Inlägg

Inlägg som Paontuus har skrivit i forumet
Av Paontuus
Skrivet av dacieed:

Börjar försiktigt med 150kr + frakt för Sennheiser.

Noterat!

Av Paontuus

Garderobsrensning

Tjenare Sweclockers, rensar garderoben lite på prylar som ej används längre.

Custom Keyboard, 60% Diamond aluminum case med DZ60 rev. 3, brass plate och Marshmallow switches som är filmade. Både Stabs och switches är lubade med krytox 205g0. Går på ca 2000kr nytt, köpte det själv begagnat för 1500kr. Var en liten skavanker i chassit vid linjen när den köptes så är i samma skick idag i princip, syns på bilden längst ner men märks knappt i verkligheten. Reset knappt är exponerad bakom tangenbordet så är enkelt att flasha vid behov med QMK etc. Tänkte mig 1000kr plus frakt. Keycaps får du ordna själv.

Das Keyboard 4 Professional MX Brown som också knappt är använd, var en gåva från mitt föregående jobb men kände att tangentbordet är för stort för min smak efter ha använt det en liten stund. Fint skick och funkar väldigt bra! nypris 1590kr, tänkte mig 650kr plus frakt. Såld!

Backbone one Playstation edition mobil kontroller för iphone med lightning kontakt som knappt är använd, nypris idag 1356kr. Funkar till alla iPhones upp till gen 14, behövs adapter för Pro modellerna men den hänger med. Tänkte mig 750kr plus frakt.

Sennheiser momentum 1, låter förvånansvärt bra för att vara 10 år gamla lurar. Knappt använda dom med. Oklart vad prisbilden är, men fick toppbetyg då. Carrying case och mic kabel finnes ej. Kom med bud!

iPhone 7 32gb rosegold, fint skick på skärmen utan repor då det varit glasskydd på. Några skavanker på chassit. Batterihälsa 85%. Original förpackning finns men inga tillbehör. Tänkte mig 600kr plus frakt.

iPhone 7 plus 32gb svart, en del skavanker på chassit men skärmen ser bra ut med endast några repor som bara syns i starkt ljus. Batterihälsa 86%. Tänkte mig 800kr plus frakt.

iPhone XR 64gb Vit, några skavanker på chassit men skärmen ser bra ut utan några repor då det varit glasskydd på. Dock är det någon bug med skärmen som gör att den blir svart ibland när man sätter igång skärmen. Dock löser det sig genom att stänga av skärmen och sätta på den igen. Annars funkar den väldigt bra. Går säkert att lösa för den händige. Original förpackning finns men inga tillbehör. Batterihälsa 88%. Tänkte mig 1250kr plus frakt.

Western digital SN850 Pcie 4 1TB, endast suttit i ett PS5 och funkat galant. Skickas i 3D- printat skyddskal. Tänkte mig 500kr plus frakt.

Corsair Sleeved 12 pin GPU cable på 660mm, använts från ett SF750 till ett 3080 FE. Tänkte mig 150kr plus frakt.

Kom annars med bud, har du några övriga frågor är det bara att skriva ett PM eller i kommentarsfältet.

MVH Pontus

Läs hela annonsen här

Av Paontuus
Skrivet av JonasT:

Ca 6500kr för 512gb modellen betalade jag.

Av Paontuus

Annonsen är avslutad

Av Paontuus

Skickar PM!

Av Paontuus

Annonsen är avslutad

Av Paontuus

ASUS Nvidia GT 710 1GB Low Profile

Tjenare, säljer en ASUS GT 710 1GB Low Profile som använts för bild och video i en hemma server. Helt passiv och kräver inga pcie kablar så är väldigt smidig. Perfekt om du behöver endast bild/video alt en tyst och liten gpu i en arkadmaskin etc.

Exakta modellen är: https://www.asus.com/motherboards-components/graphics-cards/a...

En skruv har försvunnit på vga porten men inget som påverkar funktionen.

Originalförpackning finns ej.

Tänkte mig 250kr plus frakt.

Läs hela annonsen här

Av Paontuus
Skrivet av JohanFlodqvist:

Köper gärna för 450 plus frakt

Skickar PM!

