Inlägg

Inlägg som adde318 har skrivit i forumet
Av adde318

Annonsen är avslutad

Av adde318
Skrivet av Cuby:

Jag slänger in ett bud på 6k + frakt

De flesta verkar inte ha problem att få de sålda för 7-8k, så i dagsläget är jag inte beredd att gå lägre än 6950kr

Skrivet av LeVvE:

Garanti funkar så att man skriver ut lappen som var med i mailet från Aditro, för att kunna skicka in så måste man även ha bevis på beställning av varan som gjorde att man fick gratisprodukten och sånt måste va ifyllt på blanketten.

Snyggt! Tack för infon.

Av adde318

Samsung Tab S9

God kväll!

Fick med denna som bonusprodukt vid köp av tv, men då jag inte har behov av padda så gör den sig bättre i andra händer. Oöppnad och obrutna sigill.
Oklart hur det fungerar med garanti gentemot Samsung då detta är just en bonusprodukt, det får en eventuell köpare googla fram och ta ställning till. Förmånligt pris gentemot butiksköpt är det enda jag kan garantera.

SM-X710
8GB / 128GB
Graphite

Väl mött!

Läs hela annonsen här

Av adde318
Nytt bud: 350 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av adde318

2100 hämtar.

Av adde318
Skrivet av KoiKoo:

Funkar inte. Har haft diskussioner med Samsung hela veckan om bl.a detta "unika erbjudande med likvärdig produkt" och kampanjprodukterna. Beställer du en tv med rabattkod så går inte kampanjen igenom för att få en gratis extra produkt.

Står klart och tydligt i mejlet med koden att detta erbjudande inte går att kombinera med andra erbjudanden.
Detta står klart och tydligt med på Samsung´s sida med vilka produkter du kan välja mellan.

Skrivet av Blomman90:

Det är väl ingen i den här tråden som rapporterar att den blivit nekad denna kampanj?

Nej inte att någon blivit nekad en produkt, men kundtjänst verkar ha gett ett dystert svar. Står ju även i villkoren det KoiKoo skriver, går ej att kombinera kampanjer. Rabattkoden är ju en kompensation ifrån en tidigare kampanj om 70% rabatt.

Men om flera får sina extraprodukter nekade så lär det ju komma fram i tråden så småningom

Av adde318
Skrivet av letin:

Väntar också på en Samsung TAB S9 platta som man fick på köpet kommer i slutet på september.
Detta är absolut den bästa deal jag någonsin gjort.

Tycker vi ska vara glada för alla som får bra deals, det är ju Samsung som står för denna rabatt deal.

Du hade inga problem med att få det godkänt, trots kraftiga rabatten? Folk verkar ha fått lite olika svar hurvida den kampanjen gäller eller inte, då det inte ska gå att kombinera kampanjer.

.
Av adde318

Annonsen är avslutad

Av adde318

Om man råkar ut för något som känns som scam, men att man ändå vill "kolla", så är det väldigt fördelaktigt att ALDRIG klicka medföljande länkar, telefonnummer, bilagor etc. Oavsett vilken avsändare/företag det gäller.

Som i just det här fallet där de utger sig för att vara handelsbanken, så är det bäst att själv söka upp och ringa handelsbankens växel, så får de koppla dig vidare om det skulle behövas. Samma sak om det hade varit en länk till någon annan bank, försäkringsbolag, telefonoperatör, rabattsida, eller vad som. Om det är riktiga uppgifter och ej scam, så kommer det gå precis lika bra att du själv söker upp kontakten, istället för medföljande länkar osv. Så minskar man risken markant att man hamnar på fejksidor och loggar in med bankID och sånt, där man ej borde.

Av adde318

Användare: @TobiasStockholm
Typ av affär: Jag köpte
Tillvägagångssätt: Swish, förskott
Produkt: Rabattkod

Positivt:
Snabb och trevlig kommunikation.

Negativt:

Ingenting.

Slutbetyg: 5/5

.
Av adde318
Av adde318

Beklagar!

