Inlägg

Inlägg som Snövit har skrivit i forumet
Av Snövit

600kr + frakt för alla hårddiskar.

Av Snövit

Jag testade att köpa ett gäng kablar från Ebay. De flesta fungerar suveränt De kablar jag har något att anmärka på är de långa kablarna (+3m). mobil/surfplatta vill inte ens ta emot strömmen genom dem, och dataöverföring är nästan lika problematisk så de var bara att klippa av. Är nu antingen kortade ned till under 2 meter och fungerar perfekt, eller så har jag snott kontakterna till något annat :).
Men de korta kablarna har jag inte märkt något med. Använder de även till Raspberrys, HDD's och annat

Av Snövit
Skrivet av bjornhallberg:

Vet inte om detta är rätt tråd men jag vill höja ett varningens finger för hur NetOnNet skickade ut iaf min 4TB WD RED-drive. Anti-stat-påse inuti världens tunnaste jiffy-påse (direkt i brevlådan, vilket iofs inte är problemet här). Skulle jag skicka in en disk så till WD på reklamation ex skulle den anses förverkad.

Fick även min disk jag beställde från Inet på detta vis häromveckan. Kontrollera den noga och se så den fungerar som den ska

Allt för miljön...

Jag tror dock att det i längden blir billigare om butikerna skickar känsliga produkter (mekaniska diskar etc.) i välemballagerat paket och inte som i mitt fall bara skyddas av en förbannad pingvinstång.

Av Snövit

Testa Gimp. Ett gratis fotoredigeringsprogram som fungerar fint till lite småfix med bilder. Inte så himla svårt att lära sig, men kan göra väldigt mycket

Av Snövit
Skrivet av Lucce11:

Ljudlös processorkylare

Från samma säljare.
"en ljudlös processor kylare för mer info så googla på den"

Det är ju otroligt lätt när det inte finns någon modellbetäckning eller annat

(Ingen nagel i denna annons.)

Av Snövit
Skrivet av twk:

Uppdatering:

"Hej,

Tack för ditt mejl.
Vi har nu tittat på företaget 300games och de är ej medlemmar hos Trygg e-handel. Vi har tagit kontakt med dem och bett dem ta ner vår logotyp.

Med vänlig hälsning

(Namn)

Svensk Digitalhandel
Trygg e-handel
www.tryggehandel.se"

Skickades från m.sweclockers.com

Loggan är nu borttagen från hemsidan

Av Snövit

Jag har aldrig behövt köpa WinRAR oavsett hur länge jag har använt det. Så fortsätt du med att använda det utmärkt program som är lätt att använda! När du öppnar programmet och inte 'unzippar med högerklick' så kommer det enbart upp en ruta om att de vill att du köper programmet, men fungerar fullt ut ändå.

Av Snövit

http://i.imgur.com/i1Mqwe5.png

Sony Xperia Z3
Android 6.0.1 stock

Launcher: Smart Launcher Pro 3
Finns även gratisversion.

Tema: Red Velvet
Fungerar enbart till Smart Launcher.

Ikonpaket: Min
Minimalistiskt ikonpaket som fungerar till mängder av launchers.

Av Snövit

@Jonathan0101:
Hmm... Ja, då vet jag inte riktigt vad som kan göra det. Kolla med Samsung själva. Kanske är en mjukvarubugg som de håller på rätta till?

Av Snövit

Utan tvekan årets julklapp!
(För mig iallafall)

Av Snövit

@Jonathan0101:

Du har inget sån mobilplånboks-skal eller vad det nu heter? Just med skydd för skärmen oxå. Jag har ett sånt skal till min Note 8 och den kan balla ur totalt med jämna mellanrum. Efter snack med Samsung så visade det sig att skärmen inte alltid reagerade på när man "stängde" den. Så även om skärmen var svart så var den fortfarande på. Detta kan hålla i sig ett par tre dagar, och sedan är det borta igen i några veckor.
Du kanske har samma bekymmer med din enhet?

