Inlägg

Inlägg som adde318 har skrivit i forumet
Av adde318

Går dessa fortfarande att beställa? Tänker då på 75 tummaren. Har inte Benify, men kan skaffa sån där alumni. Gäller priset 10490kr även för alumni, eller bara benify?

Av adde318

Formatera den du för att känna dig trygg. Men troligtvis så är det bara diskens egna systemfiler för att kunna fungera som den skall. Även efter formatering är det troligt att det bara visar 1.95tb tillgängligt.

Av adde318

Allt sålt.

Av adde318

G920 + ställning 1500kr.

Av adde318

STR-DN1080 såld.

G920 + ställning kvar, sänker priset till 1800kr.

Av adde318

Allt är ju relativt... Sambon har en i5 3570k och lider inte nämnvärt av det i spel. Jag lider mer än henne, i ren uppgraderingssjuka

Med tight budget hade jag absolut inte ersatt min 8600k iallafall. Inte om den bara används för spel.

Av adde318

STR-DH190 såld.

Såg också att butiker sänkt priset på G920. Sänker G920 + ställning till 1900kr.

Av adde318

Banankontakter sålda.

Av adde318
Skrivet av Archros:

Hej! Jag är lite intresserad av din str dn1080... Men det där priset? Den har ju stundvis gått för 3990kr helt ny.

Jag ger dig ett bud på 2400kr. + Frakt... Eventuellt skulle jag kunna hämta

Hej! Tack för intresset.
3990kr kostade den på reor under 2020. När den slutade säljas kring mitten på 2021 gick den för 5990kr, och sedan dess har priser på förstärkare flugit upp i taket. Väldigt attraktiv förstärkare begagnat, de jag sett ute för försäljning har alla legat över 4k. Så jag känner mig för tillfället väldigt bekväm med att jag får den såld för runt begärt pris. https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4261231#statistics

Av adde318

Logitech G920 - Sony Atmos 7.2 förstärkare - Stereoförstärkare

Goderafton!

Här har vi lite blandade hårda paket till folket, så som:

  • Sony STR-DN1080 Dolby Atmos 7.2 kanals hembioreciever

  • Absolut FENOMENALT trevlig förstärkare som jag är 110% nöjd med. Den enda anledningen till försäljning är att jag uppgraderat till 4 atmoshögtalare, vilket krävde 9kanalig förstärkare. Annars hade jag mer än gärna fortsatt med denna. Medföljer kalibreringsmikrofon, manual, fjärrkontroll. Stödjer bl.a Atmos, DTS:X , eArc, mm. Finns mängder att läsa om denna pjäs, vunnit pris efter pris. https://www.whathifi.com/sony/str-dn1080/review
    Mitt pris: 3800kr

  • Sony STR-DH190 Stereoförstärkare

  • Var så nöjd med min DN1080, att jag skaffade minstingen i familjen till min stereo setup.

  • Inte mycket att orda om, lämnar fint ljud även denna. OBS! Detta är ej en ''hemmabioreceiver'', saknar HDMI mm. Detta är en stereoförstärkare. Ytterst lämplig matchning med skivspelare, då den har phonoingång.

  • Fint skick på denna, DOCK! Så saknas en fjäder på L+ B utgång, vilket försvårar avsevärt att lyckas koppla upp 2 stereopar för att kunna växla mellan A/B högtalare. Fjädern går säkert att köpa för någon krona för den som önskar... Jag har endast kört via A utgången. Men ska ändå nämnas. Medföljer fjärrkontroll. Länkar:https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4663374

  • Nypris: 2980kr. - Mitt pris: 1800kr

  • 20st Nakamichi guldplätterade banankontakter

  • 20st banankontakter ifrån Nakamichi. Tidigare monterade, men i fullgott skick. Dubbla skruv för att fästa kablage. 1 av bananerna saknar en skruv, dock även den i funktionsskick då det finns en skruv kvar på denna. Men ska vara nämnt.

  • Mitt pris: 250kr för alla 20.

Allt kan skickas förutom G920 samt ställning. Upphämtning är dock att föredra av samtliga ting då det dels är rätt tunga grejer. Jag ansvarar ej heller för postens hantering.
Sakerna finns i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm.

Finns referenser i marknadsreferenstråden. Vissa av annonserna kommer även finnas på andra hemsidor.

Om det finns frågor eller önskemål om bilder i andra vinklar, let me know! Så skickar jag i PM.

Väl mött!

Läs hela annonsen här

Av adde318
Skrivet av snajk:

Som misstänkt! Kan inte heller hitta att den kan tändas sektionsvis. Då kör jag nog deras billigare V4 strip istället. Såg också att den som heter gradient är ganska bulkig, blir nog svår att klämma in i en list.

