Inlägg

Inlägg som Gurriish har skrivit i forumet
Av Gurriish
Skrivet av fek09:

Du kommer garanterat att kunna köra D3 med 630m men med betydligt mycket lägre inställningar. Skillnaden i fps är ganska stor. D3 är spelbart med 630m med medium settings men med 640m så kan du nästan maxa inställningarna. (enligt deras tester)

Okej tack Antar att medium grafik ändå är helt okej, jag är inte världens grafik nörd och vill inte spela allt på MAX men vill inte heller att det ska se förjävligt ut när man spelar. Så antar att ASUS är den mest prisvärda i detta fall.

Av Gurriish

Ojoj, massor med bra saker Tack för svaret först och främst!

Webbkameran spelar absolut ingen roll för mig, camar aldrig. Men jag kollade lite på http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.h... och jämförade 640M och 630M där jag såg att 640M hade lite bättre FPS, jag vet dock inte hur mycket detta kommer kännas i spelet, ca 15FPS skillnad.

De flesta jag talat med säger att ASUS är mycket skönare spel dator och bättre kvalité därför är jag just nu mest sugen på att köpa just ASUSen, men jag vill inte bli besviken sen om grafiken suger och det blir ospelbart.

Jag har ingen som helst aning hur de respektive skärmarna fungerar, och hur de hanterar mörka scener om jag ska vara ärlig >.<

Tack igen för hjälpen

Av Gurriish

Jag är också student och såg din tråd nu. Funderar på att köpa samma dator, hur väl kommer denna( http://www8.hp.com/se/sv/products/laptops/product-detail.html... ) att fixa Diablo 3? Kommer man kunna köra High/ultra?

Av Gurriish

En ny laptop, för att spela och använda i skolan.

Tja!

Jag har bestämt mig för att köpa en ny laptop då den jag har nu är riktig skit(en HP Pavilion, 3år gammal och ligger på cirka 85-90 grader konstant).
Jag har råd att lägga ca: 7000kr, plus minus 500kr är ok. Har kollat runt lite och hittat tre datorer som är lite intressanta, dock är jag ingen höjdare inom datorer så jag vänder mig till er för hjälp. Jag vill kunna spela Diablo 3 på high utan problem, är detta möjligt på laptops?

De tre alternativen jag hittat, skiljer ca. 1000kr i pris, vilken är bäst? Varför? Är det stor skillnad på dem?

http://www.inwarehouse.se/k/ki.aspx?sku=744870#extra

och

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=746368#extra

Hittade precis ett alternativ till, den kostar ca 10000kr, men med mecenat studentrabatt får jag den för ca 7500kr.:
http://www8.hp.com/se/sv/products/laptops/product-detail.html...

Den 2a ligger lite över min budget men om den är "MYCKET BÄTTRE" än den första är det möjligt att jag kan klämma ut en tusen lapp till.

Med vilken kan jag spela Diablo 3 på högst grafik och bäst känsla?

Tack för svar!

Av Gurriish
Skrivet av netbuddy:

Å andra sidan så står det ju faktiskt att den är kompatibel med dv6 (den som du beställt). Visserligen vet jag att det är olika specifikationer på dom med tanke på hur datorn ser ut. Det som kan bli lite problem är väl att strömstyrkan blir för låg (3.5A vs 4.74A) och uteffekten blir för låg (65W vs 90W).

Om den andra laddaren på 90W överensstämmer med din så skulle jag nog returnera den första och köpa den andra.

Tack för hjälpen, äntligen någon som kan lite!!

Vad blir då konsekvensen av att strömstyrkan är för låg och att uteffekten blir för låg?

Innebär det att om strömstyrkan är för låg, så kommer inte batteriet att kunna laddas upp innan det är nere på 0, eller bara att det laddas upp segare?

Och uteffekten, vad menas med detta?

Av Gurriish

Någon som har koll? Helst på det andra inlägget?

Skulle verkligen uppskatta ett snabbt svar, smått desperat som man är...

Av Gurriish

Värt att tillägga är att jag beställde en ny laddare eftersom jag inte kunde hitta problemet. Notera följande:
Laddaren jag beställde är: http://www.24.se/ac-adapter-till-hpcompaq-185v-35a-65w-storre...
Denna laddarens V, watt och ampere(eller vad förkortningarna står för) stämmer ej överens med de som står på min nuvarande laddare, hittade inte en laddare som stämde överens med min förrän efter jag beställt, och det är denna som är likadan som min nuvarande:
http://www.24.se/ac-adapter-till-hp-19v-474a-90w-p-5491-c-603...

Så, som ni ser är det några skillnader men jag undrar om den laddaren ovan, som jag beställde, kommer att fungera ändå eller är det helt kört?

Tack igen allesammans

Av Gurriish

Laddaren fungerar inte(tror jag??), datorn dör!

Hejsan!

Min dator har dött och min laddare verkar inte ladda den nu. Har en HP pavilion dv6.
Laddaren piper och ingen ström kommer till datorn. Detta har hänt några gånger innan men släppt efter någon timme. NU har det varit såhär i 4-5dagar.. Vet inte vad jag gjort de tidigare gångerna för att få igång datorn, tror inte jag gjorde något speciellt..

Har någon varit med om samma sak och kunnat lösa det på något sätt?

Skulle vara mycket tacksam för svar då jag är väldigt beroende av min dator, främst till skolan.