Av Snövit

Du kan i Chrome ändra nedladdningsmappen i inställningarna. (Detta ska fungera i alla webbläsare, men jag använder bara Chrome).
Det och torrentklienten är nog det enda jag ändrar hämtningsmapp på

Av Snövit

@patrik20:

Inga problem!
Ta det bara lugnt och metodiskt så löser sig allt tillslut Lycka till med resten.

Av Snövit

Gå in i BIOS och se ifall du hittar den där, så datorn vet att den finns Annars får du kolla över kablarna igen. UEFI eller BIOS mode? (Eller vad tutan det nu heter)

EDIT:
Om du har ett extern chassi till hårddiskar så testa montera den där i och se om datorn hittar den. Eller testa i någon annan dator om du har möjlighet.

Av Snövit

Om WD Blue disken är helt ny så kan du få gå in i diskhanteraren och formatera/partionera den. Om den är "begagnad", kommer från din gamla dator, så kolla kablarna igen

Av Snövit

@Vatsug1:

Klart man kan vara utomhus, men ställ dig då inte för nära skog etc, för då kommer du få plocka flugor och annat ifrån plåtarna Det allra bästa är ju såklart att fråga någon lackeringsfirma i närheten om de är snälla och låter dig vara hos dem.
Det ska vara så torrt och dammfritt som möjligt. Även om man inte ser något damm och skit så finns det där och börjar virvla upp i luften när du rör dig.
Du kan stå inne på lillesyrrans rum oxå, men se då till att använda mycket kartong/plast för att täcka över omgivningen. Färgpartiklarna från sprayburkar följer gärna med vinden och lägger sig fint på ena sidan av den nya bokhyllan som är inköpt ;).

Det får gärna fläkta lite, typ som brisen från ett öppet fönster, dels för ventilationen och det hjälper även till med torktiden. Det är ingen ide att stå och blåsa med med morsans hårblås eller farsans lövblås. Då torkar färgen för fort och kommer troligen spricka.

Du har inget hyffsat städat garage?

Annars kanske det är bäst att göra någon anordning av någon stor kartong där du kan sätta plåtarna stabilt men ändå så att du får täckande färg på dem, så du kan stå till exempel nere i källaren under själva sprayprocessen för att sedan flytta på "pappkartongen" till ett torrare ställe där de kan torka, och sedan springa ned med allt igen och repetera?

Vill påminna dig igen om du står inomhus eller nära någon husvägg/fordon etc att färgpartiklarna från sprayburkar följer gärna med i vinden och sätter sig på annat.

Av Snövit

Jag rekommenderar även Montana Gold serien. Jag körde med Biltemas färger först, men det blev bara pannkaka av allt Testade Montana Gold och det var som dag och natt!
Fäster bättre och rinner mindre.

På sådana "Småjobb" så brukar jag köra utan primer, förutom om jag ska göra detaljer på fronten eller liknande där man ser allt, men det skadar absolut inte att börja med en primer oavsett vad du ska göra.

Glöm inte av att ventilera bra oxå!
Gärna munskydd, oömma kläder/blåställ och gummi-/latexhandskar. Hur man än gör så får man färg på händerna .

Av Snövit

@AnXeZ:
Har du testat att installera ditt gamla kort igen (Om du har kvar det?) Det kanske är moderkortet som börjar ge sig och inte grafikkortet?
Jag tror inte att du ska behöva ominstallera nVidias drivrutiner vid ett byte mellan dem.

Av Snövit
Skrivet av RedbullF1:

Vad hände med den där Achmed eller vad han hette som sålde skitdatorer på sin hemsida?

Skickades från m.sweclockers.com

De finns kvar innehar numera f-skattesedel o grejer
http://www.techomeck.se

Av Snövit

Ex. Moms ja 2703 inkl.