Skrivet av aragon:

Är nog något sånt som krävs för att få det jag vill ha, sett liknande mackapärer i olika guides. Rena rama hebreiskan för mig dock
Någon gång ska jag nog våga ta steget! Tills dess blir det prefab lösningar och tumma på önskad funktion

Av adde318

Philips Hue till trappen?

Håller på att renovera trappen här hemma, och funderar lite kring belysningen. Har fräst in en hörnprofil i ramverket till handledaren som i sin tur ska hålla ledlisten. Om man bara skulle köra med vanlig strömbrytare uppe/nere så kommer det resultera i att belysningen aldrig används, så vill gärna ha automatisk styrning, så att den faktiskt tänds upp och används.

Använder mig inte av Hue i övrigt, men folk verkar ju frälsta!

Har funderar på deras gradient lightstrip, som ska ha något mer flexibilitet i belysningen. Är det någon som har denna, och vet med sig om delar av lightstrippen kan vara släckt medans en annan del av samma slinga lyser? Förhoppningen är att ha en Hue rörelsesensor vid nedersta trappsteget, och en sensor vid översta trappsteget. Om den nedre triggas, kan man då ställa in scenario att lightstrippen tänds ifrån nedervåningen, och ljuset ''vandrar'' upp? Likadant tvärtom, om översta triggas, så startar ett scenario där den tänds ifrån det hållet och vandrar ner.

Har förstått att man kan ställa in lite olika tider och ljusvärden där sensorn ska reagera mm, så att inte trappen lyser upp på dagtid när det inte behövs. Så jag hoppas på denna lösning! Om inte annat, så får jag väl nöja mig med en billigare Hue slinga och att det helt enkelt bara tänds/släcks utan att ''vandra''

Av adde318

Villa 120kvm SE3. 1498kwh landade på 7026kr denna månad. 55% lägre förbrukning än 2021. Men så hade vi drygt 15 grader inne också.

Ringde eon i augusti 2021 och bad om att få binda elpriset 3år. Fick 57öre som erbjudande. Tackade nej, tyckte det lät dyrt

Av adde318

Förstår inte deras hets kring detta delande heller? Man kan ju enligt deras egna recept köpa olika abonnemang för att kunna spela upp på flertalet skärmar samtidigt. Så oavsett om mitt konto belastar alla 4 tillgängliga skärmar på min hemadress, eller 2 skärmar hemma och 2 i sommarstugan, så brukar jag ju inte mer än deras 4 tillåtna skärmar. Vilket jag då betalar för.

Så fort dom implementerar detta så ryker Netflix här hemma. Dom kan inte ta ut ockerpriser (gentemot andra tjänsters priser) och ändå vara giriga.

Av adde318
Nytt bud: 1 000 kr + Frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av adde318

Blev knuten till Telia i 2år när vi fick in fiber i huset nov 2020. Sa upp abonnemanget 8 Nov, då det gick över till fullpris. Chattade precis med dom, trots att vi fortfarande har aktiv tjänst t.o.m 8 Dec så var det inte det minsta gnäll. De var istället hur trevliga som helst, tackade för att jag hörde av mig att jag ville ta del av deras erbjudande, istället för att byta leverantör. Så för min del var både uppsägandet och tecknande av BF kampanjen 11/10 i bemötande.

Verkar skilja mellan olika kundservicemedarbetare (kort ord...) alltså. Tråkigt att många måste hota med att säga upp, innan de ''går med'' så fint på att ta emot folks pengar så barmhärtigt i ytterligare ett år

Av adde318

Annonsen är avslutad

Av adde318

Klipsch hemmabio Reference Premiere

Hej!

Har sålt en del hifi och hemmabio via Sweclockers, så jag vet att ni är hungriga för mer teknik än bara datorer Dessa bjässar spelar helt fantastiskt. Om man googlar dessa märker man att det finns sjuka mängder recensioner på nätet som lovordar denna serie till månen och tillbaks, vilket även jag är beredd att göra. Krävs en hel del pengar för att komma över denna nivån på prestanda.

Det som säljs är:
Frontar: RP-280f vilket är deras största frontar i serien Reference Premiere
Center: RP-450C vilket är deras största center i serien Reference Premiere
Surrounds: Synergy S2 vilket är deras mellersta surround i Synergy serien
Subwoofer: R-112SW vilket är deras 12tummare i referensserien

Allting är välfungerande och i riktigt bra skick.

Priser:
RP-280F 8000kr
RP-450C 4500kr
S2 surrounds: 750kr /styck
R-112SW: 3000kr

Köper man hela paketet får man det för 17000kr
Går att testa funktion på plats.

Hör av dig om det skulle finnas frågor!

Frontarna, centern, subwoofern skickas ej, då de har en kombinerad vikt på 97kg.
Högtalarna finns i Åkersberga.

Med vänliga hälsningar
Andreas

Läs hela annonsen här

Av adde318
Nytt bud: 1 750 kr + hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av adde318
Nytt bud: 800 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.