Inlägg

Inlägg som Ponoff har skrivit i forumet
Av Ponoff

Ett riktigt sk*tår för mig och mina 3 vuxna barn,,efter att ha levt i 40 år som sambos ,får hon en anurysm i en artär som delar sig strax innan den når hjärnan till vänster och höger hjärnhalva, den brister och hon dör knall och fall i vardagssrummet helt ensam, tyvärr var jag på jobbet när det hände men hade inte kunnat göra nått ändå,enligt obduktionen dog hon innan hon föll till golvet ,datumet 190910 har för evigt etsat sig fast i mitt minne och livet känns totalt tomt och meningslöst efter detta,,har gått snart 4 månader sen det hände och sakta börjar man gå tillbaka till nån form av vardagsliv,tunnel seendet har släppt , men har fortfarande lite svårt med koncentrationen och minnet, får se hur 2020 blir.

Av Ponoff

Kabeln till skärmen är väl kopplad till graffekortet och inte till moderkortet?

Av Ponoff
Skrivet av -=Mr_B=-:

Fragile Alliance. Det hade blivit K-240 om jag hade orkat plocka fram Amigan.

Winuae?

Av Ponoff
Av Ponoff
Skrivet av sunefred:

@Ase: Har du testat spela på nåt större än 27? Jag har 30-tummar och det är i min mening för stora att spela på då eftersom man lätt tappar överblicken.

Ja har du 30 tummar så är nog inte skärmstorleken det största hindret för att just spela

Av Ponoff

Heder åt dom kommuner som infört fyrverkeri förbud och ersatt det med ett betydligt miljövänligare och mindre skadligt alternativ,,lazershower, ett bra alternativ enligt mig iaf

Av Ponoff

Förbjud sk*ten,,Är djurägare och har ett helvete varje år med hundar som blir livrädda,,ok om dom höll sig 1-2 timmar vid övergången till nytt år,,men det händer aldrig,,flera dagar innan och efter nyåret skjuts det raketer sena kvällar och även nätter,,vilket får hundarna att skälla i rena rädslan.

grrrrrrrrrrrrrr

Av Ponoff

@Ponoff: Har haft den i 2 dar nu och har testat den för döda pixlar,men det fanns inga däremot fanns liiiite blb i alla fyra hörnen,,men det var knappt synbart och denna skärm är även den som haft minst blb av alla skärmar jag haft,,så jag är väldigt nöjd med den, änsålänge iaf

Av Ponoff

Köpte just en Asus ROG Swift PG279Q från dustin,får väl hoppas på en skärm utan pixel fel :/

Av Ponoff

Typ av affär: Jag sålde
Tillvägagångssätt: Swish förskotterat /skickade med spårbart paket

Produkt: Evga GTX980ti 6gb SC+

Positivt: Snabb och bra kommunikation
Trevligt bemötande, inget strul,snabba puckar.

Negativt: Ingenting

Slutbetyg: 5/5, jag kan rekommendera alla att göra affär med @Edin1984

Av Ponoff

Användare: @xps_martin

Typ av affär: Jag såde

Tillvägagångssätt: Hämtning / Swish

Produkt: Asus GTX 1080 Strix

Positivt: Trevlig kille och snabb affär

Negativt: Inget

Slutbetyg: 5/5
[/quote]

Av Ponoff
Skrivet av DaXia:

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!

Köpte den på net-on-net. Tror ni jag får byta den nu när jag har brutit förpackningen!!!???

Brukar inte vara nått problem med byte på non,,så länge du har kvar kvitto och förpackning

Av Ponoff
Skrivet av crew seven:

Jag kör enbart svarta strumpor alla av samma modell då går det liksom inte att ta fel

Hahaha,,samma här,,underlättar nått grymt..dock bara strumpor som jag har på jobbet (svetsare) har finstrumpor i annan låda för finare tillfällen

Av Ponoff
Skrivet av -=Mr_B=-:

Det tror jag inte det gör. Goda omdömen, eller inga omdömen på en medlem som varit med, och varit aktiv, är bra, negativa omdömen, användare som är nyregistrerade, med mycket aktivitet, eller användare som varit registrerade länge, men inte varit aktiva, undviks.
Visst, det är så jag fungerar, andra kan fungera annorlunda. Jag är dock rätt säker på att alla förstår att användare måste kunna sälja för att få omdömen, så någonstans måste de börja.

Tjaa,,tänkte just i detta ögonblick sätta ut en annons här på marknaden och ser att jag inte får det pga "Inte varit medlem tillräckligt länge och haft mindre än 10 inlägg" om man då ska undvikas bara för att man inte är tillräckligt aktiv med inläggen ( har dock varit medlem sen 2012) ,,känns sådär :/ Är ändå här på sweclockers varje kväll efter jobbet och kikar igenom nyheter och forum utan att vara inloggad,,ids inte skriva uppgifterna varje gång, och att spara dom i webbläsaren gör jag inte.

