Inlägg

Inlägg som Paontuus har skrivit i forumet
Av Paontuus

Mitt erbjudande står fortfarande kvar. Dom andra kanske slutade svara pga rean?

Mvh Pontus

Av Paontuus

5000 kr plus frakt.

Mvh Pontus

Av Paontuus

Annonsen är avslutad

Av Paontuus

Buden på Atom dac:en avslutas och är nu såld över pm.

Asgarden är fortfarande kvar.

Mvh

Av Paontuus
Skrivet av Kanashii:

JDS Labs Atom DAC
500kr + frakt

Har fått bud på atom:en över pm på 800kr.

Mvh

Av Paontuus
Skrivet av Donhoz:

Vill inte smutsa ner tråden, men måste fråga då jag ser många DAC intresserade. Vad är DAC och varför behövs det till dagens hörlurar? Kan denna extra delen förbättra existerande hårdvara eller ät det något annat?

Förklara till en fem åring snälla ☺️

Finns massa olika förklaringar på google, tyckte denna var relativt bra och borde svara på dina frågor 😁 https://www.whathifi.com/advice/dacs-what-is-a-dac-and-do-you...

Av Paontuus
Skrivet av Kanashii:

JDS Labs Atom DAC
500kr + frakt

Tänker att jag stänger buden på atom dac:en imorgon kväll.

Mvh

Av Paontuus
Skrivet av tvelander:

Jag jag bara undra är det ett kort man sätter in i förstärkaren därför jag undra

Hehe, det är det! Man är tvungen att skruva loss hela pjäsen och koppla in det speciella kretskortet sedan får man skruva ihop allt igen.

Av Paontuus
Skrivet av Kanashii:

JDS Labs Atom DAC
500kr + frakt

Noterat!

Av Paontuus
Skrivet av tvelander:

Kan jag få bild på Schiit Asgard 3 och DACen?

Samma annons finns uppe på blocket om det är därför du är skeptisk. Själva DAC:en ligger i hörlursförstärkaren, installerat som ett addon i form av ett kretskort som man kopplar in i usb mot datorn. Om du då inte menade JDS Labs ATOM såklart. Några extra bilder finns här:

Av Paontuus

Schiit Asgard 3 Hörlursförstärkare med inbyggd DAC, JDS Labs ATOM DAC

Tjenare Sweclockers, säljer en hörlursförstärkare med inbyggd DAC samt en annan ensamstående DAC då jag gått över till IEMs, så dessa blir överflödiga.

Första objektet är Schiit Asgard 3 med inbyggd DAC (AK4490), en väl fungerande hörlursförstärkare som drivit en Sennheiser HD 600 utan några alls bekymmer. Köptes här av en snubbe på Sweclockers för 2000kr, funkar väldigt bra och är utan skavanker. Har självköpt till DAC modulen som Schiit säljer själva (köptes för ca 1400kr) från deras sida som man kan installera i efterhand. Strömsladd följer med.

Tänkte mig runt 3000kr plus frakt.

Andra objektet är en JDS Labs ATOM DAC, en ensamstående DAC som funkar väldigt bra. Har använts i kombination med Schiit Asgard 3 innan jag installerade den separata DAC modulen. Denna köptes också i andra hand för 1000kr, kostar ca 1500kr ny. Strömsladd och datakabel hänger med.

Tänkte mig runt 800kr plus frakt.

MVH Pontus

Läs hela annonsen här

Av Paontuus

Qudelix 700kr plus frakt

Av Paontuus

600kr plus frakt för qudelix

Av Paontuus

Jag tar Qudelix-5K gärna för 500kr + frakt om du inte hittar någon annan intressent.

MVH Pontus

Av Paontuus
Skrivet av Kakann:

Tack, ska kika på de där varianterna. Shure SE425 verkar bra men vettefan om jag är ett fan av att ha de ”upp-och-ner” med bygel bakom örat.

Alla dessa iems kör kabeln bakom örat, vane grej är det och har både för och nackdelar. Segare att sätta på men man gör det snabbare och snabbare med tiden och kan kännas konstigt i början. Fördelen är att dom sitter fast i örat bättre.

Har själv testat Shure SE425 och den är verkligen inget att hänga i granen, för 12 år sen så kanske den funkade bra men med alla improvements som hänt senaste 3 åren för in ears så skulle jag letat på annat håll.

Av Paontuus

Är du inte nöjd med APP2 så kan det vara att dom låter konstigt pga eq läggs på beroende på öronform (Tycker själva dom låter bra, transparency mode är också underbart). Annars så skulle jag slå till på ett par chi-fi iems. Svåra att slå i prisklassen om du klarar av att gå runt med kabel.

Finns en del i denna prisklassen som Blessing 2 Dusk, Mangird Tea 2, 7hz Timeless, Shuoer S12 pro, Kiwi Ears Orchestra Lite, Thieaudio Hype 2 etc. Listan är lång, googla runt och välj ett par som du tycker liknar mest din smak i tuning och passform.

Av Paontuus
Skrivet av Alliott:

@paontuus Du råkar inte ha ett EVGA 3080 XC3 du vill sälja?

Har ett 3080 FE, men det är just reserverat av en polare.

Av Paontuus

GeForce RTX 3090 EVGA XC3 eller INNO3D X3

Tjenare, jag är intresserad av några specifika modeller eftersom jag vill att de ska passa i ett Ghost S1. Jag har labbat med AI ett tag och min nuvarande 3080 har inte tillräckligt med VRAM för de modeller som jag vill börja arbeta med. Därför letar jag efter ett 3090 istället.

Hör gärna av dig om du har någon av dessa modeller och är intresserad av att sälja!

MVH Paontuus

Läs hela annonsen här

Av Paontuus

Tjenare, finns det coilwhine på gpun?

Mvh

Av Paontuus
Skrivet av Wonk:

7700X och 4070-serien valde jag bort då de drar markant mer energi än 7700 och 4060 Ti, blir inte mycket Low Energy kvar
På vilket sätt är det nätagg du valt bättre?

Undervolta 4070 så drar den snarlikt som en 4060 ti, hade inte tagit bort det alternativet.