Inlägg

Inlägg som Freddemann har skrivit i forumet
Av Freddemann
Skrivet av Kalium:

Kort promenad genom Kapstaden idag. Bara nära på att bli rånad ett par gånger. Fyfan, kommer aldrig gå ensam här. Vi var fyra pers och hade en sydafrikan med oss och även den mitt på ljusa dagen med massor av folk omkring så var det folk ute efter en. Huvva!

Nu var inte direkt ditt inlägg ifrån igår men när jag var i kapstaden förra året tyckte jag att det hade väldigt dåligt rykte. (var på konferens med jobbet.)
Vi gick ifrån hotellet för att köpa sprit till oss men gick en bit och tyckte inte att det var något fel med det liksom, dock när vi kom tillbaka var personalen och "guiderna" helt till sig att där fick man minsann inte gå själva på natten.
Dock var väl vårat gäng dom där som alltid var lite småfulla och ville ta bilder med alla gäng som såg kriminella ut.
Fick se en snubbes uzis iaf i bagageluckan på hans bil, var rätt ballt. Dock var det i en av kåkstäderna.

Av Freddemann
Skrivet av Mocka:

Inbegriper community buffen Caches?

Tror att den inte innefattar caches, den gäller iaf inte Kadala.

Av Freddemann

Just med microfoner och liknande, jag kör ju faktiskt en Blue snowball mic. Dock hör man klicket ifrån mitt mekaniska tangentbort rätt bra i dags läget, skulle ett ljud kort kunna hjälpa? Något speciellt man borde kika efter?

Av Freddemann

Värt att skaffa ett ljudkort?

Hej! Jag går i tankarna att skaffa ett ljudkort.

Jag sitter på ett vanligt ASUS Z68någoting med inbyggt ljudkort, lirar egentligen med 800 kr högtalare eller syberia headset (har glasögon så alla andra headset jag har testat sitter för tight över huvudet).

Kommer jag att märka någon skillnad om jag skaffar ett ljudkort? Är det ens värt för mig? Eller kommer jag ens att märka skillnad?

Av Freddemann

Ja och varför behöver vi egentligen en processor kraftigare än 1.8 ghz dualcore på en telefon? Kan vi inte liksom bara stoppa utvecklingen här?
Nä nu ska jag jag nog gå sätta lite mer ved i kaminen och läsa en bok istället för sånt här teknik trams.

#Nejmenallarligt vi behöver det för att det finns, det är så utveckling fungerar. Om något annat uppfinns kommer som höjer livsstandarden på något vis alls, oavsett hur lite så kommer vi antagligen behöva det med.

Av Freddemann

Jag har en Razer Naga 2014 och kan inte heller tänka mig en annan mus längre, spelar inte så mycket MMOer längre men den fungerar till allt.
Och för att inflika med storleken där så tror jag att den är lika stor som tidigare naga modeller, hade nämligen den första modellen också.

Av Freddemann

Företagsabonnemang hos tre, 549 kr i månaden, då exklusive moms men då får du 50GB surf istället.

Typ ~690 kr i månaden.

Wow such cheap.
Much internet.
Wow.

Plus att du får en telefon också, så bara göra en enskild firma och kör på om det är så jävla viktigt att streama twitch tv hela tiden.

Av Freddemann

Jag har en Razer Naga 2013 och hade den första modellen innan det, båda har jag trivts med otroligt mycket och de har varit riktigt trevliga att använda.

Jag har svårt att tänkta mig att byta ifrån en sådan mus numera.

Av Freddemann

Någon som vet vart man kan köpa en arm? Shockmounten verkar ju webhallen sälja men har inte en anning om vart man köper såna, gå till en musik butik kanske?

Av Freddemann
Skrivet av Osprey:

Försöka duger, men det håller inte (juridisk prövning).
Vill man inte kännas vid personligt ansvar kan det vara svårt att hävda att man har några rättigheter. Om det ska jävlas i en riktning får man nog vara beredd på att det kan gå åt andra hållet också; företaget tar tillbaka den skadade utlånade varan och behåller den som var inlämnad för service och låtsas som det regnar. (Är fullt medveten om att företagets hantering av det som är inlämnat för service också är reglerat i avtal, eller ytterst, följer av AvtL, så de kan givetvis inte heller göra som de vill.)

Företaget har retentionsrätt. Det betyder att det kan kvarhålla egendom som säkerhet för fordran.

