Inlägg

Inlägg som pkarlsson har skrivit i forumet
Av pkarlsson
Skrivet av Delaxo:

Är det bakgrundsbelyst? Så att bokstäverna syns? Verkar inte riktigt kunna hitta svar på det på nätet...

Det är bakgrundsbelyst men inte PBT shine through.

Av pkarlsson

Varmilo VA88M Charcoal MX Red

Jag köpte i början av Februari detta tangentbord men är tyvärr mer nöjd med mitt Ducky-bord. Eftersom det inte gör någon nytta om det inte används så tänkte jag sälja det.

Använt väldigt sparsamt och är i princip som nytt.

Skickas mot frakt, hämtas i Eslöv eller eventuellt att jag träffar dig i Lund/Malmö.

Läs hela annonsen här

Av pkarlsson

Jag köpte mig i dagarna ett Xtrfy K4 TKL och jag tycker tangentbordet i sig är trevligt. Däremot finns det ett rätt stort MEN här. Vissa tangenter har något sjungande ljud efter man tryckt ner tangenten som förstör allt med tangentbordet. Ser inga rapporter från andra om liknande problem så antar att jag fått två söndagsexemplar. Hade inte det irriterande ljudet funnits där hade tangentbordet fått många getingar.

Håller annars med angående Varmilo.

Av pkarlsson
Skrivet av Dreijer:

Är det kul? Har nästan bara spelat CS och BF3.

Jag har inte spelat det jättemycket, men lirade en del när det släpptes och tyckte det var kul. Snabbt och fartfyllt.

Av pkarlsson

Tänkte ta tag i livet nu efter 34 vårar och börja spela Warzone jag med. Tyvärr sitter ju alla jag brukar lira annat med och lirar just annat, så är också på jakt efter folk att lira med.

Pookie#1921

Edit: Såg att det fanns en svensk Warzone-server. Vad är snittåldern, tror ni?
Hänger förövrigt i Geeks Gaming sedan tidigare men verkar vara rätt snålt på Warzone där.

Av pkarlsson

Gammal tråd, men lånar istället för att flöda forumet med samma skit.

Har någon provat Deltacos GAM-040? Fått hyfsat betyg på Webhallen och Inet. Jag är bara orolig att man måste köra båda skärmarna raka.

Av pkarlsson

Har vi någon som provat deras nya Steelseries Rival 3? Jagar ny mus och gillade deras 310 om det inte var för att switcharna la av och att sidorna lossande en månad efter inköp.

Av pkarlsson

K70 MK2 har väl PBT-plast. Tror inte skillnaden är så jättestor annars.

Köpte själv ett Fnatic Ministreak precis och är rätt så impad av deras stabilisatorer som är ett snäpp bättre än Duckys, men det är det enda jag är impad av. Sen var det MX Red Silent på detta bord och jag gillar vanliga röda betydligt mer.

Kommer fortsätta rekommendera leverantörer som Varmilo etc.

Av pkarlsson

Jag släpper G-W Skoll för 300+frakt om någon är intresserad.

Av pkarlsson

Minns inte ens senaste spelet jag spelade klart. Super Mario 3? Svårt att sitta med singel player, även om det finns många spel jag, hade velat klara ut.

Skickades från m.sweclockers.com

Av pkarlsson

GPW såld.

Skickades från m.sweclockers.com

Av pkarlsson

G Pro Wireless & G-Wolves Skoll

Säljer av två möss som är sparsamt använda.

G Pro Wireless inköpt i December.
G-Wolves Sköll inköpt i November. (Extra skates/Brytare är oanvända och inte ens uppackade)

Har tänkt köra budgivning på GPW och startar på 800.
Sköllen har jag tänkt skeppa iväg för 400.

Skickas givetvis i originalkartonger och köpare står för frakten. (Om man inte vill hämta i Eslöv, eller eventuellt att jag tar med till Malmö innan/efter jobb)

Läs hela annonsen här

Av pkarlsson

Inget tangentbord från dom vanligare leverantörerna kan mäta sig med någon av de som Grizzly nämnde. Jag hade följt hans råd med Varmilo, men då spricker din budget om du ska ha ett TKL.

Av pkarlsson

Var GPW för liten så kommer M4 också vara det. Visst är det en annan form, men den är kort i kroppen. Hade rekommenderat Model D framför Skoll också.

Av pkarlsson

60%? 65%? TKL? Fullstort? RGB? Andra finesser?

Runt 1000:-. Hur mycket +/- på en tusenlapp?

Av pkarlsson

Verkar vara rätt mycket PUBG i denna discord. Förstår att fokus ligger på gemenskapen, men tenderar det att handla om skill ofta när folk söker spelare?

Av pkarlsson

Lånar tråden. Någon som haft både O och O-? Är det någon skillnad på sidoknapparna?

Av pkarlsson

Trådat idag. Har lirat med en G305 ett tag men den är i det minsta laget och jag ville ner i vikt. Har idag en GW Sköll men köpte under black friday en GPW. Som dock kommer lämnas tillbaka. Har siktet inställt på en Model D.

Hörlurar dock. Där blir det aldrig sladd igen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av pkarlsson

@Zorken69: Dom blir nog lite återupplivade med deras nya Viper Ultimate. Borde bli iallafall då den sitter fint i handen. Trist bara att man inte gjort som GPW och gjort det möjligt för användaren att ersätta knapparna med inlägg.

Jag hade förövrigt rekommenderat Glorious Model O om du har extremt liten tumme som får plats under sidoknapparna, men sen sökte TS större mus så den går väl bort oavsett.

G703 kanske? Liten, men samtidigt stor.

Av pkarlsson

Tack för testet!

Var förbi en butik idag och köpte själv Retro-modellen. Så här inledningsvis är det egentligen bara en grej som stör mig och det är att musen är väldigt hal med torra händer.

Annars verkar den vara rätt så skaplig. Kanske bästa formen jag hållit i (21x11 händer och kommer visserligen från en g305, så vilken ergonomisk mus som helst hade väl kanske varit skön att hålla i). Bra LMB/RMB, dock med en del post-travel. Detsamma med sidoknapparna vad gäller pre/post-travel, men annars ingenting att gnälla över.

Får väl se vad domen är när man går och lägger sig i kväll.

E: Formen var riktigt go fram tills man satte sig och skulle spela. Jag håller musen så långt in i handen och rakt att mitt pekfinger hamnar mellan LMB och RMB. Blev rätt ansträngande att hela tiden tvinga fingrarna åt vänster.