Inlägg

Inlägg som addek83 har skrivit i forumet
Av addek83

3 nya saker?! Ok, HL3 CONFIRMED!

Av addek83

Lirade detta vid släpp för typ 1000 år sen, då var det alldeles för krävande för dåtidens maskiner. Verkar ju fått sig en fin uppryckning med cryengine2. Jag vill minnas att det var ganska roligt.
Hur är det nuförtiden, svårt att komma in i?

Av addek83

Kommer chatrummen från d2 tillbaka så börjar jag att spela igen

Av addek83
Skrivet av hipstergamer:

Nån som har använt den? Kräver den ström?

Md tanke på att det står "Ingen extern ström krävs." så skulle jag våga säga nej, det gör den inte

Av addek83

Det finns stöttor/stöd för grafikkort. googla lite

Av addek83
Skrivet av Kandre91:

löste det hittade en annan tråd som det fanns många fler steg så löste sig tillslut.

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=22535819#po...

Tjusigt!

Av addek83
Skrivet av Kandre91:

Kan det påverka att jag kör senaste beta drivern?

Nä, jag kör också senaste beta drivern.

Jag antar att du laddat ner den där control filen också..

Av addek83
Skrivet av Kandre91:

det är nog det som inte funkar när jag lägger till /xcl så kommer det upp som vanligt klicka på yes för att köra sen händer det inget får inget medelande eller något.

exakt såhär ska det stå under "mål" och det ska vara en genväg..
"C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner\MSIAfterburner.exe" /xcl
ja på den platsen du nu installerat det...

Av addek83
Skrivet av Kandre91:

Följt den guiden till punkt och pricka men det är fortfarande låst på 850/1200.

skumt :S
å du får det att funka med /xcl å så?

Av addek83
Skrivet av Kandre91:

Läs min edit på förra inlägget också!

Av addek83
Skrivet av Kandre91:

Hur har du ställt upp det har läst på flera ställen att det ska vara stabilt på msi gx60 också men ingen som säger hur man gör det.

http://forums.anandtech.com/archive/index.php/t-2263110.html

Använd på egen risk

EDIT igen: Jag använder trots allt CCC för att göra mina inställningar. När jag gjort allt detdär rätt så kommer det upp en flik i CCC som heter "Prestanda" där jag kan justera minne gpu och minne. Däremot så kan jag inte påverka varken volt eller fläktar, varken i CCC eller MSI Afterburner. Antar att de inställningarna är låsta djupare ner i systemet..

Av addek83

Jag kör mitt 7970M i min clevo på 920/1400 istället för original 850/1200 å det funkar fint. Vet de som fått till högre men jag håller där.

EDIT: Sägas ska väl att mitt chassi möjliggör två grafikkort men jag har bara ett, men kylningen är väl ändå dimensionerad för två antar jag!

Av addek83

Min Philips ballade ur när den var helt ny, efter nån dag kom en tekniker och bytte kretskortet, så dålig service var det i alla fall inte i mitt fall För övrigt helnöjd med tvn sen dess! Bra menyer och bra bild! Ljudet är väl lite si och så men i nuläget styr jag mitt ljudsystem som är sony med fjärrkontrollen till tvn. Sony och philips har tydligen kompabilitet, fantastiskt smidigt!

Av addek83
Av addek83
Skrivet av mfm:

Fast det är lika olagligt som piratkopiering. Koderna är personliga.

Jag vill minnas att man kunde "send them as a gift" på humblebundlesidan?

Av addek83
Skrivet av ZaInT:

Jag var tvungen att köra ett test för att tro på det, och minsann fick jag 37 ms i ping på mitt senaste speedtest.
Dock lär pingen kunna hoppa en del, men det var klart snabbare än jag trodde med 4G, så jag tar tillbaka det där om mobilt bredband.
Sen kostar det ju en del mer och har inte alls lika bra täckning, men om TS bor på en plats med bra täckning även på 4G-nätet kan det vara intressant.

Att det kostar mer håller jag inte riktigt med om , för mig var 4G billigare än ADSL i motsvarande hastighet. Till stor del för att man även tvingas på ett telefonabonnemang :/

EDIT: Det enda tråkiga är databegränsningen. Jag har i dagsläget 80GB och det är på håret att jag klarar det varje månad, lite beigt faktiskt. Jag hoppas på fiber inom de närmsta åren men det vet man ju aldrig...

Av addek83

Känns lite som att syftet med självrisk är att försäkringsbolagen ska slippa hålla på att jiddra med sådanahär för dem "småsummor".

Av addek83
Skrivet av ZzorraN:

Hej jag skulle vilja veta om det finns något relativt prisvärt trådlöst internet för att kunna spela lol då, vilket jag har som intresse för tillfället. Vill helst ligga runt ca 15-20 ping.

Jag har 4G-anslutning och jag tycker att det fungerar helt OK i FPS. Ligger på 10-30 i ping och har inte märkt några spikar. Dock så har jag två externa antenner för bästa 4G mottagning.

Av addek83
Skrivet av Dunder:

Ja, de har gjort bra operativsystem, även om det finns många val och idéer man inte håller med om. Jag gillar även deras visual studio-svit, men de har gott om andra mjukvaror jag inte tycker lika mycket om.

Angående Avast kan jag bli lite irriterad att man ska "registrera" om sig varje år, även om jag förstår varför, det är dock en sån liten sak. Sen kan deras AV vara lite "plottrigt" med mängder av ikoner och funktioner, vilket egentligen inte är en dålig sak i sig, men det kan lätt bli förvirrande och de hade nog kunnat få till en bättre design.
Inget större fan av färgschemat heller, men det är ju bara en smaksak.

När det kommer till prestanda och pricksäkerhet finns inget annat än tester att använda sig utav.

Sedär, nu låter du mycket mer förtroendeingivande, i alla fall i mina ögon!

Av addek83
Skrivet av Dunder:

Avast tar inte betalt och de "sprider" inte FUD, så vad gör de andra AV-företagen som M$ inte gör?

De tar inte betalt från lättlurade eller okunniga kunder?
Tillåt mig skratta.

Avast är ingen reklampelare, och popups kan man konfigurera bort. Extrasakerna kan du också välja att inte installera vid installationen och det ger mig aldrig false positives.

Hur vet du det?
Du har skannat datorn med "Defender"?

Dunderklumpen: Finns det något bra som Microsoft har gjort eller är det likabra att de packar ihop och stänger igen? För jag har inte sett en enda positiv sak om ms och inte en enda dålig sak om Avast från din mun. Och jag blir LITE skeptisk när allting är totalt SVART/VITT för i min värld är inget bara svart och vitt. Jag hade förmodligen tagit mer till mig av det du skriver om du inte varit så enkelspårig. För jag tycker det verkar otroligt att ms mjukvara är så totalt usel på allt, och det du förespåkar är så fantastiskt bra. Du låter som en bilförsäljare