Inlägg

Inlägg som Black(1)cat har skrivit i forumet
Av Black(1)cat

Elln Musk kan sammanfattas med ett enkelt ord opportunism Paypal startades av tre personer två hoppade av för att slippa Musk. Tesla skapades av tre personer två hoppade av för att slippa Musk. X skapades av två personer och sålde till Musk och ingen av dem vill ta Musk i tång. Musk människosyn som han delar med Amazonas ägare ger en kalla kårar.

Av Black(1)cat

Jag har en enkel filosofi ang spårning och personlig integritet, njut av möjligheterna som utvecklingen bjuder på och glöm inte du är inte centrum på jorden. Gör det enkelt för det finns dom som har mer hybis än du och har kunskapen att stoppa så mycket det går. Android kräver Netguard för att bli vaccinerad, varje enskild app kan bli förhindrad att ringa hem priset knappt en hundring och livstid uppdateringar. Microsoft och Windows ska ses som olika grader i helvetet, själv har jag två laptops och en desktop den stationära är den som jag vill hålla uppdaterad och så välgående det går jag spelar på den och använder mycket program som uppdateras lika ofta som jag byter kallingar, att ta bort all telemetri på den motverkar syftet med bästa möjliga resultat. En laptop används för betalningar och kommunikation min heliga mailadress finns här och bara här. Laptop nr två är den man aldrig hittar för den används till pure shit surfa kolla en slöfilm i sängen och dagligen har den minst tre olika användare och den återställs en gång i månaden av ren nödvändighet och den har allt avstängt. Jag köper de flesta abonnemang via andrahand Xbox och streaming köps kontant plus ett betalkort som bara används på nätet och det blir enkelt när man vant sig men det hjälper ju självfallet inte men den som vill veta får jobba lite. Livet är för kort för att låta parasiterna störa det för mycket.

Av Black(1)cat

Njao lite småstrul med de flesta men den går på PCIe 4.0 och asrock 550b har bara en bana och grafikkortet använder den. Bara kollade om det kunde vara en konflikt

Av Black(1)cat

Är det en samsung 980 pro?

Av Black(1)cat

Stjärna ger dig tre försök, torx fem sen får du beställa nya skruvar till ockerpris såklart☺️😚Asus och flera med dem brukar ha en (Där fick du) skruv som måste sitta fastspänd för att sluta en kontakt, och den sitter för det mesta på sämsta tänkbara stället! På vår film laptop i service luckan för ramen och för att byta ssd måste du skruva väck dem med för att öppna upp datorn och plasten som håller skruvarna är usla..Där av namnet där fick du.😥😪😫😭😭😭

Av Black(1)cat

En cpu går inte upp till hundra grader i idel? Jag har provkört massor av datorer utan kylare och det händer bara inte. Det är något annat!

Av Black(1)cat

Överföringskapaciteten på lightning är ju under all kritik! Man införde C till Iphone men den orkar inte utnyttja den får bara 60-70% av kapacitet på Iphone 15. Känns som ren protest av Apple att hålla kvar skiten.

Av Black(1)cat

Har du fläkt till radiatorn som hjälper kylningen? Kolla också så du inte odlar navel ludd på radiatorn

Av Black(1)cat

Att en cpu går upp till 100 grader i idel tyder på ett annat fel, troligen låst sig i ett turboläge eller så matar kortet fel ström till cpu. Vad var det sista du gjorde med den? Spelade eller något annat krävande?

Av Black(1)cat

Tycker det låter som en ssd som lägger av! Klassiskt med korrupta rar filer allt verkar normalt men skriv och läsfelen blir jättetydliga på rar zip

Av Black(1)cat

Nya ägarna är ett konsortium bestående av Släpo/NSA och Brittiska underrättelsetjänsten. Finns nog bara en handfull fristående VPN och dom blir nog inte gamla. Om du vill veta vad andra gör och hade oändligt med pengar skulle inte du köpa upp top 15 VPN företagen?

Snart kommer det lite downtime sen funkar det igen, ramen ska bytas till hårddiskar

Av Black(1)cat

Är det inte bara Philips stjärna på lappar? Nästan alla laptops har väl automatisk stand by när man stänger locket? Inne i ena gångjärnet brukar det finnas en sprint till till funktionen som går till en givare som känner av om locket stängs, kollar så inte ett gångjärn brustit så att givaren ger fel info, blir lite impad av Lenova om de fixa Free Falling från bordshöjd..

Av Black(1)cat

Man kommer åt en liten del av problemen med FB/Meta, men frågan är vem som ska övervaka detta? Men Meta har fått två riktigt svåra motgångar nu. 1. Förbud mot att överföra Användadata från EU till resten av världen. 2. Annons - spårning och personlig annonsering sistnänmda drabbar Google lika mycket som säljer licensen på Chrome för ändamålet. Använder inget av Metas produkter och använder Google så lite det går plus att NETGUARD förhindrar alla försök att sammanställa eller skicka data på Android. Nu vill jag se hårda nypor mot OS på alla plattformar.

