Inlägg

Inlägg som Multimedia har skrivit i forumet
Av Multimedia

ÅÄÖ krånglar med firefox

Tjena. Helt plöstligt kan jag inte skriva ut ÅÄÖ längre. Ser bra ut innan jag postar det på ex facebook, men sen blir bokstäverna helt fucked upp.

Chansen finns ju att det blir det nu med, men ni hajjar vad som är fel.
Använder senaste firefox, och testat installera om det utan resultat.

edit...
Verkar ju fungera nu ialla fall, men sidor som Facebook och efterfesten fungerar inte. Då blir det bara konstiga tecken. Samma skit med saker folk skriver till mig, blir inga åäö där heller, bara massa tecken.
Testade just med explorer, vart samma fel där....

åäö ÅÄÖ ser ut som :

Ã¥Ã&cur
ren;ö Ã?Ã?Ã
;?

Hur fixar man detta?

Av Multimedia

Tjena. Vart hittar men de senaste biosarna till moderkortet, och är Kingston PC3200 HyperX nått att ha? Vill ialla fall nå en 9 x 260.

mvh Martin

Av Multimedia

Hur bra funkar denna skärmen med vga? Har bara den utgången ledig på mitt grafikkort, och vill inte behöva köpa nytt. Någon som kan utala sig?

Av Multimedia

Hejsan. Jag sitter med en amd64 3000+ @ 2.4 ghz. Funderar på att byta ut den mot en AMD Opteron 165 och givetvis föröka ialla fall köra den med i 2.4ghz. Är detta ett smart val?

Kan tillägga att anledningen är inte spel, det är bara för jag vill att HDTV-filmer ska fungera bättre. Finns mycket material som min nuvarande rigg har problem med.

Är det värt ett byte?

Övrig hårdvara är så klart detta msi-kort, 2*512 crucial ballistx 4000 (tror jag dem heter), och ett 6800le kort.

Av Multimedia

Jag var och kikade på samsung 225bw i helgen, och blev besviken. Så mycket backlight som läckte vid undre och övre kanterna ska man inte behöva vänja sig vid. Får vänta på nått bättre i samma prisklass.

Av Multimedia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MugiMugi
Om du går in hmm den högra toaletten i Paradie Plaza, sedan hoppar upp på handfatet och går längst in till vägen, så ska du få upp en meny om att du kan gå en bit.

Den genvägen får dig att ta igenom halva stället på en gång, ganska smidigt att veta slippa gå utanför o.s.v.

Jag har testat detta nu, men det händer inget än vilket handfatt jag ställer mig på.

Av Multimedia

Testat att spela upp en film med DTS-ljud, det funkar prima. Men allt ljud i dashboarden tyst eller väldigt dovt. Som sagt så saknas fortfarande ljud i spel. Me natt kabeln glappa har jag svårt att tro. Inte skulle det bli dessa fel av något sånt.

Av Multimedia

jo, men det har ju fungerat i 1 månad tidigare, sen under en natt händer det. Min reciver funkar också fortfarande bra, så nog är det boxen som det är fel på.

Av Multimedia

Hej. I dag blev mitt ljud till boxen konstigt. Har alltid kört Dolphy Digital 5.1 och surroundljudet har funkat perfekt. Nu låter det helt fel. Spelar jag ex Fightnight3 hörs alla ljud utom när man boxar, de låter helt dova. Startar jag en låt, så är det precis som om bara basen hörs lite tyst.

Ställer jag däremot in Stereo istället för Dolphy Digital 5.1, så får jag alla ljud, men då är det ju som sagt inte surround längre. Har ni några råd vad jag ska göra, eller vet ni någon som varit med om nått liknande?

mvh Martin

Av Multimedia

10/10 159kr/mån, bredband 2

Av Multimedia
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mBr
PLasma eller LCD?
Vad har den för upplösning?

Plasma. Givetvis är det en "äkta(eller ja, inte 720p)" HD-skärm, å jag avnjuter alla spel på den, funkar väldigt bra. Är en Samsung PS-42S5HX (1024x768).

Av Multimedia

Finns ju inget som heter "för stor tv". Min HD42" passar perfekt i min studentlägenhet på 28kvm. Verkligen inte förstor

Av Multimedia

sketshup är ju finfint till sånt. skaffa det

Av Multimedia

har bredband2, å bor i nyhem. Funkar otroligt bra, alltid snabbare än vad som är lovat.

Av Multimedia

du ska uppdatera firmwaren, sök i forumet. >Var för nån vecka sedan det var uppe senast. Hade samma problem själv, men nu funkar det prima!

Av Multimedia

sitter med samma problem, ska bli spännande å se om detta kan hjälpa! Har bytt ut firewirm en gång utan resultat, hoppas denna är bättre.

Av Multimedia

Jag har massa problem med min RP614v3, man måste ofta starta om den å krångla med den för att få allt att funka. Jag har Firmware Version V6.0NA Sep 03 2004, den som länkades här över, är den nyare?

Av Multimedia

Kör med ett 6800le kort. Problemet uppstår ju för att jag kör två VGA-skärmar så att säga. Men funkar det på ett håll, dvs bild på båda när plasman är nr1, borde det inte då funka åt andra hållet med?

Jag kör nu med senaste 77.77, men har testat en annan också...

Av Multimedia

Bild till Skärm och Plasma

Hejsan. Jag har skaffat mig en plasma, och vill kunna använda datorn sammtidigt som jag ser på film. Alltså ha skärmen som vanligt, i den upplösning jag vill, medans tvn kör helskärmsvideo. Jag har kopplat ihop plasman med VGA (dvi-vga adapter för att få 1:1 pixlar), och jag får det inte att funka som jag vill ha det. Om jag sätter Plasman som primär skärm, dvs nr 1, så funkar videofiler på den, men då måste jag köra 1024 x 768 @ 60hz på min datorskärm, något jag inte vill. Näe jag ställer in min dator i 1240 x 1280 @ 85 hz, som jag alltid kör, fungerar det att klona bilden till plasman, men allt blir givetvis "för stort". Dvs, när jag drar upp musen, följer bilden med på plasman. Kör jag en videofil är det svart på plasman, men bild på datorn.

Så hur ska jag lösa detta? Finns det nått program som gör att man kan köra två olika upplösningar, så jag kan mata tvn med 1024 x 768 @ 60hz och datorn med 1240 x 1280 @ 85 hz ?

Det är svårt att förklara mitt problem, men fråga om nått är otydligt...

mvh Martin

Av Multimedia

Hade inte tänkt att lägga nån förmögenhet på routern, vill abra ha nån som är stabil. Behöver inte heller ha någon trådlös port. Skulle du z4nder villja länka till nån Zyxelrouter som anses "bra". ?

Tack så länge ialla fall