Inlägg

Inlägg som Thedroxer har skrivit i forumet
Av Thedroxer

4st Fyrtur 60cm

Har 4st Fyrtur 60cm. Köpt för cirka ett år sen men legat i källaren i 4 månader pga flytt.

690kr/styck

Läs hela annonsen här

Av Thedroxer

2500kr, hämtar

Av Thedroxer
Skrivet av Mattias10:

Varför är denna 3060 Ti uppe i 11k på tradera???
https://www.tradera.com/item/341372/450353116/asus-geforce-rt...

"Reservationspris ej uppnått"

lmao

Av Thedroxer

Någon som kommit in på proshop? Har suttit och refreshat sen 18:00. Har lyckats komma till produktsidan, men det är ju ett antal steg till sidan ska klara av att processera

Av Thedroxer

1500kr, hämtar

Av Thedroxer

3600kr, kan hämta när som

Av Thedroxer
Skrivet av adzer:

@Thedroxer: Du kan lägga in en filtrering i listan mha knappen "Spara denna filtrering i min lista" så slipper man spara urlen.

Aaah, perfekt! Då var mitt problem löst. Tack för infon

Av Thedroxer
Skrivet av adzer:

Är det inte bara att göra en sökning/filtrering och sedan sortera på pris. Vad är det som inte fungerar med det idag på prisjakt?

Jo, men att sen lägga in den sökningen/filtreringen i listan går inte. Det är inte alltid samma produkt som är billigast inom filtreringen. Man kan givetvis spara URL:en för filtreringarna och skapa en lista utanför prisjakt, men det är inte helt optimalt.

Av Thedroxer

Listor med stöd för kategorier/filter som visar den billigaste komponenten i kategorin/filtret. T.ex. en lista med RTX 2060 SUPER, moderkort med socket 1200, SSD på minst 480GB osv. Det är enda saken jag faktiskt saknar

Av Thedroxer
Skrivet av Housepainter:

Lol. Jag är 37 år gammal och har aldrig haft en lön som överstiger 25000. Men nu pluggar jag till Systemutvecklare och det kommer göra stor skillnad i framtiden.

Jo jag är väldigt tacksam för lönen. Hade sjukt mycket övertid på Tesla vilket gjorde att min snittlön slutade på cirka 32k/månaden där. Var sen på intervju till ett annat, inte lika intressant, IT-jobb och var erbjuden 32k utan övertid som jag tackade nej till. På intervjun till mitt nuvarande jobb sa jag att jag vill till IT, men att jag trivs på mitt nuvarande och att jag inte tänker gå ner i lön även fast det är fler timmar på Tesla samt spelade på att jag faktiskt hade blivit erbjuden 32k på ett annat företag.

Jag gick in högt och hårt, hade inte så höga förhoppningar om att faktiskt ro det i hamn. Men som tur var blev det lyckat

Av Thedroxer

Jag har köpt mycket prylars enaste halvåret från Alley aka MrPC. Vad jag förstått det som har han inget eget lager utan säljer via så kallad drop-shipping.

Du beställer via MrPC's hemsida, var på ordern skickas till leverantören var på leverantören skickar ordern till dig som kund. Innan hade han en, vad förstått på honom, en dansk leverantör som det var en del lagerstatusprobelm med. Ett fåtal delar som stod fanns i lager fanns i verkligheten inte det utan man fick skriva ett mejl och påminna. Vid flertalet tillfälle detta hänt har han kunnat skicka en likvärdig produkt och ofta lite dyrare än vad jag beställde utan tillägg. Senaste leveranserna har stått skickat från "Exertis CapTech" i PostNords app, vilket också är Inets leverantör. Så om han nyligen har bytt leverantör från, den förra (danska?) till CapTech eller om de båda fortfarande är aktiva vet jag ej.

Men MrPC är i alla fall ett seriöst företag. Beställ med Klarna om du är osäker.

Av Thedroxer

Lite kul att ni är låsta till Telia Öppen fiber

Av Thedroxer
Skrivet av Vangen:

Nej för tydligen säger "min förening" att det blir lättare spricker på tak, fast jag har fått borrat på väggar dock.

Gäller detta bostadsrätt eller hyresrätt?

Av Thedroxer
Skrivet av Thedroxer:

20 bast
Produktspecialist på Tesla
25,8k/månad
$8k i aktier under 4 år

Bytte jobb i november förra året.

22 Bast
IT-ansvarig
32k/månad
Malmö

Av Thedroxer
Av Thedroxer

Jag har spelat och jobbat med den du länkade till i +4år och den fungerar bra för det mesta, att byta mellan datorerna går på 1 sekund. Har aldrig upplevt störningar, fördröjning eller liknande när den "är i sin kanal". Dock när man ska byta mellan enheterna kan den hänga sig så att du behöver klicka några gånger på "bytknappen" för att min g502 och k95 ska fungera. har också hänt någon gång att jag behövt dra ut och in kablarna när bytknappen inte löser problemet.

Problemen händer väldigt sällan och är inte något jättestörande då workaroundsen alltid har fungerat.

Jag använder den i jobbet för att slippa dubbla uppsättningar när jag installerar/felsöker datorer.

Av Thedroxer

Omöjligt att säga på en bild utan direkt referens. Jämför man med tapeten ser den ut att slutta höger pyttelite, men det kan också vara tapeten.

Av Thedroxer

Vad menar ni med att han laggar och blir utkastad? Det låter mer som nätverksproblem för mig

Av Thedroxer
Skrivet av x-race:

Vad betjuder de här då?
Säljaren sa jag skulle fint klara få ur full hastighet av min 250/100 med den där..

Säljaren kanske hade bra marginal på den?

Av Thedroxer

"4x 100 Mbit LAN-portar" - elgiganten