Inlägg

Inlägg som Mega-Dark har skrivit i forumet
Av Mega-Dark

Han här har väldigt många laptop tester och tästar även skilnaden mellan grafikkort i bärbara så gått det går. När det kommer till bärbara så är det så mycket som spelar in i prestandan. Kylning, ström/watt, med mera.

Av Mega-Dark

Med en sådan snål budget så är väll knappt en ny Chrome book änns billig nog. 🤔 så begagnat är nog ända rätta att välja när det kommer till dator.

Får man fråga hur du tänker se på filmer? Är det typ netflix/you tube eller egna, och ska de ses på enhetens skärm eller tänker du koppla in till typ en TV? Ljud. Hörlurar eller inbyggda högtalare?

Av Mega-Dark
Skrivet av Dida:

Tyvärr inte.

Okej.
Har du kollat ?
https://www.samsung.com/my/support/tv-audio-video/samsung-tv-...

Av Mega-Dark

@Flytkorken
Men med en arc konventerare så konvtenterar du ju hdmi till optisk. Och då är du tillbaka på ruta ett igen fast nu med en onödig pryl i mellan.

Det ända sättet är om du har möjlighet att programera handkontrollren så att den kan styra båda enheterna (vissa kan det) alternativt kolla i reciverns /tvins inställningar om det fins något för att använda en till fjärrkontroll.

Eller köp en ny reciver.

Vad för prylar var det du hade?

Edit: HDMI CEC heter den "standarden" för att styra enheterna mellan varandra.

Av Mega-Dark

Det är inte så att dosan är utsliten eller att det kommit smuts mellan/i knapparna?

Av Mega-Dark

En IPS med mini Led som bakgrunds ljus med många lokal dimming zoner, ju fler ju bättre. Och släng gärna på Quontum dott också.

Hdr klassificering på monitorer.
https://displayhdr.org/

Av Mega-Dark

Fråga.
Om du inte tänker spela på den utan bara köra lite media och lättare grejer.
Kan du då i så fall ladda den med USB PD ? 100w eller kanske lite mer? Det kan även räcka för att spela på med batteriet som hjälp ett litet tag.

Av Mega-Dark

Billigaste logitech bordet och mus i spelserien?
Men du hittar nog något

Av Mega-Dark
Skrivet av MOJOLITO:

Tack! Det är främst Fortnite de spelar på PS, det ska vara kompatibelt med mus och tangentbord.

Så då kan jag få för vilket trådlöst tangentbord och mus som helst då?

Tusen tack för svar!

Trådlösa är väll säkrast om de använder dongel.
Läste i manualen för PS4 (ps5 manualen kan bara läsas i ps5... och jag är inte nära den just nu) och 4an stödjer usb och Bluetooth står det på både mus och tangentbord.

Jag använder inte det skäv, men har tästat någon gång med mitt logitech bord med dongel och det fungerade i menyerna i alla fall, men inte i spelet (battlefield). Kommer inte ihåg dock om det var på 4an eller 5an jag tästade 🤔 dock vet jag att folk kör med mus och tangentbord på 5an så.

Av Mega-Dark
Skrivet av MOJOLITO:

Hej,
Jag skulle önska lite tips på tangentbord och mus som är kompatibelt med Playstation 5

Det behöver inte vara det mest dyraste exklusiva, jag ska köpa två uppsättningar till mina söner så de ska inte gärna störa ut varandra då de sitter och gamear i samma rum (på varsinn konsol)

Tack på förhand!
Med vänlig hälsning, Joel

Vad jag vet så är alla usb tangentbord och möss kompatibla med PS5.
MEN det är upp till speltilverkaren om spelet är kompatibel med mus och tangentbord!

Så läs på om spelet/spelen de spelar är kompatibla. Om inte de är de så är det ju meningslöst att köpa något.

Av Mega-Dark

Nu krånglar det igen... 😮‍💨
Nästan en månad gick det bra.