Av Black(1)cat

Hehe följer Musk exempel kör skiten i botten! Om detta var meningen med EU's konsument skydd kunde de lika bra hålla truten. Kunde ju dela vinsten med användarna 75 till mig och 75 till Meta. Kan jag väl slänga upp en middagsbild om dagen😫😝🤑

Av Black(1)cat

Åhh ja både externa diskar och Blu-Ray brännare, foton och viktiga minnen sparas så. Externa diskar för spel och program samt adobe och annat som lätt blir stora volumer.

Av Black(1)cat

Jag brukar faktisk svara på deras frågor när de undrar något, de får tyvärr inte svaret de vill ha! Jag surfar väldigt sällan nu för tiden och har i och för sig inget att dölja dom gånger jag surfar. Med det sagt blir jag skitförbannad när jag köper en produkt för fullpris (licens) och jag får inget inflytande över dess utveckling utan tvingas acceptera skit jag inte vill ha, till på köpet vill tillverkaren tjäna en extra slant på mitt köp genom att spionera på mig och jag ska stillasittande bara godta det? Fan heller! Vissa lär sig exel och word jag lär mig att förhindra löss som suger ut min personliga data och har en moral som får Putin Stalin och Hitler att framstå som männskorättshjältar. Tacka gudarna för grupp policy och register åt hel.ete med uppdateringar som resetta dem😙😚😙😎...

Av Black(1)cat

Man ska se sin dator som en kroppsdel. Psu Är Hjärtat. Moderkortet Är Blodomloppet. Cpu Är Hjärnan. Ramen Är Hypofysen. Gpu Är Sinnet.😎🤣 Jag har varit lite småförbannad ett bra tag på prischocker och årliga eller vartannat år med nya generationer och kraftiga prestandalyft som i princip gör en till idiot att lägga mycket pengar på DENNA generationen. Själv köper jag gärna bättre och behåller längre, men den stategin funkar inte som gamer eller 3D utvecklare längre. Jag är ganska trött på att datorn ser ut som ett horhus med all jäkla led, använder extended tower för kylningen skull och ståend en halvmeter från golvet så det är inget jag tittar på heller. Wi-fi 6, Bluetooth 5.3 är ingen ny hårdvara bara uppdateringar på redan utvecklad hårdvara. USB portar som pratar om hastigheter som ingen får ut av dem, och en himla massa av dem? Själv kan jag aldrig komma ihåg att jag behövt dem alla, vem minns inte esata som alla Towers skulle ha ett tag men som det nästan inte fanns produkter till. Jag vill se ett större urval av produkter med BLING eller utan bling. Bättre layout av moderkort som är baserad på dagens hårdvara gpu'n är ju för hel.ete en DRÖNARE som man försöker tämja i en låda😋🤕..

Av Black(1)cat

Ni ser inte skogen för träden är ivägen, detta är ointressant och Google vinkar med lite bling för att ni ska missa diamanterna. Meta och Alphbet säljer koncept som alla som säljer något kan köpa för att följa dig som användare. Meta har en inbyggd funktion som förr bara funkade om "Gilla" knappen fanns länkad till FB idag finns den inbyggd i alla stora nätverk och företag H&M, Lager 157 alla byggmarknader alla har den det kallas idag funktionella cookies och du kan inte stoppa dem helt men göra dem mer eller mindre diffusa. Metas funkar i princip så här..Har du ett FB konto markeras ditt ipnummer med en kod dit ipnummer pingas för att säkra platsen till en felmarginal på fem meter, språk och hårdvara skickas automatiskt av din dator när du kopplar upp till internet, efter 9/11 blev alla tillverkare 2 stycken vid tillfället tvingade att införa en obligatorisk identitets kod på varje processor och detsamma med grafikkort...Detta ledde till ett herrans liv hos Intel och Amd för det har alltid funnits men varit skyddat en kompromiss arbetades fram och blev till slut att en viss del av detta unika nummer skulle bli tillgängliga och bli synligt när du surfade, Meta Google Microsoft som skulle dela data och rapportera (terrorism) fick krypterade nycklar med dessa nummer och 2007 eller 2008 fick de delvis rätt att använda data som sen blev Metas kassako "track by click" idag behöver du inte ha FB ditt unika nummer följer dig överallt som metadata.
Ringde upp vår nätguru på kommunen och gissa vad Metas data fanns också på kommunens datainsamling! Alla kommuner samlar in mobildata i city för att få information om hur du rör dig och vart du handlar. Det kallas information för utveckling av ett bättre stadsplanerande?? Och yes Metas data verktyg finns där. Ni kan göra ett enkelt test i city och gå in i en och samma sorts affär typ skoaffär plocka sedan upp mobilen och gör en sökning skriv bara sko och auto ifyllning kommer autmatiskt sätta dig på rätt plats stad gata och betald annons affär som ligger närmast dig. Gör sen samma sökning hemma efter du rensat cookies och din metadata placera dig rätt igen.

Av Black(1)cat

Precis min tanke, man byter ofta sockel när ny cpu kommer på marknaden men utvecklingen av design av Mkortet verkar vara en konstant design. Men det finns massor av områden som kan utvecklas till nichade kort som ser extra på bild eller ljud med dac själv är jag ointresserad av LED ljus och bling som inte tillför mer bang for the buck.

Av Black(1)cat

Mina fläktar går alltid i chassit för att värmen inte ska byggas upp, semi aktiva delar som powersupply går igång när det behövs men grafik, processorn går alltid