För att gräva mer i TS lite tråkiga ärende.

Nu skulle man kunna säga att detta är något av ett specialfall; garantiservice sker väl utan kostnad därför finns ingen fordran i den riktningen, då; men om det vore en vanlig service enligt någon avgift så får företaget behålla varan tills betalning sker; väldigt enkelt.

Men, så händer något, en utlånad vara skadas, eller tappas bort, då uppstår plötsligt en fordran. Vet inte på rak arm något fall som påminner, men visst kan man då säga att företaget kvarhåller varan som var inlämnad för service.

Något magstarkt att säga att de borde skylla sig själva, samtidigt som de enligt dig har gått utöver vad som krävs. Haltar å det grövsta.

I många sammanhang ondgör sig en del t.ex. över dåliga varor som lånas ut som tillfällig ersättning, bilar etc. Att de inte är av samma kvalité etc. Det vore klädsamt om dessa åtminstone respekterade gott umgänge i affärer.

Ja om jag inte var spydig nog i min text så menar jag självklart att han borde betala för sig och inte vara en mupp som försöker komma undan att betala för sig.

Av Freddemann

Möjligen skrev du på något avtal när du hämtade ut lånetelefonen, annars kan du ju ûber-douchea dig och vägra betala för att det inte finns något skriftligt och du vägrar allt som har med personligt ansvar att göra. Samt att dom borde skylla sig själva att dom var schyssta nog att låna dig en telefon (vilket förövrigt inte är ett krav i en verksamhet såvida inte telefonen är på service längre än 21 arbetsdagar då man bör kunna kräva någon form av ersättning.)

Av Freddemann

Men hur mycket låter det i jämförelse med de förra black widow modellerna?

Skrevs det i recensionen som jag som hastigast försökte skumma igenom i jakt på beskrivning om hur det lät och jag missade det?

Av Freddemann
Skrivet av slusk:

Han ville ju ha en bra kamera.. Kameran på LG G2 är inte bra just nu, hoppas att dom fixar den med KitKat

Den har en bra kamera i grunden, iaf när den kom så det blir nog fixat i kitkat.

Av Freddemann

Z2 eller LG G2.

G2 kommer att få knock code, nuff said.

Av Freddemann
Skrivet av pitohui:

Jag frågade samma sak den 30/7 -13 och fick som svar den 2/8 -13 :

"Hi Chris,

Thank you for contacting Razer.
We don't have any plans to release a Nordic language version of the BlackWidow Stealth.
Also, we don't have any plans to release blue backlights for the BlackWidow family at this time, I apologize. Thanks for your positive feedback, and please let us know if you have any further questions.

Best Regards,
Razer Support Team"

Var ju dock ett tag sedan så det kan mycket väl ha ändrats.

Haha! Tack för svaret! Nu känner jag mig inte det minsta ignorerad!

Av Freddemann

Ok! Nu har jag ett Blackwidow redan och tjejen är jäkligt taggad på att jag skaffar ett nytt.

Hur högt kommer detta att låta? Blackwidow är verkligen som en dröm att skriva/spela på men det låter ju hur högt som helst.

Jag har skickat till Razer typ 3 gånger och frågat om ett blackwidow stealth i nordisk layout men dom svarar aldrig.

Av Freddemann

Har själv använt Blackwidow ett tag och försöker hitta ett lika bra som inte låter lika mycket.
So far, no success.
Blackwidow är verkligen det bästa jag har använt.

Av Freddemann
Skrivet av Tinardirith:

I det här packet finns en alteration spell som man rör sig mycket snabbare med. Kommer inte ihåg va den hette men jag använde den hela tiden när jag körde mage.
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/16225/?

Edit: Med "snabbt som fladdermöss" menar du att du ska flyga också eller vad?

Jag menar väl egentligen som den spell/power man får som heter Bats.

Av Freddemann

Har fastnat i detta spel igen, försöker köra som något form av battle mage alá morrowind.
Försöker dock också hitta någon mod som gör att man kan köra spellen som gör att man kan flytta sig snabbt som fladdermöss i människoform. Och helst utan att ha varit vampyr.
Någon som vet om någon sådan mod där ute?

Av Freddemann

Om du t ex är som mig och pratar med folk hela dagen på jobbet så näst intill undviker jag att prata med någon när jag är ledig.