Av Paontuus

AMD Ryzen 2600

Tjenare, säljer en ryzen 2600 som tuggat på i en hemma server och funkat galant. Endast körd i eco mode.

Original förpackningen och kylare finns ej, är andra ägaren och fick endast cpu när jag köpte den.

Skickas i en 3d printad hållare för att skydda cpu.

Tänkte mig 450kr plus frakt.

Mvh Pontus

Läs hela annonsen här

Av Paontuus

Haha, sjukt synd att man missade denna. Hade varit en perfekt julklapp din brorsdottern!

Av Paontuus
Skrivet av Lappen:

Har ni fått era än? Danmark verkar vara trögt, min har legat där hela veckan 🧐

Fick min i tisdags, men den var fast i Dankmark i 3 dagar innan den skickades till Malmö.

Av Paontuus
Skrivet av nu1mlock:

Ja, mycket riktigt är det Wexnet som skriver fel och ger ut felaktig information. Riktigt dåligt! Det du har är en tjänstefördelare.

Gött, jag uppdaterar min text ovan!

Av Paontuus
Skrivet av nu1mlock:

Det är viktigt att man är tydlig med vilka produkter man använder.

Du har troligen inte fått någon switch från din leverantör. Du menar förhoppningsvis tjänstefördelare eller router. Men även om det av någon konstig anledning skulle vara en switch (då helt onödig i kedjan och kan tas bort) så är den inget hinder eftersom du inte har något annat inkopplat till den. Är det en router så har du då dubbla routrar vilket innebär felkonfigurerat nätverk.

Så även du behöver nog klargöra vilka produkter du faktiskt har.

Jag går bara på vad fiberleverantören säger själv: https://wexnet.se/kundcenter/sa-hanger-uppkopplingen-ihop-i-d....

Är exakt samma enhet som är under "Koppla rätt" sektionen och där står det switch. Det är själva enheten som förvandlar om "fibern" till ethernet. Men möjligt att du har rätt.

Av Paontuus

Jag har liknande ethernetuttag till varje rum som du. I tvättrummet finns ett skåp där fiberkopplingen ligger. I samma skåp finns massa uttag som går till respektive ethernetuttag i olika rum. Vad jag gör är:

1. Från väggen där fibern kommer ifrån kopplas in i en tjänstefördelare som jag fått av fiberleverantören.
2. Internetkabel går från tjänstefördelare till en router, i mitt fall en ubiquiti edgerouter x.
3. Jag kopplar sedan olika internetkablar från routern till dessa ethernetuttag som går till dom rummen jag vill ha internet till. För Wifi gör jag likadant, förutom att jag skickar med POE från routern. På under och övervåningen har jag två ubiquiti accesspunkter som får ström från dessa ethernet uttag som jag valt från routern.

Av Paontuus

Någon som fått sin steam deck oled än? Min har varit stuck i transport från danmark i två dagar.

Av Paontuus

Annonsen är avslutad

Av Paontuus

Steam deck 512gb med anti-glare

Tjenare Sweclockers!

Har en Steam deck 512gb med anti-glare som jag köpte av en användare här på sweclockers som hade bara använt den i ca 20 timmar, har själv bara använt den ca 5 timmar. Så är i princip nytt skick utan repor och skavanker.

Beställde också den bra fläkten från ifixit men har inte installerat den än. Den hänger med på köpet så ni kan installera den själva om ni vill. Kostade ca 400kr inkl frakt.

4000kr plus frakt för hela paketet.

Mvh Pontus

Läs hela annonsen här

Av Paontuus

Annonsen är avslutad

Av Paontuus

Handheld PC, Steam Deck/ROG Ally/GPD etc.

Tjenare Sweclockers, är ute efter en handheld pc som t.ex. Steam deck (med den bra fläkten/ingen high pitch i ljudet), ROG Ally eller något liknande som GPD Win mini/Win 4 etc.

Har du något som du tror jag skulle ha intresse av? Skriv PM eller i tråden!

Max budget ca 6000 kr.

Mvh Paontuus

Läs hela annonsen här

Av Paontuus

Som sagts innan mellan 6-8 år. Men du kan idag använda ett verktyg som Open core Legacy Patcher och installera senaste macos på mac:ar som inte stöds längre för ökad livslängd.