Det började den 22 tror jag. För efter att jag pratade med en i telefonen genom lurarna så började det smått krångla, jag har inte behövt göra det fram tills då vad jag kommer ihåg 🤔

Av Mega-Dark

Bord och stol. Något begagnat från typ röda korset tills du får mer pengar? Så har du även gjort en god gärning nu i JUL 🎅

Av Mega-Dark

Mitt sitter fast skruvad på baksidan av baslådan.
Sedan sitter baslådan med kardborreband (sådana man tejpar fast, ) fast i bagageutrymmet mattan/tyget.

Av Mega-Dark

Jabras utbud ?
De är väll sällan bäst i test men brukar kunna få hyfsat ändå beroende på modell. Och några ligger i den prisklassen du söker i.
Så läs på lite om de.

Av Mega-Dark

Chromecast Audio. Hade varit bra men den säljs inte längre.
Blåtandsmotagare?

Edit:
https://routenote.com/blog/finally-a-hifi-alternative-to-chro...
Läste bara om den precis, så kan inte säga något om den.

Av Mega-Dark
Skrivet av Shid86:

Alla som har detta problem, har ni som mig ett äldre par alert xp som inte funkar med appen , eller är det samma problem med alla versioner av peltors?

Undrar då jag måste köpa ny telefon eller lurar. Orkar inte starta om telefonen hela dagarna.

Tacksam för svar

För mig var det ju de som står i rubriken. Jag vet inte hur de är med de andra.

Men som jag har skrivit, så har jag nu inte haft problem med mina lurar på ett bra tag nu (fortfarande inga problem, doch vill de inte alltid ansluta automatiskt men det är bara då att "söka" efter de så kopplar de) .
Tyvärr kan jag inte säga vad som gjorde att det fungerade igen

Av Mega-Dark
Skrivet av svalle:

Nu jäklar.
Jag har en mamma som är 67 år gammal som inte önskar sig något, men det är ju tråkigt att inte få någon julklapp överhuvudtaget. Brukar ha rätt så bra fantasi när det gäller julklappar men nu står det still. Hon älskar att sy lappteknik. Men hon har det mesta inom det. Men vad fasen ska man hitta på. Har inga andra intressen egentligen så söker verkligen efter tips.

Kaffe kalender. Flera sorter i lagom portionsförpakningar.
Kanske dock svårt att hitta nu.

Av Mega-Dark
Skrivet av Alexstheman:

Vad skickade han in? En laptop? 🥺

Va i butiken och de ville byta ut den helt så ska åka tillbaks med den i kartong och grejer, får blåsa ur den själv så kan ju spara saker om det är något viktigt att spara 😅

Ja. En lenovo legion 5pro. Han håller på med ett garanti ärende på musplattan med Lenovo. Så den åker fram och tillbaka till Tyskland där den repareras. De betalar för frakten.

Men om du får en ny direkt från Inet, så är ju det bättre.

Av Mega-Dark
Skrivet av Alexstheman:

Tror du man kan be de att göra en kopia av Windows innan? Eller ska man bara le och vara glad? Så drygt att lägga 2 dagar på att installera och logga in överallt igen 🥲

Fråga. Eller så gör du en skälv innan. Det går också att ominstallera windwos utan att förlora bilder och dokument, Ved dock inte hu det blir med program.

Både Jag och min bror har behövt kontakta supporten och bland det första de föreslog var att ominstallera. Min bror har även blivit inskickad och då ominstallerade de den då med.
Så ett tips är att inte göra för mycket personligt på datorn innan den är fixad helt enkelt.
Du får nog bara bita i äpplet och börja om efter den lagad (men inte för mycket, håll det simpelt) . Har du tur så gör de de på första försöket. Min bror skickade in sin just igen för tredje gången...

Av Mega-Dark

Reparation av databas i felsäkerhetsmenyn?
Men då du installerat om hela systemet så hjälper nog inte det.

Låter nästan som samma problem som jag har på min NAS just nu, och enligt supporten så är det minnes problem på min NAS.
Hade det gått att byta lagring så hade jag rekommenderat det. Men det går ju inte riktigt. Så bara lämna in den innan din reklamations tid går ut.