Inlägg

Inlägg som fantomsmurfen har skrivit i forumet
Av fantomsmurfen

För tre veckor sedan var jag intagen på sjukhus i 4 dagar på grund av av yrsel och skrevs ut när jag kunde börja gå igen. Yrseln har sedan dess blivit bättre men nu upptäckte jag att det låter konstigt när jag lyssnar på musik något jag inte gjort på länge. Så jag täckte för ett öra i taget och det märkte då att hörsel på det vänstra öra är konstig. Vidare tog jag då på mig hörlurar och lyssnade på testoner på nätet. Visade sig att jag inte längre hör några toner som är 6000 Hz eller högre på vänster öra. Eller rättare sagt, jag hör bara så höga toner om jag skruvar upp volymen riktigt högt. Har även krypningar i vänster öra, vilket jag hade redan en tid innan jag blev intagen på sjukhus på grund av yrseln. Verkligen tråkigt om den här hörselnedsättningen skulle vara permanent då jag vanligtvis brukar lyssna på musik och är något av en Hi-Fi fantast och musik inte längre låter som den brukar göra.

Edit: Märkte även att jag hade tinnitus på vänster öra när jag kom hem från sjukhuset. Ett hög visslande ton som följde pulsen. Tinnitusen försvann dock i stort sett på en vecka.

Av fantomsmurfen

6/10.

Av fantomsmurfen

Haha! 2/10.

Av fantomsmurfen

Nja, inge vidare bra gick det. 4/10.

Av fantomsmurfen

6/10.

Av fantomsmurfen

3/10. :/

Av fantomsmurfen

Jag trodde länge jag hade blodgrupp 0 men det visade sig vara fel dock kommer jag inte ihåg vilken blodgrupp jag faktiskt har. Tror dock inte jag kan donera blod på grund av medicinering med Marevan (Waran) bl.a..

Av fantomsmurfen

6/10, Undrar vad Andreas Hedlund gör idag?

Av fantomsmurfen
Skrivet av filbunke:

Det är ju ett något konstigt sätt att se på det....

Kollat upp lite till om Bezos bakgrund. Silversked eller inte men hans morfar Lawrence Preston Gise var inte riktigt vem som helst utan hade arbetat som direktör och ägde en stor ranch i Texas.

Av fantomsmurfen
Skrivet av filbunke:

Hur han började? Han är inte precis född med silversked i munnen som vissa andra. Dock, hans mor och styvfar investerade runt $300.000 i Amazon, så lite oklart om de _verkligen_ trodde på honom och satsade allt och belånade huset, eller om det senare i livet fanns en del att ta av. Men, en investering som verkligen har betalat sig.

Och att sen har lyckats bli enormt rik (en klart bra visualisering av hans förmögenhet...)

Nej kanske inte han var född med silversked i mun men han var inte heller någon average Joe då han startade Amazon.

Av fantomsmurfen
Skrivet av anon5930:

Jeff Bezos är extremt fascinerande sett till hur han började och vart han är idag. För många av oss är han en förebild.

Problemen med Amazon är verkligen inte unikt för de dock. De bör dock arbeta mer med sin image.

Vad är så t fascinerande med hur han började och var han är idag? Enligt Wikipedia var han skolans toppstudent och började studerade på ett av USAs främsta universitet varefter han började jobba på Wall Street. Innan han startade Amazon var han vice-VD på en investeringsfirma i 4 år.

Av fantomsmurfen
Av fantomsmurfen

Bor i Finland.

1, Sverige
2. Norge
3. Danmark
4. Tyskland
5. Schweiz
6. Grekland (1989)
7. Spanien (1997)
8. Sovjetunionen! (1987)
9. USA

Av fantomsmurfen

God Jul!

Av fantomsmurfen

God Jul!

Av fantomsmurfen

Blir en lugn julafton med bara jag och mamma. Ätit lutfisk och varit och tänt några gravljus. Sitter väl framför datorn en stor del av dan och ikväll äter vi julskinka som nu är i ugnen.

Av fantomsmurfen

2/9

Av fantomsmurfen

6/10. Gick bra i början men sämre mot slutet.

Av fantomsmurfen

Tror inte spelet blir bra på de gamla konsolerna med några patchar. Dålig fps, massvis med buggar och stundtals rent ut dålig grafik.

Av fantomsmurfen
Skrivet av frankof:

Glöm inte att BL3 fortfarande har Denuvo

Inte hela världen. Jag har Borderlands 3 på min önskelista på Steam och just nu är priset nedsatt med 67% till 19,79 €.