MYCKET bättre också. Tjänar också väldigt bra med pengar så jag har ingen anledning alls till att söka mig vidare i mitt tycke än.

Fyllde dock 30 för ett litet tag sedan och då började man känna sig gammal och man började tänka på hur andra man känner till börjat bilda familjer redan för 3-7 år sedan.. Sen känns det som att jag bara arbetar, gymmar/tränar och spelar resten av dagen och sover och så blir det repeat dagen efter på samma rutin, helgerna blir det att man sitter inne och spelar hela tiden nästan.. Känner mig också otroligt ensam och jag längtar efter att få träffa "the one" men efter alla mindre snälla tjejer man träffat genom åren så blir man mindre och mindre förhoppningsfull. Och iochmed att jag inte har något socialt nätverk heller så måste jag mer eller mindre förlita mig på dejtingsajter och jag är så jäkla trött på dem.. Är så jäkla trött på att aldrig få svar eller bara få snäva svar tillbaks så att jag bara skitit i att försöka hitta någon

Ber om ursäkt om detta känns som en massa svammel men kände tvungen att få skriva av mig.

Någon annan som är eller varit i samma sits och hur kom ni ur den?

När jag var runt 40 så kände jag delvis som dig. Nu är jag 60 och känner likadant. Vart tog åren vägen?? Men känn efter vad du verkligen tycker om...drömmer om.. försök sen hitta vägen dit.

Av S-OD

@JesperA: TS skyller allt på arbetstagaren.Samtidigt som han hävdar att var och en är ansvarig för det som händer. Du får gärna tycka jag är pucko inte mitt problem.

Av S-OD

@gonace: Jag vet. Sorry!

Av S-OD

@Greta723: Vad har du för något igång på mobilen?...wifi, plats, Google?