Inlägg

Inlägg som Xaid har skrivit i forumet
Av Xaid

Priset bör anpassas efter hur många det är i landet som fuskar d.v.s. 1000kr i Ryssland.

Av Xaid

Jag tycker faktiskt att det borde varit en per kund.
Annars var det en fantastisk deal. 970 är, just nu, det mest prisvärda kortet efter 760 (källa). Men med 1 000kr rean var det utan tvekan det mest prisvärda.

Riktigt grymt av Netonnet att sälja ett så nytt kort med nästan 1/3 rea.

Av Xaid

Jag älskar "I know you've been complaining, but you weren't ready..."

Av Xaid

Glöm inte att det är Black Friday 2014 snart Vänta på det!

Av Xaid

Glöm inte att det är Black Friday 2014 snart Vänta på det!

Av Xaid

Jag såg "RA" och tänkte Dragon Age. fml

Av Xaid

haha ni kommer få en trasig DLC och ett gammalt spel.

Av Xaid

Fan vad coolt! Är det klockan man kan se bästa pris för på artikeln?

Av Xaid

Jag bor i Tjeckien. Jag kan inte Tjeckiska. Jag kan inte fatta att jag övervägde One...

Av Xaid
Skrivet av Sper:

Håller med dig, Förboka inga spel längre då en hel del spel är totalt haveri när de släpps och funka att spela för 2 månader efter release. Eller aldrig =D

Ja. De lägger ner mer pengar på marknadsföring av spel än på utveckling. Sedan förlitar de sig på förbokning som de dessutom frestar oss med genom "Day 1 DLC for free" och en massa annat skit.
Det är samma problem med "Early Access" Spel.

Spelutvecklarna presenterar sin idé. Folk blir imponerade och ger dem pengar (Förboka). Nu när spelet inte är polerat än har de ändå fått in flera miljoner. Hur motiverade tror ni de är nu när de redan nått sitt mål?

Av Xaid

Jag köper inte Ubisoftspel längre eftersom jag tycker att de tappade all sin kvalité-vision när de föll för girighet som är pengar.
Om ni gillade FC3 så ska ni givetvis ge FC4 en chans. Men snälla förboka inte! Vänta några dagar tills någon obunden kritiker (Min favorit är Totalbiscuit) ger sin åsikt. T.ex. är Unity på PC helt broken. Hur tror ni folk som förbokade spelet känner sig? Gör inte deras misstag!

Av Xaid

haha vad har hänt med Ubisoft? Minns ni eran med GRAW, Splinter Cell: Chaos Theory, Assassins Creed 1 etc? Ett tag tyckte jag Ubisoft var bäst! Nu har jag t.om. mer förtroende för EA och Activision än Ubisoft...

Av Xaid

Det är deras eget fel för att de kräver orimligt mycket pengar för deras filmer samt att de är svåra att komma åt (se) på lagliga metoder.
Faktum att Filmbolag och Skådespelare är stenrika trots att olagliga nedladdningar/streams görs/ses av säkert >50% av den Västerländska befolkningen bevisar hur giriga de är.

Av Xaid
Skrivet av Halloj!:

mus och tangentbord i Assasins Creed? Nej tack!

Köp en Xbox-kontroll då :p. 500 kr vs 5000kr

Av Xaid
Skrivet av mrqaffe:

Det finns vertikala möss om du söker på det, vet inte om de passar för det beror ju på hur han kan greppa men sök på det och andra liknande ergonomiprodukter så hittar du nog nått som kan passa, här är ett exempel.
https://www.komplett.se/img/p/400/347421.jpg

https://www.komplett.se/3m-ergonomisk-vertikal-mus/347421

Hans hand är inte helt paralyserad. Det där kan faktiskt fungera! Han spelar Euro Truck Simulator ofta och då har han en ratt med växelspak och om han klarar det bör detta inte vara något problem!

Skrivet av Shudnawz:

Jo, Logitech G13 klarar att musemulera med sin thumbstick, jag aktiverade det precis på min egen för att testa. Däremot verkar det som att programmet Logitech Gaming Software måste startas om när du har assignat musfunktioner till tumspaken, annars kickar det inte igång. Märkligt, men det funkar bra nu för mig iaf.

G13 is the way to go.

Men hur är thumbsticken? Är det som en joystich med 360 vridning eller är den 4/8-riktad? Tycker du det fungerar bra?

Av Xaid

Mus/Tangentbord för Paralyserad hand (Gaming)

Hejsan!

Jag har en nära vän som föddes med en paralyserad hand (Den högra). Detta ställer då till problem när han spelar. Just nu kör han med bärbar dator där han använder vänstra tummen på pekplattan, och det är inte så bra...

Finns det ingen lösning på detta? Jag tänkte något likt Razer Nostromo eller Logitech G13, men med en joystich som kan användas som en mus (Något varken Nostromos eller G13:s Joystich kan göra).

Har någon tips? Hade varit underbart!

Av Xaid

1: Fable 1
2: SW:KOTOR II
3: CS 1.6
4: Mario Kart 64
5: WOW-TBC

Av Xaid

Jag köpte mig en Blackberry Z10 för ca 2500 kr. Fungerar otroligt bra, och man slipper onödiga abonnemangpriser. Mobilen fungerar i stort sett felfritt. Frekvensen av kraschar och buggar är lika hög/låg som Samsung- och iPhonemobiler.

Enda problemet, för vissa, är troligtvis apparna. Skype, Viber och Whatsapp finns. Youtube finns konstigt nog inte, utan det är en förinstallerad app som leder till Youtubes mobila hemsida. "Appen" fungerar helt okej, men inte lika bra som de riktiga Youtube-apparna på Android och IOS.

Det finns Z10 för ca 2500 kr, eller Z30 för ca 4000kr. Jag tycker de är de mest prisvärda mobiler som finns!

Planerar du att köpa mobilen eller få den genom abonnemang? Jag förstår inte varför folk köper på abonnemang. Det är rena rånet! Jag hade Telia abonnemang i över 10 år. Sen tröttnade jag och skaffade kontantkort med Comviq, och jag har sparat väldigt mycket pengar (Som jag kunnat lägga på annat).

Av Xaid
Skrivet av Swedish Berserk:

Jag gillar Sony men vilka är dom att bestämma hurvida värdet på EA Access är bra eller inte? Låt kunderna bestämma det Sony!

Sen att Playstation Plus ökat kraftigt beror nog mycket på att det krävs för att spela multiplayer på PS4 och den har sålt riktigt bra också.

Jag håller med dig. Sony försöker låtsas att de säger nej för de bryr sig om oss och våra pengar.

Fast Sony, jämfört med Microsoft, är ändå som Jesus och Satan.

Av Xaid

För att något ska effektivt ersätta något annat måste det inte bara fungera mer praktiskt, utan även minst lika felfritt. Säg vad ni vill om Kinect på 360, men det var alldeles för hög latens.
Och jag har hört att även om Kinect One har lägre latens, så går den fortfarande att märka. Kontroller har ju också latens, men den är så pass låg att man ej märker den. Det måste vara likadant på Kinect.