Olika mellan leverantörer, vissa rullar på som om ingenting och vissa avslutas efter någon månad. Men för att vara på den säkra sidan så kan man ringa och överlåta abonnemanget på sig själv. Detsamma kan även gälla el och vatten. Bäst att ringa och höra med dom, då det generellt sett inte är så gynnsamt för en bostad att stå utan.

Av adde318

Har handlat en del fyndvaror ifrån olika butiker. Oftast så märker jag inte ens av att det är en fyndvara. Originalförpackning, allt emballage snyggt och prydligt, inga tecken på fyndvara. Samma garantier. Har två gånger blivit missnöjd med fyndvaror, och bägge gånger var de ifrån elgiganten. Ena gången en router, fick hämta den liggandes löst i en pappkasse, redigt repig och risig. Andra gången en förstärkare med ''mindre skador'', såg helt ABSURD ut. Som någon slagit den upprepade gånger med tegelsten. Åkte tillbaks med den fast till annan butik, till och med han ursäktade sig och hämtade en ny i förpackning och gav mig istället.

Fyndvaror kan det ju vara av olika anledningar. Retur eller skadad förpackning är ju inte ovanligt.

Troligtvis så fick du helt enkelt ett bra kort till bra pris.

Av adde318
Skrivet av FBGKimpan:

Var det 44mm LTE versionen?
Jag satt och tänkte köpa en sådan i soffan för 1300 (missade att det var ännu mer rabatt kl 10). Hade slagit till direkt för 990. Men men! You snooze you lose.

Var en 46mm classic, icke LTE.

Av adde318

Fina priser! Roligt med ett brett utbud, inte bara någon nischad grej/konstigt tillbehör. Säkert många som hittade något som föll de i smaken.

Av adde318

Jag är inte allt för insatt i moderkort, men ser ut att vara mer eller mindre identiska. https://www.inet.se/jamfor?compare=1903977&compare=1904006

Av adde318

Du kan seriekoppla 2 utav dessa: https://www.teknikdelar.se/produkt/batterihallare-for-8st-aa-...

Så slipper det bli allt för dyrt med felsökandet. Om nu inte skruvdragarbatteriet skulle få igång den.

Av adde318

Även jag får ställa mig i ledet och fråga, finns kartong?
Vart är den inköpt, 1 års garanti eller någon förlängd garantitid?

Av adde318

Elpriset är en nagelbitare för varje månad... Rekommenderar ändå inte ett nytt bundet på 3 år till dessa priser. Om du väljer det alternativet så KOMMER det vara snuskigt dyrt varje månad. Om du istället tar rörligt så KANSKE det blir snuskigt dyrt.

Känner igen mig i ångestvaggandet... augusti 2021 ringde jag Eon för att förhandla nytt 3års avtal, fick pris på 61öre. Tack men nej tack, mycket dyrare än mina 35ish nånting öre jag hade innan. Elräkningen december samma år hamnade på nära 12k har jag för mig. Så mitt beslut att 25öre dyrare per kwh var hutlöst, har hitintills kostat oss 30-40k i ren merkostnad på elfakturorna de senaste 2 åren. Svårt att veta exakt då jag inte vet hur vår förbrukning hade sett ut om vi inte behövde ''spara''.

Men som fler nämnt, inget annat man kan göra än att dra ner på elanvändningen. Vi skaffade en luft/luft i samband med vår första elfaktura på 12k. Gick ifrån 24.000kwh 2020 till 11.500 under 2022. Dock lät vi elpatronen vara helt avstängd, körde bara LVP under hela året och vintern. Men då hade vi också väldigt kallt inne i vintras, 15-16 grader. Funkar kanske inte för alla att göra så, men för oss gick det bra. Så kan också varmt rekommendera LVP. Våran betalade sig själv på några månader. Nackdelen är fläktljudet. När man kör den som enda värmekälla så hörs fläkten konstant i hela huset, den behöver flåsa på så gott den kan för att sprida värmen.

Av adde318
Skrivet av Henrico:

Slutsålt sedan rätt så länge och kommer tydligen inte tillbaka i lager innan kampanjen är slut enligt tidigare meddelanden här.

Skönt, då slipper jag vela om det är dags för ny tv eller inte

Tack för svar!