Med vänlig hälsning Ponoff

Av Ponoff
Skrivet av _Technofreak_:

Tjenare. byggde ihop denna datorn för nästan 1 år sen och märkte nu sist jag spela att cputempen är ca 48 grader på idle och när jag spelar cs go så varnar datorn när den kommer up i 60 grader, är detta mycket eller ganska normalt? kör grafiken via processorn.

min setup är:

moderkort:
ASUS F2A85-M LE, Socket-FM2
m-ATX, A85X, DDR3, 2xG2-PCIe-x16, SATA 6Gb/s, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI,UEFI

processor:
AMD A-Series A10-5800K
Socket- FM2, Quad Core, 3.8Ghz, 100W, 4MB, Radeon HD7660D, Black
Edition

chassi:
Fractal Design Node 605 HTPC Svart
Fläktar: 2x 120mm Side, ATX, mATX, mITX, DTX, 4x 3.5"/2.5" HDD/SSD, 2x
USB 3.0

hårdisknr 2:
WD Desktop Black 1TB
SATA 6Gb/s (SATA 3.0), 64MB Cache, 7200RPM, 3.5", Dual processor

Samsung Blu-Ray Writer SN-506AB
SATA, BD-R: 6x, BD-R DL: 6x, DVD±R: 8x, Slim, 12.7mm, BLACK

systemdisk:
765948 Samsung SSD 840 PROSeries 128GB 2.5" OEM
Basic Kit, MDX controller, 530/390MB/s Read/write

Nätagg:
Corsair CX 430M, 430W PSU
ATX 12V V2.3, 80 Plus Bronze, Modular, 1x 6+2pin PCIe, 4x SATA, 3x
Molex

Ser inget externt graffe i listan, kör du enbart på det interna HD 7660D ?

Av Ponoff
Skrivet av giplet:

Jag har också en TG789vn och visst är den knölig och jävligt långsam i menyerna och ibland hänger den sig, men jag har aldrig haft problem med att öppna portar på den när man väl fattar hur man ska fylla i det. Men just hur man ska fylla i verkar TS ha fått rätt på.

Jag tror inte att det är routern som är problemet. Googlar man på TS fel så får man mycket intressant läsning. AoE III verkar inte vara särskilt välskrivet.

Absolut och jag är inte rätt gubbe att analysera vad som är problemet i sig för honom,men angående min router känns det som om dom har switchat på on/off rutinen i koden för UPNP eftersom det nu funkar i alla spel som jag nu kör utan problem med den avslagen. men så fort jag aktiverar UPNP så får antingen jag eller dom som vill ansluta till spel/server ingen respons och kan inte ansluta. men som sagt nu funkar den perfa.

Av Ponoff

Som ett tillägg till mitt inlägg,portarna som ska vara forwardade (svengelska) ska naturligtvis vara angivna och en omstart av rotern/modemet krävs också, sen återstår då lite väntan på att det ska funka, detta har funkat på alla andra spel jag provat som inte vill starta med UPNP aktiverat,men kan ju också vara isolerat till min router och modell och är ju inte säkert funkar med din.

Av Ponoff

Har haft liknande problem med min TG789vn när jag skulle starta en COJ-server,öppnade alla portar som var aktuella för servern,provade förslag som jag läste på Telias sida bla, men inget funkade och gav nästan upp då jag läste på nått forum (ej detta) någons förslag att avaktivera UPNP och sen vänta en halv/heltimme och försöka igen, och det funkade faktiskt,trots min skeptisims mot detta. Men det kostar inget att försöka elr?

Av Ponoff

[QUOTE]
Allt funkar när jag bootar, men när jag går in i bios blir det strul I stället för att hitta 4 x 4 gb i 1866 MHz så hittar den bara 1 x 4 gb i 1333 MHz.
QUOTE]

Låter som om dina stickor sitter lite fel,,har du monterat dom 4 stickorna i dom blå slotsen så du inte har satt 1 i blå o resten i dom svarta elr 3 i blå slots och 1 i en svart slot? har för mig att du skall kunna se om minnena är korrekt installerade i bios via en ( mem ok ) led till höger om minnes slotsen,lyser den röd är minnet felsatt elr okompatibla med moderkortet.

Av Ponoff

Vet inte om det kan ha betydelse för installationen,men har för mig att det finns någon inställning i bios som frågar om man
vill ha Windows 8 mode, men som sagt vet inte om det hjälper att välja bort det, men du kan ju testa.